reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kasia i Pirania ja już po wizycie i opisałam 
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kasia dzięki
)
Pirania no wychodzi ,że owu była..ja testów owu nie robiłam i nie mierzę tempki ..nic nie robię !! o !!
działania były w 7 i 9 d.c.
trza czekać proszę Ciebie i się zobaczy
Pirania no wychodzi ,że owu była..ja testów owu nie robiłam i nie mierzę tempki ..nic nie robię !! o !!
działania były w 7 i 9 d.c.
trza czekać proszę Ciebie i się zobaczy
Mama slonce, tak juz przeczytalam. jak ja pisalam posta to pewnie ty w tym czasie wyslalas. Zrobilysmy ten sam blad z Piranha. Ciesze sie ze napisalas, rzucam moj optymizm do ciebie,lap....lap...lap...uad sie!!!! A moze juz sie udalo????? Trzymam &&&&&&&&&&
K
Kinga85
Gość
Marzycielka12
Fanka BB :)
wita popoludniowo
padnieta jestem
Mama zapomnialam wczesniej napisac, rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za twojego tate, napewno bedzie dobrze.
poczytalam ze juz po wizycie jestes i widze ze z dobrymi wiesciami wrocilas. wiec trzymam kochana&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl :-)
Misia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za dziewczynke
Kasia jeszcze nie spakowalam walizek, ale ogarnelam juz chatke, rozmrozilam lodowke. jeszcze tylko lazienka mi zostala, ale to zostawie na wieczor.
Martika jaka slodka kruszynka na tym zdjeciu :-) jestem ciekawa czy tam mieszka chlopczyk czy dziewczynka ;-)
padnieta jestem

Mama zapomnialam wczesniej napisac, rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za twojego tate, napewno bedzie dobrze.
poczytalam ze juz po wizycie jestes i widze ze z dobrymi wiesciami wrocilas. wiec trzymam kochana&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl :-)
Misia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za dziewczynke
Kasia jeszcze nie spakowalam walizek, ale ogarnelam juz chatke, rozmrozilam lodowke. jeszcze tylko lazienka mi zostala, ale to zostawie na wieczor.
Martika jaka slodka kruszynka na tym zdjeciu :-) jestem ciekawa czy tam mieszka chlopczyk czy dziewczynka ;-)
P
patrysia*
Gość
Jestem po wizycie ale usg ani badania ginekologicznego nie miałam...
Ale wymacany brzuszek tętno podsłuchane(Marcelek w tym momencie nawet nieźle sobie brzuszkiem pofalował aż gin sie uśmiechnął hehe)i wsio ok
)
Wyniki polepszone ale w razie czego mam brać żelazo do konca ciąży aby się tam nie pogorszyły...
KASIA to na szczescie
MARTIKA jej jakie maleństwo
)super że wsio ok!
MAMA kciuki &&&
DARIA jej u nas to i na obserwacji ciebie zaraz by zostawili jak dziecku tętno skacze :0 stresowałabym sie mega...ps.ty chyba jeszcze test robiłas taki kupny na płeć nie?czy sie myle...
Test z kapusty to i u mnie dopka
bo dziołcha wyszłą a synuś jak ta lala
u KOSMO też tak było...
Ale wymacany brzuszek tętno podsłuchane(Marcelek w tym momencie nawet nieźle sobie brzuszkiem pofalował aż gin sie uśmiechnął hehe)i wsio ok
Wyniki polepszone ale w razie czego mam brać żelazo do konca ciąży aby się tam nie pogorszyły...
KASIA to na szczescie
MARTIKA jej jakie maleństwo
MAMA kciuki &&&
DARIA jej u nas to i na obserwacji ciebie zaraz by zostawili jak dziecku tętno skacze :0 stresowałabym sie mega...ps.ty chyba jeszcze test robiłas taki kupny na płeć nie?czy sie myle...
Test z kapusty to i u mnie dopka
reklama
czarna76
Fanka BB :)
Pirania , no właśnie ! O tym myślałam , zasugerowałam się poprzednim cyklem i za późno zrobiłam pierwszy test , była na nim druga kreska ale jaśniejsza , a kolejny - to juz lekki cień , więc owu była tym razem wcześniej. W 13 i 14 dc bolał mnie brzuch , jajniki ciąnęły trochę , ale ból zdecydowanie słabszy niż w poprzednim miesiącu dlatego czekałam że będzie się nasilać , a tu lipa przestało boleć .
Ewcik , Truskaffka , własnie chyba przegapiłam owu , powinnam wcześniej zrobić testy , ehhh
Kinga , URODZINOWE BUZIAKI !!! I SPEŁNIENIA MARZENIA , "TEGO" MARZENIA !
Ewcik , Truskaffka , własnie chyba przegapiłam owu , powinnam wcześniej zrobić testy , ehhh
Kinga , URODZINOWE BUZIAKI !!! I SPEŁNIENIA MARZENIA , "TEGO" MARZENIA !
Ostatnia edycja:
Podziel się: