reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Witajcie
Lana- jak dzisiaj- odezwij sie! ????:confused:

ja dzisiejszy dzień zaczęłam od czytania netu na temat plamień we wczesnej ciąży właśni bo nie wiem sama czy czegoś wczoraj nie maiałam.:confused2: Mówie nie wiem, bo może wydawało mi się, że będąc w toalecie w mieście na szarym papierze może widziałąm trochę jasnoróżowego chyba śluzu- ale nie jestem pewna! Bo na wkładce białej nic kompletnie, na kolejnej porcji papieru nic, do dzisiaj później nic, daltego nie wiem czy to nie przebarwienie na tym cholernym papierze w półmroku w toalecie. W domu mam zawsze biały i wszystko widać, a tam jakoś nie pomyślałam. W każdym razie od razu mózg na orbicie i stres jak cholera. We wtorek karze gince mi dać ten duphaston i koniec, bo oszaleje:confused2::no: Tempka wczoraj 37st. Więc chyba ok...:confused2: W necie piszą że w terminie @ się zdarzają plamienia a ja teraz powinnam być własnie w połowie @...no cóż...zobaczymy :dry: Póki co ok.

Pozostałym gratuluję udanych badań i wizyt :tak:

reklama
Julianka według mnie na obu testach są pięęęęękne krechy.Niczym się nie przejmuj kobieto:tak:
Ella chyba najgorszy okres przed nami.Byle do 12 tygodnia a później znowu się czymś będziemy martwić.Takie są właśnie uroki macierzyństwa:sorry: Głowy do góry kwietnióweczki:-)
Ja tak gadam a sama się boję:zawstydzona/y: Już mam tyle planów a co będzie jak się dzisiaj okaże że coś jest nie tak? Byle do 14...

Hej.
Dzwoniłam dzisiaj do mojej lekarki.
Wczoraj w nocy zaczęła lecieć ze mnie krew i tak jest do tej pory.
Nie mam jej tak dużo jak przy okresie i nie boli tak samo, ale jest :(
Wyników z bety jeszcze nie było.
Lekarka powiedziała mi, że mogłaby mnie umówić na usg, ale na tym etapie nawet jak zobaczą pęcherzyk to i tak nie będa w stanie nic zagwarantować, bo jest za wcześnie na bijące serduszko :(
Jeśli wynik bety będzie dobry to w poniedziałek mam powtórzyć i jak ładnie będzie przyrastać to ciąża się utrzyma.
Na tym etapie kazała mi się obserwować :( Jeśli będzie to poronienie to krwawienie się nasili i będzie trwało tyle co miesiączka lub dłużej, a jeśli ustanie to w poniedziałek mam się zgłosić i wyśle mnie na usg :(
Tak bardzo się boję! Nie wiem jak ja weekend przeżyje :(

Lena, przytulam...staraj się nie przemęczać,odpoczywaj i broń boszzzzz staraj się nie stresować (tak, wiem łatwo mówić)

Julianka, krechy jak się patrzy na obu testach ciemne- schizujesz kochana ;-)

EWA- będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę

Lenko, kochana będę tulę cię mocno i będę się modlić za was, by wszystko szczesliwie się skończyło! Musi być dobrze!
EWA 30, Dotkass dziękuję za podtrzymanie na duchu. Kochane jesteście:tak: Musimy wierzyć, że nasze bobaski urodzą się wiosną i wszystkie będziemy szcześliwe! Bez wyjątku!:tak:

Hej dziewczynki!Jestem!I jestem w 6 tygodniu ciąży:-D:-D:-D!!!
Wszystko jest ok:tak:Co prawda nic szczególnego na USG nie zobaczyłam tylko narazie zalążek serduszka ale kamień spadł mi z serca:sorry2: Dziękuję za kciuki-pomogły:-) Jestem szczęśliwa!A termin się zgadza czyli 1 kwietnia.Ufff.....

hehehe, widzisz Ewcia, gratuluję oficjalnie :tak::-)

ja właśnie nasmażyłam naleśników, a raczej jestem w trakcie smażenia, zaraz będę wpierniczała z serkiem homogenizowanym waniliowym i może wymieszam z kakao :-p, tak mnie naszło...:zawstydzona/y: a na jutro albo na niedzielę to gołąbki chyba zrobię, też chodzą za mną od wczoraj :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Dotkass dziękuję:-)
Idę zaraz po mojego bąbla bo zostawiłam go pod opieką cioci.
Naleśniki to nie,ale gołąbkami byś się mogła podzielić:cool:

Do góry