reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

KORALIKOWA tu zwykle na włoczce masz napisane jakiego szydełka uzyc. A w Polsce nie wiem jak jest. Ale zwykle szydelko nr 3, ja najczesciej takiego uzywam albo 2,5

reklama
Dziewczyny hej napisalam do Was mega dlugiego posta i mi wcielo wrrrr
Pisze z urlopu ktory jeszcze trwa, teraz jestem na podkarpaciu, nad morzem bylo super, pogoda dopisala i caly czas jest pieknie, ja czuje sie dobrze i pojutrze koncze 16tc wow az saa nie wierze :-)

Amalfi widze ze wrocilas do dziergania, fajna czapka i oryginalny sweterek w dziurki
Martus jak w pracy? To juz chyba Twoja 3 placokwa
Atyde kuzynka faktycznienie pokazala klasy ale nie przejmuj sieto o niej swiadczy Ty baw ie dobrze :-)
Zjola trzymam kciuki za graniczny 7tc i Pitusia, wierze ze da rade! Mysl pozytywnie!
Aga fajnie ze juz wrocilas, pewnie tesknisz juz za swoim dzieciaczkiem :-) trzymam kciuki zebys nie musiala dlugo czekac na nowego czlonka rodziny:-)
Kamea a Ciebie kochana widze znow wcielo pewnie dziergasz con nowego, podjelas juz jakas decyzje w Waszej sprawie?
Basiu zajrzyj do nas mamusko!
Koralikowa zazdroszcze bliskosci morza :-)
Emalka szkoda ze nie wyszlo mam nadzieje ze sierpien bedzieszczesliwszy!

Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Amalfi niestety należę do ludzi którzy żyją w ciągłym biegu,nie nudzę się specjalnie w swoim życiu.Wiem że to nie zdrowe ale nie umiem tego kontrolować :baffled:

Dotka kciuki będziesz musiała trzymać podwójnie bo oprócz planowania starań o nowego członka rodziny planujemy także zakup nieruchomości ale na razie ciiiii aby nie zapeszyć ;-)
Udanego urlop życzę!

Pozdrawiam wszystkie:))

AGA ja tez należę do zabiaganych, ale teraz rozkoszuje sie ciążą i nic nie robie:-);-)
DOTKA fajnie ze wpadłaś, a kiedy konczysz urlop i wrócisz do nas na stałe? Teraz dziergam buciki, takie wyzsze, troszke

hejoo

Mnie na noc nie bylo,,bylam na wsi na piwku:)))

amalfi Martusia dzieks za instrukcje:)))
docia nom morze mam fajne wokoł heee...
amalfi ppchwalisz sie bucikami???
aga to &&&& ale ciiiiiii......

Cześc dziewczyny. Od poniedziałku zbieram się, żeby napisać.
Atyde kuzynka faktycznie nie popisała się kulturą - pani pedagog!:szok:
Amalfi piekny sweterek! Ja chyba nie umiałabym zrobić takiego cudeńka. Jak to wszystko połączyć? I żeby w dodatku symetrycznie było!:szok:
Dotka super, że urlop udany. Ja swój rozpoczynam w piątek:-) A o starankach ciągle myśle i myśle... W mojej firmie źle się dzieje. Mają obciąć wypłaty i może dojść nawet do redukcji etatów... Dziewczyny czasem mam tak wszystkiego dosyć! Tego wyzysku! Gdybym miała pomysł i kapitał, otworzyłabym coś swojego.

Ja teraz dziergam kocyk dla małej Magdalenki. Muszę zdąrzyć do chrzcin.

reklama
Do góry