reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

czytam, czytam od wczoraj ale jakoś weny do pisani brak, ręka jeszcze trochę spuchnięta, bilo i piecze też się załatwiłam :tak:
mi się dziś nie chce sprzątać nie wiem co mnie dopadło, łóżka jeszcze nie mam zaścielonego nigdy mi się tak nie zdarzyło:szok:a tu taki syf, kurzu, brudu że szok :tak::rofl2:ech może jak strzelę sobie 2 kawkę to się wezmę za jakąś robotę:nerd::rofl2::rofl2:

u nas pogoda deszczowa :szok::tak:

tym co zdrówko szwankuje życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:
:tak:
zabierającym się za sprzątanie życzę miłego sprzątanka:tak::-D

Bodzinka produkuj te lale bo są naprawdę ładne i nie jedna jeszcze na pewno się sprzeda tego ci życzę:tak:

Miłego dnia:-):tak:

reklama
Hej dziewczynki witam się z kawką;)Ale żar się leje z nieba, znowu upały oby były takie jak teraz za tydzien jak bedziemy nad morzem;)

Renata:-D:-D:-D to masz ciekawe z chłopcami:-D ale ile nerwów przy tym
Lena no gaja spora dziewczynka:tak:
Bodzia fajnie że tata zabrał chłopców:tak:;-)

U nas też pogoda dziwna:baffled:niby ma padać jakoś pochmurno ale ciepło
Bartek ogląda teraz epokę lodowcowa 4:tak:

Hej witam sie później was poczytam
Ja sie już ok czuje ale za to Bartka brzuszek boli

zdroweczka dla kawalera :)

ja juz po zakupach, chlopcy lody wcinają. wczoraj od babci dostali pieniązki to dziś od rana podstawowe pytanie " kiedy pojdziemy na lody???"

ide zaraz do mamy.. moze sie rozbudze jak sie przejde.

Sasiadki synowa z 4 latka przyjechala. jak pogoda sie poprawi to mam chlopców z głowy. :D

Wpadłam się przywitać.
Kawkę sobie siorbię, pogody jak nie miałam tak nie ma :dry:. Całą noc lało, a dziś 17 stopni na tremometrze, wczoraj 15 :szok:. Ekhm...lato :-(
Chorowitką życzę zdrówka, tym co się nie chce sprzątać weny do sprzątania, tym co mają lenia by go przepędzili, a tym co szyją ;-) niech igła szybko tańcuje :-p.
Może później zajrzę jak znajdę chwilkę wolnego ;-).

u nas pogoda cuuuuuuuuuuuudna, szkoda, że nie mozemy z niej korzystać :-(
posprzątałam, teraz czekam na pana tate i rozpoczynam weekend ;-p
Jade dziś do mamy posprzątać to wejede do mega taniego warzywaniaka i cos na obiad sobie wezme. i zjem SAMA ;-p

u nas pogoda cuuuuuuuuuuuudna, szkoda, że nie mozemy z niej korzystać :-(
posprzątałam, teraz czekam na pana tate i rozpoczynam weekend ;-p
Jade dziś do mamy posprzątać to wejede do mega taniego warzywaniaka i cos na obiad sobie wezme. i zjem SAMA ;-p
aaaa Bodzia, no tak odpoczywaj sobie i korzystaj. Fajnie tak, że wszystko możesz sama ;-):-p

Witajcie babeczki.
Zaglądam i do Was ...

Przepraszam ,ale nie mam czasu na forum.
Żyję w ciągłym niedoczasie :-D:-D:-D
Szkoda kraść mi czasu na neta ,który mogę przeznaczyć na Karolinkę i dzieci ...

U nas noc przespana i bez niespodzianek.
Teraz pierwszą drzemkę mała zalicza ,a mama walczy z bólem od zęba.
Wczoraj byłam u dentystyi rozborował mi ,otworzył ten ząb.
Miało być lepiej ,a wcale nie jest :no::no:
Boli mnie pół głowy dosłownie i pół szczęki do tego lewe ucho...
Zaczynam puchnąć...
Mam nadzieję ,że dziś antybiotyk zadziała ,bo chyba zwariuję :sorry::sorry::sorry:

O Karolini troszkę...
Główkę Karolinka też już ładnie trzyma ,ale widzę ,że napięcie mięśniowe jest nieco zmalało ,bo zapomniała jak się przekręcać z brzuszka na plecy i bardzo dobrze.
Na to jeszcze ma czas ....
Potem się nauczy....
Wczoraj znalazła nogi i ma super zabawę ,bo łapie się za kolanka i przekręca na boki :-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie!
Zdrowka chorowitkom.
Jutro jedziemy na mala wycieczke do Bydzi, a dzis jeszcze wieczorne zakupy.
Malz dzis wraca i zamierzam przez weekend wszystko co trzeba zrobic.
lece odgruzowac chate!

Do góry