Hallo Kochane!
Ewcik melduję się:-) Trzyma kciuki&&&&&&&&&&&&&&& milion kciuków!!!!!!!!!!!!
Czytam Was cały czas, żeby nie było, tylko takiiiiiiego lenia mam, że nic mi się nie chce
Ale, Kinguś dziś ciasto stawia, no to nie odmówię przecież! Kinguś Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tasha Biedroneczka Sonia Piękna, i oczywiście Przepiekna Kajeczka Piranhi!!!!!!!!!!!!!!
Witam nową koleżankę Misię i trzymam kciuki kciuki za Córeczkę!!!!!!!!!!!
Andziak
a u nas, oglądaliśmy kliniki na tak zwanych drzwiach otwartych, i wczoraj zdecydowaliśmy się na jedną. W klinikach cud miód i orzeszki, wszystko dla pacjentkiAda uparta, dalej pośladkami, jutro idę do gin na wizytę, to powiem, że ja nie chcę porodu SN jak się nie odwróci! Ciekawe, czy mam coś do powiedzenia w ogóle!Zobacz załącznik 489370 a to My 34tc:-)
Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!
axarai u mnie co wizyte dziecko jest inaczej ulozone ale wczoraj bylo juz ladnie glowka i lekarka mowi ze bardzo glowka naciska .... oni tu chyba nie bardzo chca robic cc tak widac o ich gadkach ze lepiej naturalnie obojetnie jak ale naturalnie i to jeszcze zalezy od szpitala ja w katolickim rodze to przede wzystkim naturalnie ale mowia ze jak nie pojdzie to w ostatecznosci cc ale oni maja sposoby ze idzie ladnie naturalnie ;p tak mi gadaja;p