reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2013

iwona, dodam jeszcze, że to nie było tak minimalnie powyżej normy tylko sporo, naprawdę sporo powyżej. Jutro idę do drugiego gin i się jeszcze jego podpytam ale wydaje mi się, że jest ok :)

reklama
hej dziewczyny ja po pracy zmasakrowana :wściekła/y:, niewiem ile jeszcze wytrzymam.
gratulacje dla dziewczyn, że wizyty przebiegły dobrze
królowa napewno jutro będzie ok. zobaczysz :tak:
co do nerek to ja już choruje 22 lata i urosep to jest tabletka ziołowa więc napewno nie zaszkodzi :-D , bardzo często nerki ujawniają się u kobiet w ciązy. Ja z Nikosiem jak byłam w ciąży to leżałam przez to na patologii, nie życzę nikomu
corazon zazroszczę ci takiej weny na kuchnie bo ja na nic nie mam ochoty, wszystko mi w buzi rośmie
spadam spać na szczęście jutro wolne!!!!!!!!!

Witajcie

życzę wam spokojnego oczekiwania na spotkanie z maluszkiem.

Jestem lutówka 2013 choć mogłabym być i marcówką 2013 bo termin mam 28 luty/1 marca zależy jak kto liczy, ale postanowiłam się zakotwiczyć na lutóweczkach, bo marcówek wtedy jeszcze nie było...:-D

Ania1973G witaj, u Nas też możesz się zadomowić.
Królowa Dramatu o której masz to usg?
Marysia nie katuj się tak w tej pracy, możesz wziąć kilka dni zwolnienia i potem znów wrócić.
Ciekawa jestem jak tam Anka26,7 na urlopie w Pl się z początku odzywała a teraz przepadła...
Corazon prowadzisz własny blog kulinarny?
Iwona85 masz rację nie ma co się przejmować pracą, choć doskonale rozumiem Twoje obawy przed reakcją. Sama nie dawno wróciła a tu taki suprise :-)
Asinka85 jak Twój synek się czuje?

Hej dziewczyny przepraszam że długo nie pisałam ale podczytywałam Was.
Dostałam jakiś plamień dziwnych, do lekarza wybieram się w poniedziałek. Wczoraj robiłam bete i progesteron. Beta ponad 13 tyś, co daje 5-6 tydzień a wydaje mi się że powinna być większa i się boje bardzo:-(
3 tygodnie temu badałam i było 240, czyli 3-4 tydzień, coś tu nie gra:-(progesteron w normie i tsh też w normie.
Bardzo się cieszę że udało Wam się zobaczyć kruszynki i bijące serduszka.

Jula27 jak masz plamienia to bym się wcześniej skontaktowała z lekarzem jak jest taka możliwość, a jak nie masz to idź do innego,

Kania dzwoniłam do mojego gina jak zobaczyłam plamienie, mówił że jak się nasili bądź będzie krew to żebym zaraz jechała do szpitala, a tak wizytę mam w poniedziałek, on tylko w poniedziałki przyjmuje. Plamienie ciężko nazwać plamieniem w sumie bo pojawia się nie codziennie a jak się pojawi to raz dziennie kropeczka, bardziej żółto-brudno różowa, kremowa coś takiego. Bardziej martwi mnie beta bo powinna być wyższa:-(

Dostałam jakiś plamień dziwnych, do lekarza wybieram się w poniedziałek. Wczoraj robiłam bete i progesteron. Beta ponad 13 tyś, co daje 5-6 tydzień a wydaje mi się że powinna być większa i się boje bardzo:-(
3 tygodnie temu badałam i było 240, czyli 3-4 tydzień, coś tu nie gra:-(progesteron w normie i tsh też w normie.
żeby beta była wiarygodna trzeba zrobić badanie i powtórzyć po 48h, tu nie wynik jest ważny tylko czy dobrze przyrasta ;)
Jak robiłaś wczoraj, to powtórz jeszcze jutro i porównaj wyniki.

aniulkas, nie czytaj takich rzeczy!!!

wrzuciłam arbuza do blendera (po wyciągnięciu pestek, ale nie wszystkie mi się udało co nie ma znaczenia bo reszta została zmielona) i dolałam trochę soku jabłkowego (choć arbuz jest b.soczysty to i sokiem rozrzedzać nie trzeba). Dzisiaj do tego chyba dorzucę mrożone truskawki...albo jagody.

do takiego soku jak się wrzuci banana (albo dwa) to robi się on gęsty i można użyć jako polewy do lodów :)))) mniaaaaam!!! Moja ulubiona polewa do lodów: truskawki (świeże albo mrożone) albo maliny, sok z jabłka i banan.

Królowa zrobiłam sobie wczoraj ten twój koktajl :) jakies 0,5 ... wypiłam pół szklanki..pycha..mąż wrócił z pracy i pomógł mi dokońćzyć :D tak mu zasmakowało...
a pozniej pojechali do supermarketu na zakupy remontowe...a przy okazji zakupił 4 kg arbuza :D
zmroziłam go troche i truskawki mrożone...
zrobiłam wieczorem to i rodzice wypili i siostrzeniec... w sam raz na orzeźwienie w czasie remontu :D super smak...każdy miał zadowoloną minkę

Jula ja na twoim moiejscu pojechała bym na izbęprzyjęć u mnie w szpitalu czynna o każdej porze... do 15 godz przychodnia...a pozniej izba... jak dzowniłam do przychodni powiedziala ze nie ma mozliwosci mnie zapisac na wczesniej ale jak cos dolega i bolu brzuch to kazała szybko przyjechac na izbę...

reklama
Kania staram się...dopiero w sumie zaczęłam ale jak widać mało jest wpisów bo leniem jestem:)))
Ale może teraz jak mam więcej czasu będę regularnie coś wklejać:))

Dzień dobry, my dopiero wstajemy...znaczy się ja bo maleńka jeszcze śpi, leniuszek:)

Do góry