reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny!
Jutro dzień spodziewanej @, wczoraj ból brzucha jak na okres... a dziś cisza. Nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy....
wyszły dwie wyraźne kreski!!!
Jestem w lekkim szoku, bo nie wierzyłam że się uda. Tymbardziej, że jestem przed @, podobnie jak ladies.
Jutro powtórzę test.
ladies trzymam &&&&&&&&&&& za nasze powtórne pozytywne wyniki testów.

Pozdrawiam

Dafne
duze gratulacje!!!!!!

reklama
.

Marzycielko
oto to cos.... jak dla mnie to jeszcze szalu nie robi, no ale w kazdym cyklu jest nadzieja Obserwacja cyklu - enpr.pl
u mnie szalu z tempka tez nie bylo a jednak ;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam...

Truskaffka super wiesci, niech rybka zdrowo rosnie i grzecznie czeka z wyjsciem do bezpiecznego terminu :-)

patrysiak jak tam badanie na bolerioze?oby tylko to byla reakcja alergiczna.... na kleszcza, wiecie jak moj maz dowiedzial sie o tym ze ma borelioze? od takiej klerki, kobiety ktora patrzy na zdjecie i powie na co dana osoba jest chora, moj maz siezle czul, glowa go ciagle bolala, zoladek, miesnie, kregoslup i tesciowa do niej poszla i ona mowi, ze ma borelioze. Maz wczesniej mial badanie na borelioze, ktore nic nie wykazalo, bo one wskazuje bolerioze, ale w poczatkowym stadium, a maz mial juz w 3, nie dawalo mu to spokoju i pojechal do kliniki niedaleko nas specjalizujacej sie w boreliozie i jej leczeniu, zrobili wywiad, skomplikowane badania (niezle go to kosztowalo) i rzeczywiscie borelioza, dostal l4 i lekarstwa na 8 tygodni , no a teraz znowu ma zakazenie bakteria helicobakter pylori, zeby tradycji stalo sie za dosc, to ona tez u niego zostala wykryta po dokladnych,szczegolowych badaniach bo po pobraniu fragmentow zoladka i jelit podczas gastroskopii :baffled:masakra z tym moim mezem...

Ewcik tule mocno, placz ile potrzebujesz, z czasem bedzie lzej...a teraz daj sobie czas na zalobe,smutek, zal....juz niedlugo bedziesz mogla znow starac sie i tym razem malec zostanie z toba....bedziecie razem z kinga swietowac 2 kreski,a potem narodziny malcow

Dafne gratki

Ostatnia edycja:
Ja bylam dzis w poradni po opinie.I u Filipa i u Bartka stwierdzono niektore cechy ze spektrum autyzmu.Kazala tez obserwowac Kube no i ppatrzac na brzuszek stwierdzila ze lepiej dla nas aby to byla corla.Bo moga to byc geny i lepiej zebysmy mieli same corki.
Ewik tule

Martika
u mnie szalu z tempka tez nie bylo a jednak ;)&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam...

kurde, burde, to mnie zdziwilas.... ja myslalam, ze zawsze jest tempka w gorze, ok.... dziekuje.
Z moim szczesciem to zapewne juz wkrotce spadnie i .... zaczne od nowa. Testy owul juz zamowilam, tak wiec pozostaje czekac. Buziak

Martika

kurde, burde, to mnie zdziwilas.... ja myslalam, ze zawsze jest tempka w gorze, ok.... dziekuje.
Z moim szczesciem to zapewne juz wkrotce spadnie i .... zaczne od nowa. Testy owul juz zamowilam, tak wiec pozostaje czekac. Buziak

tu masz moj wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl to w tych co sie nie udalo mialam wyzsze tempki :-)

Andziak moja kolezanka ma synka z autyzmem... i dodatkowo jeszcze dwoch. Tylko jeden ma autyzm a pozostali nie maja. Tak wiec nic sobie do glowy nie wbijaj i czekaj na rozwoj. Wracajac do tego chlopca, to jest normalny, zachowuje sie jak inne dzieci. Glowa do gory

Ja bylam dzis w poradni po opinie.I u Filipa i u Bartka stwierdzono niektore cechy ze spektrum autyzmu.Kazala tez obserwowac Kube no i ppatrzac na brzuszek stwierdzila ze lepiej dla nas aby to byla corla.Bo moga to byc geny i lepiej zebysmy mieli same corki.
Ewik tule
moga byc geny, ale nie musza prawda i trzymam kciuki, by maluszek nie mial zadnej cechy ze spektrum autyzmu ... no i Kuba tez...

reklama
Do góry