reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hallo Kochane!
Ewcik melduję się:-) Trzyma kciuki&&&&&&&&&&&&&&& milion kciuków!!!!!!!!!!!!
Czytam Was cały czas, żeby nie było, tylko takiiiiiiego lenia mam, że nic mi się nie chce:cool:
Ale, Kinguś dziś ciasto stawia, no to nie odmówię przecież! Kinguś Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tasha Biedroneczka Sonia Piękna, i oczywiście Przepiekna Kajeczka Piranhi!!!!!!!!!!!!!!
Witam nową koleżankę Misię i trzymam kciuki kciuki za Córeczkę!!!!!!!!!!!
Andziak:sorry:
a u nas, oglądaliśmy kliniki na tak zwanych drzwiach otwartych, i wczoraj zdecydowaliśmy się na jedną. W klinikach cud miód i orzeszki, wszystko dla pacjentki:-D Ada uparta, dalej pośladkami, jutro idę do gin na wizytę, to powiem, że ja nie chcę porodu SN jak się nie odwróci! Ciekawe, czy mam coś do powiedzenia w ogóle!Zobacz załącznik 489370 a to My 34tc:-)
Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

axarai u mnie co wizyte dziecko jest inaczej ulozone ale wczoraj bylo juz ladnie glowka i lekarka mowi ze bardzo glowka naciska .... oni tu chyba nie bardzo chca robic cc tak widac o ich gadkach ze lepiej naturalnie obojetnie jak ale naturalnie i to jeszcze zalezy od szpitala ja w katolickim rodze to przede wzystkim naturalnie ale mowia ze jak nie pojdzie to w ostatecznosci cc ale oni maja sposoby ze idzie ladnie naturalnie ;p tak mi gadaja;p

reklama
axarai ale sexi mama z Ciebie! piękny brzusio! kochana, niestety skrzydła mam podcięte.. odrobina nadziei jeszcze się tli, ale często jest przygaszona przez zwątpienie i brak wiary w to, że jeszcze kiedyś się uda :(

daria i nic nie robią z tymi spadkami tetna?

axarai ale sexi mama z Ciebie! piękny brzusio! kochana, niestety skrzydła mam podcięte.. odrobina nadziei jeszcze się tli, ale często jest przygaszona przez zwątpienie i brak wiary w to, że jeszcze kiedyś się uda :(

daria i nic nie robią z tymi spadkami tetna?

jutro ide na ktg i lekarka mowi ze zobaczy czy teraz tez taki spadek bedzie i zobaczymy co powie chociaz ona malo mowi;p
ruchy czuje caly czas i to bolesnie;p

cześć babki..ja po pracy wleciałam do domu..wyszłam z Bono..jestem po prysznicu i zaraz wychodzę do gina..nerwy mam że hej..jak znów będa torbiele to poprostu nie uniosę ...znów hormony i znów mi waga pójdzie w górę :baffled:

Misia 81 witaj po urlopie...Ty masz 23 sierpnia wizytę a ja 9tą rocznicę ślubu:)

Axarai pogłaskać Adę :)

Natusia,Truskafcia,Ewcik dzięki w imieniu Taty....

Pirania z każdym dniem do przodu...i Kaja się nauczy:)

Beatka,Aneczka,Pierogatka ????

dziewczyny lecę -wizytę mam za 25 minut..
jestem padnięta bo w pracy miałam ruch..ale dobrze to mniej myślałam ..
dam znać jak wrócę ..

Mama, czekamy na dobre wieści!!!! Kochana bedzie dobrze!:***

Martwię sie o Patrysiak, nie odezwała sie jak po te wyniki szla....

Daria, a Ty sie tym nie martwisz? jej ja to przewrazliwiona i panikara jestem,.... ze jakbym uslyszala, że tętno spada czy cos to nie wiem co bym zrobila.... oby jutro bylo juz ok!

Wziełam wapń 2 tabl i wieczorem tez wezme dwie.... ph nizutkie ok 4,00 przed chwila mierzyłam, śluz taki lepki, ale jakby po owu-a test mi dzis dopiero pokazał pozytyw. jakis mam dziwny organizm, bo sluz plodny byl 2 dni temu, ale troszeczke.. i boje sie, że znów moze sie pojawic.... i kiedy tu sie starac???

narazie nie panikuje bo dziecko bardzo ruchliwe az za bardzo :)
w polsce w ogole nie mialam robionego ktg i chodzilam z cm rozwarciem a tu tak duzo tych kontroli ze licze ze wszystko bedzie dobrze :) okaze sie jutro :)
bardziej sie boje bo moja polozna wraca 20 z urlopu a bez nie nie chce rodzic;p i lekarka mowi 18 odłożymy tabletki i zobaczymy to oby tylko wytrwać do 20 :)

Dziewczynki, wpadlam powiedziec "czesc" i lece dalej ogladac tvn rozmowy w toku. Te gowniary sa wredne, nie chca dzieci bo to cos oslizgle, blleeee wychodzi z ciebie i sie drze. Masakra jakas.... lece ogladac a przy tym wyzywam je ostro !!!!

Kinga Życzę Ci słońca, śpiewu ptaków i spokoju duszy.
Życzę pogodnych przygód i radosnych spotkań,
śpiewu przy ognisku i dumania w fotelu,
i żeby wszystko spełniło się szybko... Wszystkiego naj...
Spelnienia marzen!!!

Truskaffka wiesz w kazdej ciazy inne pomoce sa
;-) mi sucharki nigdy nie pomagaly, za to teraz wcinam noca kisiel, wczesniej byly paluszki solone heh i nie martw sie, ja tez ciagle musze podjadac inaczej mnie mdli ale juz coraz rzadziej :-)

mama, patrysia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama &&&&&&&&&&&&&&& za tata, pobyt wnukow na pewno go zmobilizuje do walki :tak: z choroba

kasia, misia, kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne ciazowe testy

Piranha slodziaczek z Kajusi :-)

axarai w DE mozna sobie wybrac czy chcesz naturalny porod czy cesarke, takie jest prawo pacjentki ;-)

Daria &&&&&&&&&&&&& by nie bylo pepowiny owinietej wokol maluszka....

A moj maluszek ma 3,5 cm, takie ruchliwe stworzonko ,ze pomierzyc bylo trudno, piekny wyglad takie machajace raczki, nozki ahhh mlodsze jest niz powinno byc z terminu OM,ale widocznie taki urok moich dzieci ;-)

Załączniki

• usg 10 tydzien.jpg
    usg 10 tydzien.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 65
jestem i ja po wizycie ..

Martika gratki!!!!!! rośnij zdrowo kochana...

Kasia ja tam nie oglądam takich lasek bo mi prolaktyna skacze....

dzięki kochane za &&& dla taty...

wchodzę na wizytę a pani ginka..
i co pani K....nie ma brzucha:sorry:
a ja :sorry:

tośmy sobie pogadały...
potem badanie i torbiel nabota na szyjce jak była tak jest..
lewy jajnik czysty-bez torbiela
prawy też czysty,ale z ciałkiem żółtym
endo 13mm...mam dziś 23d.c.

dostałam receptę na 3 opakowania Cilest-anty-i mam brać bez przerwy na @ po odstawieniu @ i potem do niej na monit..

dzięki za &&&&&&&& kochane ..

Dziewczynki witajcie!!!!

Rano jak wychodzilam z domku to mialam wypadek z ptakiem... bardziej to on, sluchajcie z domku do auta dwa kroki, doslownie dwa i co.... niespodzianka!!!! Koszulka do wymiany. G...nko, Oby to bylo na szczescie :)
Ja u okulisty juz bylam, pani doktor uznala po co ci okulary??? wedlug badan masz oczka zdrowe, no to wdalysmy sie w dyskusje. Uznala, ze musi powtorzyc badanie no i faktycznie mam racje... koszmar....

Natusia dzialajcie, ja zycze samych przyjemnosci z boboseksow i &&&&&&

Marzycielko
walizki spakowane??? A wy do PL autem czy samolotem??? Szczesliwej podrozy :)

Truskafffka
, Piranha dziekuje za wykresy :)

Piranha
dzisiejsze zdjecie Kaji... rewelka, super,

Misia 81 &&&&&& za dziewczynke

Ewcik
najpierw zrob badania dla synka, nie ma co za wczasu panikowac. Wszystko bedzie dobrze &&&&&&

Axari
ale laseczka z ciebie. Widac ciaza ci sluzy :) Torbe do szpitala spakowalas???

Daria &&&&& za dzidziusia,

Mama, Martika, Patrysia dziewczyny jak po wizytach?????

MissBella co tam u ciebie???

reklama
axarai, śliczny i zgrabny brzusio ślicznej i zgrabnej mamusi! :-)

natusia, przykro mi z powodu cioci, oby humorek niebawem poprawiły 2 kreski na teście ciążowym. Nie sugeruj się tym co napiszę ale ja bym działała bez zastanowienia :-) - masz niskie pH, sprzyjający śluz, brałaś suplementy, stosowałaś dietę a więc szanse na córcie bardzo duże. Odstęp od owulacji naprawdę nie ma wielkiego znaczenia, być może nawet w ogóle nie ma znaczenia. U mnie było podobnie jak u Ciebie - w wyniku diety i suplementów EWCM zaczął zanikać, do tego pojawiał się w śladowych ilościach przed owulką a jakieś 12h przed owulacją (prawdopodobnie dłużej ale ten moment przespałam :-)) już go nie było, jest to IDEALNA sytuacja do spłodzenia dziewczynki :-) Co do Sylku i Replensu to bardzo dobry plan.

Ewcik, kochana jesteś. A takie klujące bóle miewam często w najróżniejszych dniach cyklu, nawet wczoraj i dziś takie odczuwałam.

Daria, a będziesz też mieć USG jutro? Czasem w przypadku owinięcia pępowiną (co może powodować spadki tętna) ruchy są właśnie wzmożone, dziecko staje się nadpobudliwe, kopie i wierci się.

Mama, czekam na dobre wiadomości a kciuki mam cały czas zaciśnięte!

Martika, super wieści i prześliczne Maleństwo!

Do góry