reklama
dotka85
Fanka BB :)
Dziewczyny hej napisalam do Was mega dlugiego posta i mi wcielo wrrrr
Pisze z urlopu ktory jeszcze trwa, teraz jestem na podkarpaciu, nad morzem bylo super, pogoda dopisala i caly czas jest pieknie, ja czuje sie dobrze i pojutrze koncze 16tc wow az saa nie wierze :-)
Amalfi widze ze wrocilas do dziergania, fajna czapka i oryginalny sweterek w dziurki
Martus jak w pracy? To juz chyba Twoja 3 placokwa
Atyde kuzynka faktycznienie pokazala klasy ale nie przejmuj sieto o niej swiadczy Ty baw ie dobrze :-)
Zjola trzymam kciuki za graniczny 7tc i Pitusia, wierze ze da rade! Mysl pozytywnie!
Aga fajnie ze juz wrocilas, pewnie tesknisz juz za swoim dzieciaczkiem :-) trzymam kciuki zebys nie musiala dlugo czekac na nowego czlonka rodziny:-)
Kamea a Ciebie kochana widze znow wcielo pewnie dziergasz con nowego, podjelas juz jakas decyzje w Waszej sprawie?
Basiu zajrzyj do nas mamusko!
Koralikowa zazdroszcze bliskosci morza :-)
Emalka szkoda ze nie wyszlo mam nadzieje ze sierpien bedzieszczesliwszy!
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam
Pisze z urlopu ktory jeszcze trwa, teraz jestem na podkarpaciu, nad morzem bylo super, pogoda dopisala i caly czas jest pieknie, ja czuje sie dobrze i pojutrze koncze 16tc wow az saa nie wierze :-)
Amalfi widze ze wrocilas do dziergania, fajna czapka i oryginalny sweterek w dziurki
Martus jak w pracy? To juz chyba Twoja 3 placokwa
Atyde kuzynka faktycznienie pokazala klasy ale nie przejmuj sieto o niej swiadczy Ty baw ie dobrze :-)
Zjola trzymam kciuki za graniczny 7tc i Pitusia, wierze ze da rade! Mysl pozytywnie!
Aga fajnie ze juz wrocilas, pewnie tesknisz juz za swoim dzieciaczkiem :-) trzymam kciuki zebys nie musiala dlugo czekac na nowego czlonka rodziny:-)
Kamea a Ciebie kochana widze znow wcielo pewnie dziergasz con nowego, podjelas juz jakas decyzje w Waszej sprawie?
Basiu zajrzyj do nas mamusko!
Koralikowa zazdroszcze bliskosci morza :-)
Emalka szkoda ze nie wyszlo mam nadzieje ze sierpien bedzieszczesliwszy!
Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!
Amalfi niestety należę do ludzi którzy żyją w ciągłym biegu,nie nudzę się specjalnie w swoim życiu.Wiem że to nie zdrowe ale nie umiem tego kontrolować
Dotka kciuki będziesz musiała trzymać podwójnie bo oprócz planowania starań o nowego członka rodziny planujemy także zakup nieruchomości ale na razie ciiiii aby nie zapeszyć ;-)
Udanego urlop życzę!
Pozdrawiam wszystkie
)
Amalfi niestety należę do ludzi którzy żyją w ciągłym biegu,nie nudzę się specjalnie w swoim życiu.Wiem że to nie zdrowe ale nie umiem tego kontrolować

Dotka kciuki będziesz musiała trzymać podwójnie bo oprócz planowania starań o nowego członka rodziny planujemy także zakup nieruchomości ale na razie ciiiii aby nie zapeszyć ;-)
Udanego urlop życzę!
Pozdrawiam wszystkie
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...i bardzo dobrze bo w ciąży tak powinno byćAGA ja tez należę do zabiaganych, ale teraz rozkoszuje sie ciążą i nic nie robie:-);-)
Koralikowa
hejoo
Mnie na noc nie bylo,,bylam na wsi na piwku
))
amalfi Martusia dzieks za instrukcje
))
docia nom morze mam fajne wokoł heee...
amalfi ppchwalisz sie bucikami???
aga to &&&& ale ciiiiiii......
Mnie na noc nie bylo,,bylam na wsi na piwku
amalfi Martusia dzieks za instrukcje
docia nom morze mam fajne wokoł heee...
amalfi ppchwalisz sie bucikami???
aga to &&&& ale ciiiiiii......
Kamea
Cześc dziewczyny. Od poniedziałku zbieram się, żeby napisać.
Atyde kuzynka faktycznie nie popisała się kulturą - pani pedagog!
Amalfi piekny sweterek! Ja chyba nie umiałabym zrobić takiego cudeńka. Jak to wszystko połączyć? I żeby w dodatku symetrycznie było!
Dotka super, że urlop udany. Ja swój rozpoczynam w piątek:-) A o starankach ciągle myśle i myśle... W mojej firmie źle się dzieje. Mają obciąć wypłaty i może dojść nawet do redukcji etatów... Dziewczyny czasem mam tak wszystkiego dosyć! Tego wyzysku! Gdybym miała pomysł i kapitał, otworzyłabym coś swojego.
Ja teraz dziergam kocyk dla małej Magdalenki. Muszę zdąrzyć do chrzcin.
Atyde kuzynka faktycznie nie popisała się kulturą - pani pedagog!

Amalfi piekny sweterek! Ja chyba nie umiałabym zrobić takiego cudeńka. Jak to wszystko połączyć? I żeby w dodatku symetrycznie było!

Dotka super, że urlop udany. Ja swój rozpoczynam w piątek:-) A o starankach ciągle myśle i myśle... W mojej firmie źle się dzieje. Mają obciąć wypłaty i może dojść nawet do redukcji etatów... Dziewczyny czasem mam tak wszystkiego dosyć! Tego wyzysku! Gdybym miała pomysł i kapitał, otworzyłabym coś swojego.
Ja teraz dziergam kocyk dla małej Magdalenki. Muszę zdąrzyć do chrzcin.
Koralikowa
Kamea za pracke &&&&&,,a keidy chrzciny?? pochwalisz si enim???
docia a ty na L-4 nie idziesz??
docia a ty na L-4 nie idziesz??
reklama
Kamea
Koralikowa data chrzcin nie jest jeszcze ustalona, podejrzewam, że jeszcze w sierpniu. Oczywiście jak skończę to się pochwalę 
Dziewczyny, bloga założyłam... www.kameapogodzinach.blogspot.com
Dziewczyny, bloga założyłam... www.kameapogodzinach.blogspot.com
Podziel się: