reklama
Martika ja nie szlam w niemczech na to badanie u mnie kosztowalo 130 e ale musialam jechac 30 km dalej bo lekarka mi umowe z tamtym lekarzem;/ i tacy nie zadowolenia jak nie poszlam ze szok ;/ a ja mowie przy nadii nie robilam teraz tez nie potrzebuje a co ma byc to i tak bedzie 
Andziak0307
Fanka BB :)
Marzycielka12
witam i ja :-)
kiedy wy zdazylyscie tyle napisac
czytam i czytam...
ja od rana juz sprzatanie. chyba wole jaki jest rok szkolny bo teraz mam wrazenie ze ciagle jest cos do zrobienia
no to na poczatek:
Czarna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, niech spelnia sie wszystkie twoje marzenia
Ladies no to po cichutku gratulacje ;-) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& do dnia @
Piranha no widzisz, corusia wynagradza ci wszytkie te ciezke chwile swoim slodkim usmiechem ;-)
Truskafffcia, Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze wizyty
Dido, Jagienka sliczne dziewczynki z tych waszych coreczek
Czarodziejka slodkie dzieciaczki i piekny dom, zdazylam wczoraj zobaczyc
Daria no to widac ze masz smykalke do lapania okazji :-)
Andziak piekne imiona, mi sie jeszcze podoba Dominik ;-)
Mama przyjemnej pracy zycze
Kasia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za udany cykl. a gdzie mozna zobaczyc twoj wykresik
To chyba tyle narazie, chyba ze jeszcze sobie cos przypomne, buzki dla wszystkich :-*******************
kiedy wy zdazylyscie tyle napisac

ja od rana juz sprzatanie. chyba wole jaki jest rok szkolny bo teraz mam wrazenie ze ciagle jest cos do zrobienia

no to na poczatek:
Czarna wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, niech spelnia sie wszystkie twoje marzenia

Ladies no to po cichutku gratulacje ;-) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& do dnia @
Piranha no widzisz, corusia wynagradza ci wszytkie te ciezke chwile swoim slodkim usmiechem ;-)
Truskafffcia, Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze wizyty

Dido, Jagienka sliczne dziewczynki z tych waszych coreczek

Czarodziejka slodkie dzieciaczki i piekny dom, zdazylam wczoraj zobaczyc

Daria no to widac ze masz smykalke do lapania okazji :-)
Andziak piekne imiona, mi sie jeszcze podoba Dominik ;-)
Mama przyjemnej pracy zycze

Kasia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za udany cykl. a gdzie mozna zobaczyc twoj wykresik

To chyba tyle narazie, chyba ze jeszcze sobie cos przypomne, buzki dla wszystkich :-*******************
tak przeszyl mialam tylko 3 dni :-) i obylo sie bez rozmow z porcelana ;-)co w poprzednich ciazach bylo norma przez bite pierwsze 3 miesiace :-) za tydzien bede w pl w piatek, wiec moge w piatek wyslac ten ph metr :-)Matika przesły Ci mdłosci czy dalej Cie męczą??
ja mam na miejscu, ale 150 euro, przeciez to przesada, 3d kosztuje 45, normalne jak chce ekstra poza sponsorowanymi przez kase, 35 a tu za 2 pomiary 150 zwariowali... mi przy dziewczynach zmierzyli bez problemow i oplat.Martika ja nie szlam w niemczech na to badanie u mnie kosztowalo 130 e ale musialam jechac 30 km dalej bo lekarka mi umowe z tamtym lekarzem;/ i tacy nie zadowolenia jak nie poszlam ze szok ;/ a ja mowie przy nadii nie robilam teraz tez nie potrzebuje a co ma byc to i tak bedzie![]()
Andziak ladny brzuszek :-)
truskafffka
hejka jeejejejeeeeeeeeeeeee...mam net wreszcie w domu jejejejeeeeeee
u gin pozytywnie
jest dobrze tfu tfu..oby tak dalej
tylko moja szyjka lipna-ale ona chyba ma taką naturę, przy Matiku strachu się najadłam, bo się skróciła po 20tygodniu, a potem już tak do końca ciąży zostało, nic się nie pogarszało, no ale ginka będzie trzymac rękę na pulsie i w razie czego krążek założy, dostałam masę badań do wykonania..i za dwa tygodnie się u niej pojawię, to mam nadzieję że serduszka już posłucham
Ginka jak mnie zobaczyła od razu zagadnęła: i co? w ciąży Pani jest?...a nie mówiłam? hehe
już grzeczna będę i słuchać się będę
wypalałam w końcu o ciąży mamie, ale się cieszy
reszcie na razie nie mówimy, rozpowiemy jak serducho usłyszę 
dziękuję za kciuki...przydały się bardzo no i dalej trzymajcie hehe
dziś się uspokoiłam, uwierzyłam że naprawdę to się dzieje, ale jeszcze bardziej mnie uspokoi jak usłyszę serduszko naszej Rybki
u gin pozytywnie

tylko moja szyjka lipna-ale ona chyba ma taką naturę, przy Matiku strachu się najadłam, bo się skróciła po 20tygodniu, a potem już tak do końca ciąży zostało, nic się nie pogarszało, no ale ginka będzie trzymac rękę na pulsie i w razie czego krążek założy, dostałam masę badań do wykonania..i za dwa tygodnie się u niej pojawię, to mam nadzieję że serduszka już posłucham
Ginka jak mnie zobaczyła od razu zagadnęła: i co? w ciąży Pani jest?...a nie mówiłam? hehe
już grzeczna będę i słuchać się będę
wypalałam w końcu o ciąży mamie, ale się cieszy
dziękuję za kciuki...przydały się bardzo no i dalej trzymajcie hehe
dziś się uspokoiłam, uwierzyłam że naprawdę to się dzieje, ale jeszcze bardziej mnie uspokoi jak usłyszę serduszko naszej Rybki
reklama
.... i juz po zakupach.... i w portfelu tez pusto.... no ale co tam, pieniadze szczescia nie daja:-)
Neomi trzymam kciuki za owulke :-)
Andziak ale super brzusio, poglaskalam.... buziaki
Marzycielko oto to cos.... jak dla mnie to jeszcze szalu nie robi, no ale w kazdym cyklu jest nadzieja Obserwacja cyklu - enpr.pl
Neomi trzymam kciuki za owulke :-)
Andziak ale super brzusio, poglaskalam.... buziaki
Marzycielko oto to cos.... jak dla mnie to jeszcze szalu nie robi, no ale w kazdym cyklu jest nadzieja Obserwacja cyklu - enpr.pl
Podziel się: