Czarodziejka
Fanka BB :)
Piranho ja wlasnie mieszkam nieopodal Mazowieckiego parku krajobrazowego, stad tyle zwierzyny u nas...bo wszystko "to" z lasu wychodzi
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mysle nad tym, dowiem sie za jakis czas, przy dziewczynach bylam prawie pewna ze chlopcy od poczatku, a teraz mam przeczucie, ze bedzie 3 dziewczynka do kompletu. Nadia jak jej tlumaczylam, ze to nie sklep i nie moge wybrac czy bedzie chlopiec czy dziewczynka to mi odpowiedziala: wiesz mamo lepiej jakbys miala teraz synka bo dziewczynki to placza i marudza, ale jak bedzie siostra to Ci mamo wspolczuje, bedziemy niezla banda lobuziar. ;-)
moja Nadia to chudzinka wazy 16 kg przy 110, a livik po buzi jest okraglutka, ma takie jeszcze grube nozki i raczki a ma 14 kg przy 98 cm ...
Daria skad ja to znam, moje dziewczyny slychac na drugim koncu rosenheim chyba, bo tak glosna mowia, a jak sie kloca to juz wogole,
wspolczuje zgagi, ja tfu tfu nie wiem co to jest...
Nadia jest wysoka jak na swoj wiek :-) moja to po rodzicach maja dlugo beda niskie (chociaz w grupie u nadii od 3-6 lat Nadia jest wyzsza od wiekszosci 6 latkow, tylko 2 dzieci jest od niej wyzsze) a potem jedne wakacje i skocza w gore :-) ja w jeden miesiac 20 cm uroslam, maz tez z tych nienormalnie rosnacych tez w jeden miesiac z najnizszego w klasie stal sie najwyzszy heh wiec na bank ponad 170 beda mialy :-)patrzylam w książeczce to nadia jak miala 95cm wazyla 17,80 a teraz przy wzroscie 106 cm 18 kgto lepiej niz bylo;p tylko wlasnie buzka jej zostala taka pulchna ale fajna taka i lapki i nozki ma takie nabite
slodkie ta sa takie pulpety![]()
Ja Kai raz dziennie podaję butlę by znała smak mleka modyfikowanego i umiała ciągnąć przez smoczek, tak samo robiłam z Krzysiem i dzięki temu bez problemu odstawiłam małego cycoholika od piersi - zwiększałam ilość karmień butelką a laktacja stopniowo zanikała.
ano bo mialam zaplanowane co 4 dni staranka, a w 16 dniu miala byc owulacja (tak jak w poprzednich cyklach) a tu bach testy owulacyjne wczensiej pozytywne no i przekombinowalam, bo silny bol chyba owulacyjny (chyba bo nigdy takiego nie mialam, promieniujacy przed 15 minut mialam 36 h po stosunku jedynym bez zabezpieczenia ;-)dlatego mysle, ze bede miala trzecia urocza coreczke :-)marti_ka,nawet nie dopatrzyłam że w ciąży jesteś a tu taki piękny suwaczek!! GRATULUJĘ! A dlaczego wątpisz żeby był synek? Jak wyglądał cykl w któym zaszłaś?
Zazdroszczę Wam dziewczyny tego planowania...ale ja już swój limit wyczerpałam,trójka mi w zupełności wystarczy![]()