• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marzec 2013

Joaro, gratuluję!!!

gosiulek, ja mam sokowirówkę ale jej nie używam (duża, trzeba składać) za to blender chodzi na okrągło, w sumie zastosowanie jak sokowirówka ale - prostszy w obsłudze, zaledwie 3 części i nawet marcherkę na sok przerobi :) dzięki funkcji kruszenia lodu... I dużo mniej miejsca zajmuje.
Wczorajszy sok był arbuzowy, dzisiaj pewnie p0owtórka :)

reklama
królowa dramatu nie strasze, czytałam to skopiowałam tekst i wrzuciłam tutaj sama sie przeełam,u mnie brak wymiotow i na dodatek dziwna grupa krwi... :/

ciągle jestem głodna

Królowa dramatu a jak zrobiłam sok arbuzowy

hej dziewczyny nie wiem czy mne jeszcze pamietacie ???
jakoś nie miałam natchnienia na kompa ostatnio i nie zaglądalam nawet do was mam nadzieje że sie zmobilizuje i częściej będe zaglądać
u mnie wsio ok puki co tylko wczoraj miałm straszne bóle - bo za duzo chodziłam ale nospa pomogła na szczęście

miała któraś z Was problemy z drożdżami mnie chyba znów nawiedziły to już drugi raz w tej ciąży a termin mam na 7 marca ;-) K mówi że to na pewno kobietka ;-)

aniulkas, nie czytaj takich rzeczy!!!

wrzuciłam arbuza do blendera (po wyciągnięciu pestek, ale nie wszystkie mi się udało co nie ma znaczenia bo reszta została zmielona) i dolałam trochę soku jabłkowego (choć arbuz jest b.soczysty to i sokiem rozrzedzać nie trzeba). Dzisiaj do tego chyba dorzucę mrożone truskawki...albo jagody.

do takiego soku jak się wrzuci banana (albo dwa) to robi się on gęsty i można użyć jako polewy do lodów :)))) mniaaaaam!!! Moja ulubiona polewa do lodów: truskawki (świeże albo mrożone) albo maliny, sok z jabłka i banan.

reklama
Królowadzięki chyba mnie natchnęłaś na tn sok arbuzowy z truskawkami... :) ppomimo wielkiego bałaganu w domu i remontu wyciagnę z kuchni blender i robie sok :D hihi chyba ożeźwiający bedzie nie tylko dla mnie ale i mezusia i taty ktory ciezko pracuje przy remoncie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry