hej dziewczyny, mała usypia to pewie zaraz z ćwiczenia sie wezmę,
miq: ja używam zasypkę nivea i mała nie ma odparzeń, razy lekkie miała zaczerwienienie to posmarowałam bephanten i po jednym smarowaniu pipka ładna i bez aczerwień, do smarowania ciała używam oliwki Bambino, a jak mi sie skończy to chce kupić balsam nivea dla niemowląt, do kąpieli mam mydło biały jeleń i j&j 3w1. Do picia mam hoppi rumiankową i koperkową- ta bardziej woli , ale ja jaj bardzo rozcięczam i daję rzadko bo to sam cukier ,uczę ją pić samą wode i juz ją zaakceptowałą
slyp: ty to powinnaś jakieś komedie pisać, szczerze ci radzę napisz jakis scenariusz i do wytwórni filmowej wysli ale od razu do stanów bo u nas sie zmarnujesz
fifka: znasz jakąś stronkę gdzie jest łatwo i zrozumiale opisane o cyklach, bo może bym zaczęła sobie to wszystko mierzyć - nie nie staram sie tylko dla bezpieczeństwa bo same gumki to dla mnie za mało jako antykoncepcja :-), a nie chce zaciązyć
Konradek bosko je, no i fajne pudło ;-)
A jak dzisiaj ząbki Konradka, nie marudzi?
pyscek: trzymam za ciebie mocno, dobrze ze byłas u lekarza to już wiesz co masz robić &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
milia: za ciebie rówież &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
paluszek: a witam sie z tobą bo jeszcze nie miałam okazji :-)
owe fotki w albumie dla zainteresowanych