• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Ja was podczytuje, ale jakos weny nie mam zeby pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
truskaffka witaj :-):-):-):-):-)
corazon jak sie czujesz? kiedy kolejna wizyta?
aniulkas co do tych niusow z netu, to podchodz z dystansem, nikt tam pewnie tego badaniami nie poparl,a jest tyle kobiet ktore nie mialy zadnych objawow i porodzily bez problemu zdrowe dzieci, ze hoho po co sobie takie rzeczy do glowy wbijac?trzeba myslec pozytywne:-)

maryla wspoczuje, niestety upal im sprzyja :-(&&&& za szybkie wyleczenie

reklama
Joaro super wieści, gratuluję :-)
Corazon jak nie zjesz to podeślij do mnie :-)
Asinka85 zdrówka dla Twojego synka.
Maryla zdrówka dla Ciebie, trzymam kciuki za szybki powrót do formy.
Królowa Dramatu polewą truskawkową też uwielbiam zwłaszcza do naleśników, a często też robię sobie koktajl mleczny z bananem, bardzo pożywny.
Też jestem niskociśnieniowcem ale od czasu do czasu ktoś mi je skutecznie podnosi.

Ostatnia edycja:
Martika a w miarę dobrze:)) Wizytka w sobotę:)

Kania a zapraszam, podzielę się:)
Właśnie upiekło się, jak wystygnie to zrobię polewę karmelową:)))
Teraz kurczak w piekarniku jest, zaraz naszykuję ziemniaki do upieczenia i mizerię..ale to będzie za 2h, wcześniej mąż podrzuci mi przekąski:))) Mamy kurs kucharski więc rarytasy u mnie lądują:)

Ale wam zazdroszcze ze sobie takie pysznosci szykujecie. Ja jestem ciagle glodna ale jakos nie mam ochoty na cos konkretnego. Ostatnio zrobilam bananowca na zimno bo mialam gosci i nawet kawalka nie sprobowalam no moze malutki na drugi dzien bo wogole nie mialam na niego ochoty jak juz byl a zawsze go uwielbialam. Dzisiaj tez myslalam ze moze zjem kawalek ciasta u mamy ale jak juz mialam go przed soba to odlozylam do lodowki bo jakos mi sie nie chcialo. Wogole nie mam ciagotek na zaden smak nie tylko na slodkie :(

Corazon wow, jestem pełna podziwu :)
Dziękuję za zaproszenie, tyle że za bardzo nie wiem gdzie się udać ;-)
Pewnie mam do Ciebie szmat drogi.
Nad morzem jestem:)))

Corazon jak robisz te ziemniaki pieczone?
jej ślinka cieknie...
Młode ziemniaki szoruję szczotką, myję, kroję na 4 części, podgotowuję w lekko solonej wodzie aż są półmiękkie, skraplam oliwą z oliwek, solę i dodaję przyprawy wg uznania:) Wrzucam do nagrzanego piekarnika, 180-200 stopni na 30-min.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry