reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka smutkom, smuteczkom, dołom i dołeczkom mówimy stanowcze NIE!!!!
Sleepy dochodzę do siebie po przeczytaniu Twojego posta...:-) emocje mi się udzieliły...

reklama
hej dziewczyny, mała usypia to pewie zaraz z ćwiczenia sie wezmę,

miq: ja używam zasypkę nivea i mała nie ma odparzeń, razy lekkie miała zaczerwienienie to posmarowałam bephanten i po jednym smarowaniu pipka ładna i bez aczerwień, do smarowania ciała używam oliwki Bambino, a jak mi sie skończy to chce kupić balsam nivea dla niemowląt, do kąpieli mam mydło biały jeleń i j&j 3w1. Do picia mam hoppi rumiankową i koperkową- ta bardziej woli , ale ja jaj bardzo rozcięczam i daję rzadko bo to sam cukier ,uczę ją pić samą wode i juz ją zaakceptowałą

slyp: ty to powinnaś jakieś komedie pisać, szczerze ci radzę napisz jakis scenariusz i do wytwórni filmowej wysli ale od razu do stanów bo u nas sie zmarnujesz :-D

fifka:
znasz jakąś stronkę gdzie jest łatwo i zrozumiale opisane o cyklach, bo może bym zaczęła sobie to wszystko mierzyć - nie nie staram sie tylko dla bezpieczeństwa bo same gumki to dla mnie za mało jako antykoncepcja :-), a nie chce zaciązyć
Konradek bosko je, no i fajne pudło ;-)
A jak dzisiaj ząbki Konradka, nie marudzi?

pyscek: trzymam za ciebie mocno, dobrze ze byłas u lekarza to już wiesz co masz robić &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

milia: za ciebie rówież &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
paluszek: a witam sie z tobą bo jeszcze nie miałam okazji :-)
owe fotki w albumie dla zainteresowanych

lam: a wystąpisz w filmie?:D moja synowa kwitnąca jak zwykle. a swojego zięcia widziałaś u mnie?:)

necia: nie bardzo rozumiem.. czemu się śmiałaś? próbowałaś zagłuszyć łzy wzruszenia? W końcu znasz osobę, która będzie mieć .. drewniane wizytówki.. nie płacz kochana:*

paluszek: nic tych emocji nie ukoi.. to zbyt wzniosły moment..

slyp: chce zobaczy ć mojego zięcia ale gdzie ??????/
Kobieto jak zapewnisz mi pierwszoplanową rolę to chętnie zagram :-D no i muszę być traktowana jak wschodząca gwiazda :-p

wiecie co moje dziecko oszalało i uwielbia sie zakrywa,c pieluszką tetrową, sukienką czym kolwiek, nakłada na twarz i tak asypia :-D

Ostatnia edycja:
lam: widzi u mnie galerię w profilu? fajnie że adusia już tak szaleje:) moje dziecię jest leniwe strasznie! Zabawkę owszem chwile potrzyma ale nie wiem czy to nie przez przypadek nawet. a tak to tylko pokazuj mu przed twarzą i machaj! nawet nie sięgnie po nią. łobuz mały;P Za to nauczył się przewracać z brzuszka którego niecierpiał do niedawna na plecki. i cieszy się jak głupi że mamę oszukał;P co za zwierzaczek mój kochany no!;P

sleep no zgadłaś ty to wiesz zawsze co człowiekowi w duszy gra :cool2: wszystkiego dobrego dla Filipka z okazji 3 mcy :-D

lam hihi moja w garści ostatnio lubi trzymać co się da kiecuchę, pieluchę czy tego hipcia od was, szczególnie przy zasypianiu

nooo zrobiłam ankietę na brudno potem ją ogarnę i będę wam mailem zawracać to i owo z prośbą o wypełnienie :) trafiła mi się wczoraj mgr do napisania ale muszę się w mc zmieścić :-)

Dzieki laski za pomoc kuzynka juz dzis wyszla i zalatwiaja wszystko bo jutro chowią maleństwo. Ja czuje sie lepiej ale ona dopiero zaczyna odczuwac strate dotychczas byla na lekach. Na pogrzeb nie ide uważam ze to tylko chwila dla nich zeby mogli sie sami w spokoju porzegnac z maluszkiem pozniej pojade zapaic swieczke. Na szczęscie staraja myslec sie pozytywnie zeby starac sie dalej lecz sa zalamani ze stało sie to nieszczescie
A ja od wczoraj z mezusiem w koncu ma urlop i mamy troche czasu dla siebie. Do konca tyg musimy porobic co trzeba i odpoczywamy pewnie gdzies wyskoczymy nad Bałtyk

slyp: No kobieto teraz juz wiem skąd mój zięć taki przystojnym, skoro mama taka laseczka, z takim wyglądem to ty musisz zagrać glówna role ;-)
A to będzie leniwe małżeństwo bo moja Ada nie lubi sie wysilać :-), ale twój juz potrafi sie przekręcac, a moja nie, ze 2 razy jej sie udało ale przez przypadek :-)

neciuszka:
ty jak piszsz te prace to pewnie masz wiedze ze hohohho na rózny temat :-)czekam na anketę

tak tak lam, pewnie:confused2: a mały z tym przewracaniem jest taki śmieszny że szok:) najpierw rzuca głową do tyłu i dopiero jak leży to idzie reszta ciała:) muszę go kiedyś nagrać i jak będzie niegrzeczny to będę go szantażować że pokażę Adusi:cool2:

necia: a jak! no proszę jaka spostrzegawcza!:-) dziękuję w imieniu własnym i śpiącego syna;)

kwiat: niesamowite że mają tyle siły.. ja wierzę że dobrym ludziom wszystko się poukłada. jeszcze doczekają się swojej dzidzi:(

jeszcze jeśli pozwolicie chciałabym zaczarować, żeby pensja męża już przyszła: abra kadabra, czary mary, niech na konto wpłyną, mężowe dolary!<ikona_błagająca_pełna_rozpaczy..>

Ostatnia edycja:
reklama
nagrywaj ile sie da, bo dzieci tak szybko sie zmieniają, robią coś nowego, czasami są to rzeczy niepowtarzalne, :-)

ja muszę sie zabrać za gotowanie - robię dzisiaj zupe gulaszową, a potem idę do kumpei, teraz nadrabiam zaległośći w dowiedzinach :-D

miłego dnia

Do góry