reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

Ja was podczytuje, ale jakos weny nie mam zeby pisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
truskaffka witaj :-):-):-):-):-)
corazon jak sie czujesz? kiedy kolejna wizyta?
aniulkas co do tych niusow z netu, to podchodz z dystansem, nikt tam pewnie tego badaniami nie poparl,a jest tyle kobiet ktore nie mialy zadnych objawow i porodzily bez problemu zdrowe dzieci, ze hoho po co sobie takie rzeczy do glowy wbijac?trzeba myslec pozytywne:-)

maryla wspoczuje, niestety upal im sprzyja :-(&&&& za szybkie wyleczenie

reklama
ale kusicie sokami, ślina cieknie...a w pracy...co najwyżej wodę, kawę, herbatę mogę sobie zrobić:-p

hihi Martika :) Witam

Ostatnia edycja:
Joaro super wieści, gratuluję :-)
Corazon jak nie zjesz to podeślij do mnie :-)
Asinka85 zdrówka dla Twojego synka.
Maryla zdrówka dla Ciebie, trzymam kciuki za szybki powrót do formy.
Królowa Dramatu polewą truskawkową też uwielbiam zwłaszcza do naleśników, a często też robię sobie koktajl mleczny z bananem, bardzo pożywny.
Też jestem niskociśnieniowcem ale od czasu do czasu ktoś mi je skutecznie podnosi.

Ostatnia edycja:
Martika a w miarę dobrze:)) Wizytka w sobotę:)

Kania a zapraszam, podzielę się:)
Właśnie upiekło się, jak wystygnie to zrobię polewę karmelową:)))
Teraz kurczak w piekarniku jest, zaraz naszykuję ziemniaki do upieczenia i mizerię..ale to będzie za 2h, wcześniej mąż podrzuci mi przekąski:))) Mamy kurs kucharski więc rarytasy u mnie lądują:)

Corazon wow, jestem pełna podziwu :)
Dziękuję za zaproszenie, tyle że za bardzo nie wiem gdzie się udać ;-)
Pewnie mam do Ciebie szmat drogi.

Ale wam zazdroszcze ze sobie takie pysznosci szykujecie. Ja jestem ciagle glodna ale jakos nie mam ochoty na cos konkretnego. Ostatnio zrobilam bananowca na zimno bo mialam gosci i nawet kawalka nie sprobowalam no moze malutki na drugi dzien bo wogole nie mialam na niego ochoty jak juz byl a zawsze go uwielbialam. Dzisiaj tez myslalam ze moze zjem kawalek ciasta u mamy ale jak juz mialam go przed soba to odlozylam do lodowki bo jakos mi sie nie chcialo. Wogole nie mam ciagotek na zaden smak nie tylko na slodkie :(

Corazon wow, jestem pełna podziwu :)
Dziękuję za zaproszenie, tyle że za bardzo nie wiem gdzie się udać ;-)
Pewnie mam do Ciebie szmat drogi.
Nad morzem jestem:)))

Corazon jak robisz te ziemniaki pieczone?
jej ślinka cieknie...
Młode ziemniaki szoruję szczotką, myję, kroję na 4 części, podgotowuję w lekko solonej wodzie aż są półmiękkie, skraplam oliwą z oliwek, solę i dodaję przyprawy wg uznania:) Wrzucam do nagrzanego piekarnika, 180-200 stopni na 30-min.

Młode ziemniaki szoruję szczotką, myję, kroję na 4 części, podgotowuję w lekko solonej wodzie aż są półmiękkie, skraplam oliwą z oliwek, solę i dodaję przyprawy wg uznania:) Wrzucam do nagrzanego piekarnika, 180-200 stopni na 30-min.

mmmm smakowicie brzmi, spróbuję tego sposobu :)

zwijam się do domu, miłego dnia ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry