Piranha
Fanka BB :)
Kasiu, ano łubuziaczek dziś troszkę popsocił :-) ale jak fajnie próbował przed chwilą śpiewać piosenki, taki przesłodki fałsz ale jak miły dla maminego ucha
Trzymam jutro od samego rana kciuki za tempkę!
Kinga, cudne kwiaty, naprawdę przepiękny bukiet.
Patrysiu, super, że wszystko w porządku u Marcelka!
Truskafffka, też łykałam Mamma Mamarin i to była chyba jedyna rzecz (zawierają witaminę B6 i imbir), która odrobinę łagodziła mdłości :-) ...niestety tabletki w pewnym momencie poznikały z aptek a nawet hurtowni i nigdzie nie mogłam ich już zakupić.
natusia, ja bym działała
...strach oczywiście na pewno jest ale chyba jeszcze silniejszy będzie żal jak nie spróbujesz i przeoczysz taką okazję :-)
Noemi, faktycznie odstawienie antyków ułatwia zajście w ciążę więc warto spróbować, ja mam synka z 2 cyklu po odstawieniu Logestu, który to łykałam przez kilka lat.
Tasha, ile Sonia teraz waży? Ucałuj ją ode mnie! ...a mi chyba znów robi się bliznowiec po CC bo jak przejadę po bliźnie palcem to na środku czuję zgrubienie, po bokach go nie ma.

Kinga, cudne kwiaty, naprawdę przepiękny bukiet.
Patrysiu, super, że wszystko w porządku u Marcelka!
Truskafffka, też łykałam Mamma Mamarin i to była chyba jedyna rzecz (zawierają witaminę B6 i imbir), która odrobinę łagodziła mdłości :-) ...niestety tabletki w pewnym momencie poznikały z aptek a nawet hurtowni i nigdzie nie mogłam ich już zakupić.
natusia, ja bym działała

Noemi, faktycznie odstawienie antyków ułatwia zajście w ciążę więc warto spróbować, ja mam synka z 2 cyklu po odstawieniu Logestu, który to łykałam przez kilka lat.
Tasha, ile Sonia teraz waży? Ucałuj ją ode mnie! ...a mi chyba znów robi się bliznowiec po CC bo jak przejadę po bliźnie palcem to na środku czuję zgrubienie, po bokach go nie ma.