reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

a moja pije z jedynki ale tak ladnie leci z tych butelek fishera preisa ze nie zmieniam na wiekszy bo w zestawie byly 3 ;-) i ja jej tej kaszki z niczym nie mieszam w garku sloik podgrzewam i przelewam do butelki ;-) a dzis jadla brzoskwinki i mniej sie krzywila w koncu cos bez jabuszek a sokow nie daje jak juz to herbatke z jabuszka z melisa ;-)

reklama
kurcze mogło by forum jakoś o wpisach na kameralnych informować, bo trzeba tam specjalnie włazić i sprawdzać czy coś jest czy nie ma, a tak wchodzisz na bb i jest komunikat że na wątku takim, a takim, jest coś forju:-)

Moja te herbatki to też tak pije aż strach

Dobranoc Pysioreczku, kolorowych :*

Kobietki a jakie herbatki dawałyście.swoim maluchom na początku?przerażają mnie te z hippa bo tam tona cukru jest

ja dawałam z Humany "herbatkę na brzuszek po 1 tygodniu" :tak: ale rzadko... bo dzieci karmione piersią nie muszą być dopajane. Dawałam tylko na kolki...

miq wogle nie dawalam dopiero kolo 3 miesiaca dalam na dobranoc uspokajajaca a teraz sama ja pije bo niunia z 2 razy pila a teraz jak jest upal to z jabuszkiem lub sama wode pije

U Nas jest straaazznie gorąco w.mieszkaniu i zimą i latem,wiąc muszw w razie czego być przygotowana chociaż teoretycznie...
A jak dbacie o pupki maluchów? Tzn użyaacie kremów,maści,pudru,chusteczek,wietrzycie?

Ja używam tylko kremu bambino po kąpieli i jak coś jest lekko czerwone to maści "Termentiol" :tak: Wcześniej używałam sudocremu a czasem zasypki Nivea ale odkad kupuję tylko pieluchy pampers to nie mam problemu z odparzeniami i nic nie jest mi potrzebne :tak:

Ja też spadam spać! Dobranoc! :*

reklama
miq moja niunia ma bardzo wrazliwa skore wiec krem na pupe bepanthen na zmiane z jonhsonem krem przeciw odparzeniom kupuje na cialko na poczaku oliwka jonhsona teraz balsam do skury wrazliwej antropowej bo wszystkie inne kremy ja uczulaja..a husteczki najlepsze z rosmana bo niesa takie przesaczone i mokre jak wsyzstkie inne

fasolko co sie stalo??<przytul>

Do góry