reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranho dziekuje za wyjasnienie;)
Ze też nie znałam tego wszystkiego jak sie staraliśmy o dzieci;) chociaż być moze to nic by nie dało...została mi juz tylko ciekawość:)
no ale skąd u mnie te sny...ni mam pojęcia:)

Patrysiu ale brzuchacz!!!!! A jak Ty sie czujesz już na "ostatniej prostej"?????
Odebrałaś już prawko??? jeździalas?
Mama tak z rańca chcesz tanKować:)))) hahaa
marti_ka ale mialas przezycie...ale powiem Ci ze ja kiedys tez tego doswiadczylam wiec wiem jakie wtedy towarzysza emocje..nasz Maciek czesto nam sie chował w końcu małż sie wsciekł, "porozmawiał z nim odpowiednio" i już sie maciej nie chowa:))))) ale wiem jaki to strach!!!!
Dziekuje ze pytasz o szwagra...u niego "odpukać" wporzadku...jest w domu i wyniki ma b. dobre!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tęsknią dzieciaczki tesknią:))

CZARODZIEJKO czekam na dokumencik czekam(ech już bym chciała mieć :p)a na ulice wyjade jak kupię samochodzik :)chcemy dla mnie mały ekonomiczny...ja sie cuzję tak ze już chce rodizc :p brzuś przeszkadza pobolewa mnie to tu to tam mecze sie osłabiona też jestem i jednym słowem mam dosć :p

natusia, właśnie czytam na wykresie, że się odważyłaś - SUPER!!! Tempka zaczyna rosnąć a ja zaczynam zaciskać mocno kciuki :-)

CZARODZIEJKA przypomniałas mi własnie aby sprawdzić jak tam się ma moje prawko iii

JESTEM HAPPY HEHE

W końcu w końcu na tej stronce co pokazuje czy prawko jest do odebrania czytam że

(2012-08-09 08:17:55) Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

Także niedługo odbiorę prawko jeee!!:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

marti_ka ale mialas przezycie...ale powiem Ci ze ja kiedys tez tego doswiadczylam wiec wiem jakie wtedy towarzysza emocje..nasz Maciek czesto nam sie chował w końcu małż sie wsciekł, "porozmawiał z nim odpowiednio" i już sie maciej nie chowa:))))) ale wiem jaki to strach!!!!
Dziekuje ze pytasz o szwagra...u niego "odpukać" wporzadku...jest w domu i wyniki ma b. dobre!!!!
super, niech szybko wraca do calkowitego zdrowia, by moc swobodnie korzystac z praw mlodosci, bo przezyl za duzo jak na swoje lata ,

ahh te dzieciaki ;-)niestety, czesto nie rozumieja powagi sytuacji i faktu, dlaczego tyle razy sie je prosi, by nie odchodzily, nie chowaly sie, itp itd poza domem...

mama no to zatesknily na maksa ,nagle, do soboty juz tylko chwila, wytrzymasz i Ty i one, nie macie wyjscia, ojj juz widze powitanie :-)

piranha no chcialam dobrze no, tylko rybek szkoda ;-)

Patrysia
juz niedlugo, tak to jest najpierw uroki pierwszego trymestru, a potem uroki ciagnacego brzucha, kopiacego w pecherz badz inne miejsca maluszka, zawsze cos ;-)potem ciezkie noce itp

Daria u mnie jest wolny wybor,wiem bo w rosenheim rodzilam obie panny i znieczulenie dostalam bo chcialam, jakbym sie uparla na cesarke to tez by mi zrobili, aczkolwiek mialam swietna polozna i lekarke, ktore byly bardzo motywujace i mialy silny argumenty przeciw :-)

znikam ogarnac mieszkanie i pakowac sie bo jutro popoludniu kierunek PL

Ostatnia edycja:
Pirania ja snów nie mam bo kiepsko śpię:-(

Czarodziejka tak !! będę tankować ...a żeby nie było ,że walę patologię to opiję prawko Patrysi*...

Martika no dokładnie !!

jej jajecznicę z 3 jaj + cebulka+ wędlinka ---> na maśle:szok:
także alkohol dać !!!!!

czesc dziewczynki
Pirhania matka jak Krzysiu słodki, Kaja też, a ze Krzysiu mało mówi to sie nie przejmuj, mój tez mało mówił zaczął jakies 2 miesiiące temu buzia mu się nie zamyka.A i musze sie pochwalic KONIEC Z PIELUCHAMI nawet na noc nie zakładam mu pampersa.
Matika tez przeżyłam kedys zaginiecie mojego najstarszego miał chyba 10 lat szukaliśmy go 3 godziny, tego strachu nie da sie opisac, ale wszystko zakończyło sie ok. Maluszek śliczny, a jak sie czujesz???
Patrysia super brzuszek, a końcówka ciąży jest najcięższa ledwo człowiek sie rusza
Czarodziejko ja tez mam nieraz takie dziwne sny i nie mam pojęcia skąd mi sie biorą

dziewczyny znacie jakis domowy sposób jak pomóc dziecku, bo jak zaczełam podawac Alanowi jedzenia stałe to ma od czasu do czasu problem zeby zrobic kupe, raz 3 dni nie robił i męczy sie, termometr ani czopek nie pomaga wtedy, dopiero jak lewatywe mu zrobiłam

reklama
hej "moje babki z piasku":-D, witam czwartkowo!

Patrysia - brzucholek konkretny:tak:, ja miałam mniejszy a i tak jęczałam, więc wcale się nie dziwię, że masz już dość, ale jeszcze trochę i będzie meta;-)
Mama - no widzisz jak tęsknią a już się martwiłaś, że zapomnieli o Tobie...jeszcze kochana 2 dni i przytulisz swoje dzieciaczki:tak:; a teraz póki co uprawiaj sobie patologię i walnij drina za prawko Patrysi:-D
Pirania - a jak tego bliznowca można poznać??? jak nocka??? Kaja trochę pospała??? moja perełka dostała katarek i trochę dziś w nocy marudziła, bo pewnie ciężko jej się oddychało, zastosowałam gruszkę, ale niewiele pomogło a teraz jak tylko się obudzi spróbuję może patyczkiem kosmetycznym jej ulżyć...Sonia znów waży 2500 g, bo w szpitalu trochę straciła na wadze i jak wychodziłyśmy do domu ważyła 2380 g, apetyt ma rewelacyjny, tylko różnie je od 2 do 4 godz ma przerwy, zależy od ilości jaką pochłonie:-), za tydzień znów mamy jechać na ważenie; a i podpatrzyłaś figle Natusi:-D, dobrze, że się odważyła:tak:
Natusia - figle były tylko wieczorem czy rano powtórka??? dobrze, że się odważyłaś, mam nadzieję, że wyjdzie z tego królewna;-)

pozdrawiam wszystkie cieplutko i życzę udanego dnia!!!

Do góry