reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama, ja tu o kciukach a Ty już po wizycie :-) Czyli była owulka w tym cyklu z prawego jajnika skoro jest ciałko żółte? ...a staranka były? :-)

reklama
Kasia dzięki :))

Pirania no wychodzi ,że owu była..ja testów owu nie robiłam i nie mierzę tempki ..nic nie robię !! o !! :)
działania były w 7 i 9 d.c.
trza czekać proszę Ciebie i się zobaczy ;)

Mama slonce, tak juz przeczytalam. jak ja pisalam posta to pewnie ty w tym czasie wyslalas. Zrobilysmy ten sam blad z Piranha. Ciesze sie ze napisalas, rzucam moj optymizm do ciebie,lap....lap...lap...uad sie!!!! A moze juz sie udalo????? Trzymam &&&&&&&&&&

Piranha jak sie dzisiaj czuje " cioteczki" lobuziaczke????
Natusia, Ewcik, Kinga co tam u waszych smykow???
Mama ty szczesciaro!!!! Juz nie dlugo wysciskasz, wygilgoczesz swoje pociech!!!

Ostatnia edycja:
Witam

ja delikatnie się goszczę...:) zajadamy się serniczkiem...

piękne kwiaty dostałam od męża i przyjaciółki :)

storczyki cudo:)

mama a po co cilest? nie chcecie już sie starac? czy o co chodzi? :confused:

wita popoludniowo

padnieta jestem :confused2:

Mama zapomnialam wczesniej napisac, rowniez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& za twojego tate, napewno bedzie dobrze.
poczytalam ze juz po wizycie jestes i widze ze z dobrymi wiesciami wrocilas. wiec trzymam kochana&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl :-)

Misia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za dziewczynke

Kasia jeszcze nie spakowalam walizek, ale ogarnelam juz chatke, rozmrozilam lodowke. jeszcze tylko lazienka mi zostala, ale to zostawie na wieczor.

Martika jaka slodka kruszynka na tym zdjeciu :-) jestem ciekawa czy tam mieszka chlopczyk czy dziewczynka ;-)

Jestem po wizycie ale usg ani badania ginekologicznego nie miałam...

Ale wymacany brzuszek tętno podsłuchane(Marcelek w tym momencie nawet nieźle sobie brzuszkiem pofalował aż gin sie uśmiechnął hehe)i wsio ok :))

Wyniki polepszone ale w razie czego mam brać żelazo do konca ciąży aby się tam nie pogorszyły...;)

KASIA to na szczescie :D
MARTIKA jej jakie maleństwo :))super że wsio ok!
MAMA kciuki &&& :)
DARIA jej u nas to i na obserwacji ciebie zaraz by zostawili jak dziecku tętno skacze :0 stresowałabym sie mega...ps.ty chyba jeszcze test robiłas taki kupny na płeć nie?czy sie myle...

Test z kapusty to i u mnie dopka ;) bo dziołcha wyszłą a synuś jak ta lala :D u KOSMO też tak było...

reklama
Pirania , no właśnie ! O tym myślałam , zasugerowałam się poprzednim cyklem i za późno zrobiłam pierwszy test , była na nim druga kreska ale jaśniejsza , a kolejny - to juz lekki cień , więc owu była tym razem wcześniej. W 13 i 14 dc bolał mnie brzuch , jajniki ciąnęły trochę , ale ból zdecydowanie słabszy niż w poprzednim miesiącu dlatego czekałam że będzie się nasilać , a tu lipa przestało boleć .

Ewcik , Truskaffka , własnie chyba przegapiłam owu , powinnam wcześniej zrobić testy , ehhh

Kinga , URODZINOWE BUZIAKI !!! I SPEŁNIENIA MARZENIA , "TEGO" MARZENIA !

Ostatnia edycja:
Do góry