reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia czy Ty trzecią ciążę planowałaś? Czy planowałaś płeć dziewczynki czy chłopca czy może nie planowałaś?
Ja też mam dwóch chłopaków łobuziaków no i nie wiem jeszcze co tam w brzusiu siedzi.

reklama
Misia81, ja widzę 2 suwaczki, pojawił się Kacperek (i suwaczek ciążowy) ale zniknął Patryk, wklej 3 kolejne BBcode jeden pod drugim.

Dziewczyny o co chodzi? Wstawiam dwa suwaczki jest ok przy trzecim są jakieś problemy . Piszą:

Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 6 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.

Może ja coś źle robię... sama nie wiem

Misia twój podpis zawiera zbyt wiele wierszy i musi być skrócony. Czyli zbyt dużo masz w podpisie. Też to czasami mi wyskoczy jak za dużo narobię i wtedy musze z czegoś zrezygnować :sorry:
Możesz mieć tylko max 6lini w podpisie.

reklama
Do góry