reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia tak ..jeszcze 3 dni i uścisków od dzieci nie będzie końca....na to liczę :sorry::-D

Marzycielka dziękuję kochana ...bardzo mi potrzebne Wasze wsparcie i && dla taty bo od kilku dni mnie serce boli-dosłownie-jak myślę o piątku...

Czarna witaj działaczko:)) &&&&&&&&&&&&

Kinga ja tak zaszłam z Zuzą ..brałam 3 opakowania codziennie po 1 tabletce-czyli przez 63 dni ..potem @ potem monit i działanie i jest Zuza ...teraz też tak spróbuję ..
kwiaty ładne ..

Patrysia* to i u Ciebie ładne wieści ;))

reklama
mama , witaj kombinatorko ! może to i dobry sposób będzie , jak już raz się tak udało :) buziaki
a co do dzieciaków - moje były na koloniach i też nie miały za bardzo czasu na rozmowy ze starą matką :laugh2:

jutro usg nie bedzie;/ moze przez to nadia tak mnie ciagle kopała i sie wierciła bo tez byla owinięta;/ i teraz tez tak ciagle dziecko kopie wierci ze az boli;/
Patrysia ja nie robilam kupnego tylko 3 razy z kapusty i sody ;p

martika w polsce niby tez mozesz wybrac naturalny lub cc ale rzadko gdzie to sie sprawdza;p
mi polozna mowila ze tak samo ze znieczuleniem ale ona dopoki nie trzeba to mi nie da :) i tyle gadania bylo ;p pewnie od rejonu zalezy :)

a ja w łóżeczku hehe
młody dziś po przedszkolu z babcią został na spotkaniu dzieciaków (na wsi raz w tygodniu w wakacje organizują zabawy w domu ludowym i na placu zabaw, pieką ciasteczka i różne smakołyki, mają gry, zabawy ..fajnie to zorganizowali), przyjechaliśmy z pracy prosto po niego, a on z oczami kota ze shreka, że chce zostać dłużej, to został.
Ja skorzystałam, bo drzemkę sobie na spokojnie ucięłam hehe młody zadowolony wrócił, wymęczony, wybrudzony...

Ewcik dobrze że badania zrobiliście, spokojnie, jestem pewna że lekarz odpowiednio sie synkiem zajmie i będzie dobrze, tulę!!
a mdłości to ja ci życzę z całego serca, jakkolwiek to brzmi hehe
zobaczysz niebawem będziesz tu jojczeć :)
Axarai, trzymam kciuki za Aduśkę, żeby wylądowała na głowie, brzuszek ślicznie rośnie :)
Natusia takie tabletki Mamma, Mamarin, na mdłości i nudności w ciąży 24 tab. 8.20 PLN | MocLekow.pl •• SUPLEMENTY DIETY
kiepski dzień u Ciebie, tulę...
ja bym się dziś wieczorem starała, ph masz super, śluzu płodnego brak, potem..może być już za późno, nie załapiecie się na owulkę..
Kasia tylko spokojnie, pamiętaj...w ciąże zachodzisz :-p
Martika jej...aż mi łzy stanęły w oczach, co za rozkosz, śliczny maluszek :))))
i dzięki...liczę że w miarę zbliżania się do końca pierwszego trymestru i mnie będzie lepiej ;)
z tym kisielem podjadanym w nocy udana jesteś hihi
Mama jest dobrze :) będzie u was piękny zdrowy dzidziuś!!!!!! przykro mi, że tak długo musicie czekać na niego, ale jestem przekonana że się uda :)
Patrysia i u Ciebie super wieści, wiedziałam że tak będzie, pogłaskaj brzuszek :)
Czarna a u ciebie suwaczek odliczające czas do starań zasuwa hihi już niebawem :D

Hej Dziewczyny witam Was wieczornie;-)

dzisiaj u mnie ostatni dzien z lutką i oczekiwanie na przyjście @ niestety....działania cały czas są i naprawdę z M mamy dobry czas:-p więc jak ma się zdarzyć cud...:-p wiecie co Wam powiem, że teraz wszystkie dziewczynkowe starania poszły na bok i wiecie ile my robimy "na dziewczynkę"!! Ile rzeczy nie jemy, ile jemy, suplementy, sylk i ine zakwaszacze to naprawdę dużo a wiecie kiedy to zauważyłam jak wszystko poszło w odstawkę!! Więc uważam, że odstęp od owulki ma najmniejsze znaczenie o ile jakieś ma. Teraz tak wszystko odpuściłam, żeby trochę się zresetować, ale nie przejmuję się tym, od przyszłego tygodnia zacznę bardziej pilnować się z dietą i raz na jakiś czas zaaplikuję sobie gynoflor.

Mama to my na tym samym wózku jedziemy, tylko ja chcę spróbować brać jeden miesiąc anty bo już raz mi się tak udało(nawet nieświadoma byłam o korzyściach mojego postępowania) brałam miesiąc anty odstawiłam i od ok 15dc zaczęłam trochę bromka i pojawiła się owulka. Teraz też chcę miesiąc spróbować brać a potem od ok 12 dc bromek i niczego nie pilnuję tylko ph, dieta, sylk a działania kiedy chcemy z M:-) Dlaczego będziesz brać (o ile już Wam się nie udało...:)) Cilest ja będę brać yasminelle...

Kasia uk jak tam u Ciebie??BO nie widziałam dzisiaj twojego wykresiku:)

Kinga sto lat o ile się nie spóźniłam z życzeniami;-)

Piranha co myślisz o miesiącu stosowania anty wyciszą w takim czasie jajniki??

Reszta bandy pisać tam:)

Natusia to dobrze,że ten ciężki dzień już się kończy..odpocznij w nocy po działaniach:)
dzięki za &&&& i ja za Ciebie zaciskam;)

Truskaffcia śpijjjjj bo Rybka potrzebuje teraz spokoju..

Czarna jaaaaaa?? ja kombinatorka:szok:never ever:-D

Czarodziejka ??????????????????????????????

mama zadzwoniła-Zuza zapłakana ,że tęskni...
do soboty coraz bliżej...pogadałysmy i się uspokoiła..a mi miło ,że jednak kochają skoro tęsknią :)))))

Noemi witaj ....działajcie jak jest ochota ;))))
ja będę brać Ciles bo brałam je żaby zajść w ciąże i udało się -po Cilest mamy Zuzę ..
a poza tym wiem jak na nie reaguję ...nie chcę brac innych skoro mam te "sprawdzone" ,że tak powiem..

ja nie robię nic...to znaczy nic nie aplikuję i nic nie łykam ..teraz czekam na @ ma termin akurat w sobotę jak będziemy jechać po dzieci a potem od razu Cilest..
moja psychika odpocznie a to tez duży plus..

no i buuuuuu ..rosjanie nam skopali doopki...

No to Mama jedziemy na tym samym wózku:-) ja też spróbuję sprawdzonego sposobu na dzidziusia, a teraz pełen luz, przy tabletkach też psychika odpocznie bo nie będę myśleć o ciąży. Na monit też nie pójdę.Tylko to co mówiłam.Ja chyba nie nadaję się na planowanie płci na maksa bo wtedy się blokuję.

Noemi ja nie planuję płci....ja planuję złapać owulkę hahahahaaaa
a pójdę na monit ,żeby zobaczyć czy wogóle jakis pecholek bedzie rósł..

no to posuń się Noemi skoro na jednym jedziemy ;))))

reklama
hej babeczki, witam wieczornie!!!

Kinga - wszystkiego najlepszego a przede wszystkim spełnienia fasolkowego marzenia:-)
Natusia - działaj i dziś i jutro rano, a co tam, M rzadko w domu więc korzystaj do woli a będzie z tego córcia:tak:; jak czytam twoje posty o strachu i zwątpieniu to jakbym słyszała swoje myśli przed starankami, ale zaryzykowałam, Tobie też się uda, jesteś o wiele lepiej przygotowana niż ja, nie trać wiary kochana, bo warto walczyć o marzenia a studia podyplomowe poczekają, zrobisz je za rok albo dwa, to nie ucieknie a teraz tyle zrobiłaś, żeby mieć córcię więc nie odkładaj marzeń na potem, powodzenia!!!;-)
Pirania - wrzucaj zdjęcia Kajki:tak:, jest przesłodka!!!
Mama - nie przepraszaj kochana, nie masz za co, też byłabym myślami przy tacie...
Martika - ależ maleńką rybkę masz w brzuszku:-)
Ewcik - ależ masz oko:tak:, faktycznie Sonia ma bilirubinę w górnej granicy normy, ale podobno u wcześniaków to normalne, dziś byłam u pediatry, kazała podawać wit c w kroplach, bo podobno zbija bilirubinę, poza tym z moją niunią wszystko ok:-)

dziś zauważyłam, że zaczyna schodzić ze mnie woda, nogi o wiele mniej spuchnięte niż wczoraj a rano to nawet zobaczyłam kostki u nóg, oj stęskniłam się za nimi:-D

udanego wieczorku!!!

Do góry