reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MARTIKA hehe ty tak jak ja że po chłopcach gdzie ta córa no i nie myliłam sie :D
DARIA ty zgrabniutka babeczko słodki brzusio :))a Nadiusia hehe ma power zakupowy :D
najwazniejsze by bylo zdrowe, a wedlug mnie mozna probowac ,planowac,a i tak natura ma ostatnie zdanie, w koncu to tylko 1 plemnik ;-) tylko wspolczuje mezowi:-)juz ma problem do lazienki sie dopchac haha

Daria ale zgrabny i malutki brzuszek :-) Nadia w sklepie wymiata, zeby moje tak chwile chociaz przystanely, bo na chwile obecna, to lataja po sklepie jak szoguny, zawsze, dlatego wole jechac z jedna, albo bez nich ;-)

reklama
... no to super, jak mozna cos na tym zarobic, to ja jestem za, Zawsze ekstra kasa wpadnie na kosmetyki. Powodzenia w biznesie

tym bardziej jak ja nie pracuje to zawsze cos jest :tak:a ostatnio mialam szczescie na te kosze dzieciece i rzystawki a poszly 2 razy drozej :) a maz ze pracuje w firmie kurierskiej to przesylki mamy jeszcze taniej :)

najwazniejsze by bylo zdrowe, a wedlug mnie mozna probowac ,planowac,a i tak natura ma ostatnie zdanie, w koncu to tylko 1 plemnik ;-) tylko wspolczuje mezowi:-)juz ma problem do lazienki sie dopchac haha

Daria ale zgrabny i malutki brzuszek :-)

moj maz powiedzial ze jak by mial 3 baby to by oszalal;p mówi ze jak sie okresy skumulują to katastrofa :-D

DARIA hehe mój Domis to zawsze taki był i w sumie dalej jest energiczny a był też pulchniejszy(teraz coś mi spadł nieco z wagi...):))Alanek też w sumie zaczyna pokazywać niezłe różki :/
MARTIKA hehe :D

Martika a masz jakies odczucia co do plci ?
Patrysiak aco do zgagi to mnie codziennie meczy najgorzej jest jak sie schylam ;/ leki pomagaly na poczatku a teraz juz nic w nocy to spac nie idzie ;/

DARIA hehe mój Domis to zawsze taki był i w sumie dalej jest energiczny a był też pulchniejszy(teraz coś mi spadł nieco z wagi...):))Alanek też w sumie zaczyna pokazywać niezłe różki :/
MARTIKA hehe :D

gdyby nadia w dala sie w rodzine meza to by byla powolna jak slimak;p ale chyba z energia w nich nie poszla ;p jego rodzina nawet jak mowi to tak wolno i cicho ze nic nie slychac a nadia to tak sie drze ze ja na drugim koncu slysze;p nadia mi ostatnio spadla na 17kg i myslalam ze w wakacje t zleci bo ciagle biega ale juz ma 18 kg ale wyciagla sie i tak az nie widac ze grubasek ;p

DARIA możliwe bo jak zaczeło się ciepłot o Domiś na dworze więcej biega szaleje...za to na jesień zime to mi przybiera bardziej...co do twego rodziny M hehe no na pewno nie wdała sie w takim razie :D ogólnie to fajnie ze dzieciaczki energiczne są :))

10370_t_1232408074.jpg

Czesc dziewczynki
Piekny dzien sie zapowiada...slonko swieci wysoko na niebie:)))
Chlopcy wlasnie wstali, opylili sniadanie:)))
A ja kawkuje:)

Mama- z tym blizniakiem u nas wyszlo tak ze wczesniej mieszkalismy w bloku, w malym dwu- pokojowym mieszkanku. Jak pojawil sie MAcius i "sterta" rzeczy typu wozki, zabawki itp zaczelo robic sie ciasno..o kolejnym dziecku w tamtym miejscu nie bylo nawet mowy bo po prostu nie bylo juz miejsca. Zaczelismy zatem szukac czegos wiekszego(najpierw byl to blok- apartamentowiec..chcielismy okolo 100m2 ) ale okazalo sie ze cana za takie mieszkanie rowna sie cenie polowy blizniaka...wiec nie bylo sie nad czym zastanawiac..tym bardziej ze tutaj mamy cisze, spokoj, i kawalek wlasnej ziemi. No i przestrzen ktora uwielbiam.
Jesli chodzi o dom. Mojego meza , tata ma dzialki ale nas nie interesuje budowa na nich...dlatego chcemy szukac czegos tutaj gdzie obecnie mieszkamy,. Lokalizacja jest super,. do miasta blisko, a jednoczesnie taki azyl.
Na szczescie nas nie pili wiec szukac mozemy na spokojnie. Chcemy kupic dzialke wieksza niz obecna no i postawic dom wedlug wlasnych marzen, potrzeb, wizji. Tu gdzie mieszkamy brakuje mi spizarni, pralni itp. W domu ktory pobudujemy napewno te pomieszczenia bedą. Wiem ze dom to nie male przedsiewziecie ale chcemy spelnic swoje marzenie:)))))
Wiec jak ten dom marzen juz stanie...to Was zaprosze na parapetowke:))))))

Jagienko za glowe sie zlapalam patrzac na suwaczek!!!! Przecie Twoja myszka roczek zaraz konczy...Boziu dopiero taka malusia byla!!!!!!!Jest przeslodka i przeurocza..no i jeszcze ta palemka na glowie:))))))

Natusia nie sugerowala bym sie snami o synu!!!

Ewcik buziaki

Patrysiu czas pokaze...moj maciek byla mega aktywny a potem spal mi bardzo duzo:))))

reklama
Do góry