reklama
krolcia
Fanka BB :)
I ja witam z kawusią.;-)
Miłego dnia
Miłego dnia
Koralikowa
Dzien doberek
ide troszku nadrobicc
U mnie od rana sauna
ide troszku nadrobicc
U mnie od rana sauna
Koralikowa
Bodzia mi tez one bardzo smakuja te radlerki i shandy
))))))
Ja wczoraj bylam ne festynie u nas byl papa dance i stachursky
)))
Matko wy wszystkei sloiczki tluczecie z warzywami,a ja nicc.....u mnie mam siostra tesciowa robia,,to ja po co,,heee..
Renia rob rob kolczyki,a zalozylas bloga..chwal sie kochana
))) mi amma w pracy opycha...
Justa wybyłam od czwartku do siory,,w paitek bylam na rynku za tate,,sprzedawalam mu warzywka...i wieczorem na urodizny do tescia,...w sobote na koncert stachurskiego..i wczoraj kolo 23 dotarlam do domu od czwartku
))
Ja wczoraj bylam ne festynie u nas byl papa dance i stachursky
Matko wy wszystkei sloiczki tluczecie z warzywami,a ja nicc.....u mnie mam siostra tesciowa robia,,to ja po co,,heee..
Renia rob rob kolczyki,a zalozylas bloga..chwal sie kochana
Justa wybyłam od czwartku do siory,,w paitek bylam na rynku za tate,,sprzedawalam mu warzywka...i wieczorem na urodizny do tescia,...w sobote na koncert stachurskiego..i wczoraj kolo 23 dotarlam do domu od czwartku
wiktoria12
Mama i żona :)
Witamy kochana :-) Fajnie ze u Karolinki wszystko dobrzeWitajcie babeczki.
Zaglądam i do Was ...
Przepraszam ,ale nie mam czasu na forum.
Żyję w ciągłym niedoczasie
Szkoda kraść mi czasu na neta ,który mogę przeznaczyć na Karolinkę i dzieci ...
U nas noc przespana i bez niespodzianek.
Teraz pierwszą drzemkę mała zalicza ,a mama walczy z bólem od zęba.
Wczoraj byłam u dentystyi rozborował mi ,otworzył ten ząb.
Miało być lepiej ,a wcale nie jest
Boli mnie pół głowy dosłownie i pół szczęki do tego lewe ucho...
Zaczynam puchnąć...
Mam nadzieję ,że dziś antybiotyk zadziała ,bo chyba zwariuję
O Karolini troszkę...
Główkę Karolinka też już ładnie trzyma ,ale widzę ,że napięcie mięśniowe jest nieco zmalało ,bo zapomniała jak się przekręcać z brzuszka na plecy i bardzo dobrze.
Na to jeszcze ma czas ....
Potem się nauczy....
Wczoraj znalazła nogi i ma super zabawę ,bo łapie się za kolanka i przekręca na boki![]()
Oj siostra widzę ma niezłego pechaWitam;-)
Po dlugiej przerwie, bylismy u tesciow ponad 3 tyg, 2 tyg temu wrocilismy ale mialam szal sprztania, do tgo szukam pracy, maly rozrabia i jakos tak wyszlo ale jestem na biezaco;-)teraz mam chwile bo maly jeszcze spi a ja mam wszytsko poprobione. Pozniej czeka mnie smazenie nalesnikow z serem
Aguska Super ze maly tak znosi przedszkole;-)
Fanta wspoczuje wypadku, mam nadzieje ze z glowa coraz lepiej. Widze ze jestes taka "szczesciara" ja moja siostra. Miala juz 7 zlaman, wyrostek, torbiela, zakazenie po szczepieniu i sama juz nie wiem coa przypomnialam sobie niedawno zlalamla jej sie jedynka chyba ciut przed matura
Beata mnie tez glowa bolia idziesz na studia czy do studium bo nie slyszalam o studiach 2, 5 rocznych
Bodzianka zazroszcze weekendu, teraz tak gadam a malego bym nie oddala bo bym sie zaplakala![]()
To taki wiek trochę potrwa :-)Aguska, zniknelam bo u tesciow jakos malo na necie bylam a tu ciagl cos do zrobienia, maly ciagle placze chce na dwor a tam ucieka gdy biore go za reke piszczy i sie kladzie. W wozku nie chce jezdzic. A w domu nie lepszy, ciagle wyrzuca ubrania z puf albo czeka az szfka bedzie otwarta. Wchodzi na lozko biega i skacze, no i tylko czeka az lazienka bedzie otwarta zeby wrzucac abawki do wanny i myc si chce w ubikacji. A z dnia na dzien jest coraz gorzej

Alnołek CudoDobryyyyyyyyyyyyyyyyy
Pierwszy raz od 20 miesięcy jak zasnełam, tak obudziłam się dopiero RANO!!!!
Cóż za cudowne uczucie...
Skończyłam anielice
Potem będzie z nią candy ;-)
![]()
Miłej niedzielihej dziewczynki
Ja jade do teściów na obiad Życzę Wam miłej niedzieli
BUZIACZKI![]()
Witam i życze miłej niedzieli,chociaż powoli się kończy
U nas ciepła masakra
Koralikowa
U mnie oberwanie chmury....leje i leje....
wiktoria co tam u ciebie??
a reszta gdzie??
wiktoria co tam u ciebie??
a reszta gdzie??
reklama
Aga kupiłam sobie spódnicę ze str 4 , w tulipanowym prostym fasonie ( świetnie maskuje mój niedoskonały brzuch), tą na samej górze , na środku. ORSAY GmbH - ORSAY Shop - shopping around the clock I do tego białą bluzeczkę .Justa i co kupiłaś coś fajnego w galerii?(ja wczoraj założyłam buty na koturnie to szłam jak ciamajdaodzwyczaiłam sie)
Kobitki udanej miłej niedzielki wam życzę

Wykorzystałam swoje kupony rabatowe i za wszystko zapłaciłam nie całe 50 zł.

Ale mam nadrabiania.

Byliśmy u mamy na obiedzie, a potem zapakowaliśmy się w samochody i ruszyliśmy w drogę nad Pilicę. Jak nie lunęło.

Z wypadu nici.
Koralikowa czytam , że u ciebie też piękna pogoda.

Bodzia candy? Super, jutro się zapiszę. :-)
Wiktoria no szkoda, że już koniec wolnego.

Podziel się: