reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ale dzięki temu, ze mina podreperowała wózio to jeszcze kilka dzieciaczków w nim pojeżdzi;-)

U mnie tez ciągle były pomyłki jak jezdzilismy w czerwono, czarno bezowym wózku. Myśleli ze Hania to chlopczyk.

Malinova fajna fura do maskowania.

reklama
Mina jak tez zrozumialam tak jak dziewczyny ze to Twoj wozek ktory pozyczalas i ktos Ci oddal zniszczony
I fajowa furka, zwlaszcza ze taka tania :-D

uuuuuuuuuuu Malinova to teraz z PANIA CELEBRYTKĄ nie pogada :errr::oo:, gratuluje udanego zakupy

co do podpasek to ja w przeciwienstwie do czesci z Was mialam turbo bolesne i lecace miesiaczki. Kilka razy mi sie zdarzylo ze po wymianie wkladu ;-) doslownie w niedlugim czasie tak mi chlusnelo ze wlkad pelny i ubranie poplamione. Raz mi rodzice ciuchy do pracy przynosili
Takze na noc tylko always night i to kilka razy wymieniane.
Ale to 2 pierwsze dni, potem juz kupowalam tez Always ale te soft bo tez wole te miekkie od tych siateczkowych ale nigtow nie ma tych bawelnianych a one sa duze i chlonne

a tak wogole to musze R zlecic wyciagniecie naszej gondoli, jest schowana w oryginalny pudelku wiec mysle ze jest ok, ze np mole jej nie pozarly

jutrzenka wiem, że tu jeszcze jedna celebryta z Teutonią jest ale nie pamiętam która:-)

u mnie miesiączki bezbolesne i turboskąpe, o i taki chcę też poród hahaha

No to teraz się nasłuchasz jakiego ładnego masz synka
o właśnie.. i to będzie piękne, nie mam zamiaru nigo z błędu wyprowadzać a jak zobaczą latem małą w sukieneczkach to padną..że dziecko podmieniłam :rofl2:

i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować ;)

tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii.

ooo kolorek maskujący! ekstra. Prawie jak komandosi :rofl2:
ale jak ty się utożsamiasz z pseudomamusią skrzynecką to ja z tobą nie gadam. :angry::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale wózeczek super nie powiem, tylko bez skrzyneckiej oczywiście :-D

Mina jak tez zrozumialam tak jak dziewczyny ze to Twoj wozek ktory pozyczalas i ktos Ci oddal zniszczony
I fajowa furka, zwlaszcza ze taka tania :-D
właśnie i dlatego nie narzekam bo tania i praktyczna fura jest.
A ile zamętu będzie .. hihihihi jak wyżej opisano.

dziewczyny fajne wózki

co do podkładów to ze mnie się lało tak że bella ledwo wytrzymywała z chęcią bym poszukała jeszcze czegoś większego i bardziej chłonnego ..........
co do always to ja nawet przy zwykłej @ nie mogę używać bo mnie odparzają a co dopiero po porodzie:eek:

Mina- fajna gondolka.. wcale bym nie powiedziała,że tyle czasu byla używana i tyle dzieci w niej śmigało :-)
Malinova- widzę,że nie ja jedna będę "taczkę" prowadzać :-D kolor bardzo mi się podoba..w ogóle cały wózek jest świetny :tak:.

reklama
Kaka bardzo ładny wózek,kolor czerwony?
Mina ja miałam identyczną gondolkę z Peg Perego ,a kolor granatowy w białe kropki przy synku i uwielbiałam tę gondolkę za to ,że taka duża była.
Malinowa fajowy wózeczek za atrakcyjną cenę
Ja mam 2paczki podkładów Bella i podpaski z naturelli .Jak będzie mało podkładów to m mi podwiezie.U nas w szpitalu nie dają takich podkładów na łóżko,wzięłam sobie sama do torby wsadziłam ceratkę to jak poplamię wsadzę pod kran przepłuczę,wytrę i znowu położę.

Do góry