reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha słodkości nigdy dość :) chętnie oglądamy zdjęcia małej królewny :)
już taki fajny z niej bobas :D
a mnie...kurde, jakieś różne jedzenia się śniły, najbardziej utkwił w pamięci żurek z ziemniakami gniecionymi, boczkiem, cebulą...hehehe nie wiem skąd mi się to wzięło
do tego jakieś łakocie, ciacha, lody...łoo matko

Misia wszystko fajnie widać :)
czyli byle do 23go ;)

reklama
Misia traktuj te testy z przymrozeniem oka.Mi wyszly dziewczynkowo i wszystkie inne wrozby tez.A w brzuszku 4 chlopak.
Ja nadal bez sil.Jakos doluja mnie choroby chlopcow ich zachowanie mama .Jakos nie wiem czemu los na przekor cos mi daje do rozwiazywania nowego.Nie wiem jaki ma w tym Bog cel.Bo mi czasem sil brak.

Witam wsystkich :)
Kinga wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Zobacz załącznik 489360
Pirahna a powiedz mi bo nie moge nic znalesc w necie na temat tego spadajacego tetna dziecka czy to cos zlego bo na kazdym ktg a mam co tydzien albo nawet czesciej od polowy ktg to jest taki spad nie wiem co o tym sadzic jutro ide znow bo lekarka mowi ze musi to skontrolować;/
Misia zycze ci aby byla coreczka :) mi testy tez sie nie sprawdzily z kapusty robilam chyba 3 i kazdy ciemny fiolet ;p nie robiłam kupnego ale jednym sie sprawdzał innym nie to tak samo jak ten z kapusta i soda :)
ale zeby z tego fioletu byla dziewczynka :)
jezu mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce a nadia to mi zyc nie daje caly czas plac zabaw;/
a dziewczyny ktore meczy zgaga mi juz nic nie pomagało i zaczęłam jesc mentosy tak 3 dziennie albo więcej i wiece ze rzadko kiedy występuje zgaga a jak jest to słabsza :)

Daria, podobno owinięcie pępowiną bywa przyczyną zaburzeń tętna, co stanowi wskazanie do wykonania CC ...no ale przecież na USG widać, że dziecko nie jest owinięte. A masz przy sobie wydruk z KTG? Mi na zgagę w ciąży pomagało Reni.

mnie zgaga strasznie męczyła z młodym, tak w okolicach 7-8 miesiąca, najlepsze, że w dzień było ok, a wystarczyło że się wieczorem położyłam spać...i paliło:baffled:
latałam do lodówki i wypijałam mleko:-p

kurcze, ciągle głodna jestem...jem mniej więcej co 2,5 godziny, bo jak nie, to zaraz burczy w brzuchu i robi mi się niedobrze:baffled:
ja nie wiem czy ciało domaga się już diety cukrzycowej czy co...

hej dziewczynki

właśnie piekę muffinki, bo jutro po południu idę do koleżanki, a jutro po pracy nie zdążę tego zrobić..
M był z małym dziś na szczepieniu na ospę i bilansie dwulatka.. z wyników wyszło, że mały ma /po mnie!/ niedoczynność tarczycy.. lekarka kazała się szybko zgłosić do endokrynologa, bo u takich małych dzieci to może skutkować zaburzeniami wzrostu i rozwoju.. załamałam się..

pirania krwawienia nadal brak, parę razy /2-3/ delikatne plamienie i tyle.. dużo śluzu.. dziś czułam chwilę taki kłujący ból w okolicy prawego jajnika, nie wiem, co to było

tasha brak słów.. zacałuj Sonię ode mnie /p.s. jaką ma bilirubinę? bo żółciutka)

mamcia wierzę, że z Twoim tatą wszystko będzie dobrze i wyzdrowieje

tasha powtórzę to, co dziewczyny napisały.. odciągasz tylko do uczucia ulgi, nie wiećej, żeby nadprodukcji nie wywołać

kasiu jak Twój wykres?

czarna wykres chyba owulacyjny, ale nie wstrzeliłaś się z testami

pirania rozpieszczasz nas zdjęciami Kajulki.. ucałuj ją mocno :*:*:*

kinguś spełnienia marzeń, kochana.. szczególnie tego najważniejszego... ciekawe, o co chodzi z tym wykresem Twoim... czy yła już pwu czy jeszcze nie..

kasiu już widzę wykres, trzymam mocno &&&&&&&&&&&& kiedy teścik?

pirania Skarbie, jak Cię doskonale rozumiem.. mój Marcello był niemowlęciem wiecznie płaczącym i nieśpiącym.. za to teraz mi to wszystko rekompensuje, jest boski

natusia za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&

axarai co u Ciebie SłońcE?

marzycielka udanego wypoczynku

truskawcia zazdroszczę Ci tych mdłości ;)

pirania Ty chyba masz zakodowane genetycznie rodzenie pięknych dzieci :) aż żal, ze poprzestaniesz na dwójce takich słodziaków hihi

misia piękne suwaczki

mnie zgaga strasznie męczyła z młodym, tak w okolicach 7-8 miesiąca, najlepsze, że w dzień było ok, a wystarczyło że się wieczorem położyłam spać...i paliło:baffled:
latałam do lodówki i wypijałam mleko:-p

kurcze, ciągle głodna jestem...jem mniej więcej co 2,5 godziny, bo jak nie, to zaraz burczy w brzuchu i robi mi się niedobrze:baffled:
ja nie wiem czy ciało domaga się już diety cukrzycowej czy co...

ja w tej ciazy tez tak mialam co chwile bylam glodna a jak juz nie zjadlam to mega mdlosci wtedy byly ;/ to czesto sucharkami sie zapychałam :)

Daria, podobno owinięcie pępowiną bywa przyczyną zaburzeń tętna, co stanowi wskazanie do wykonania CC ...no ale przecież na USG widać, że dziecko nie jest owinięte. A masz przy sobie wydruk z KTG? Mi na zgagę w ciąży pomagało Reni.

nie mam wydruków ona ma w karcie;/ i na kazdym ktg jest od polowy spad ... usg powiedziala ze na nastepnej wizycie to wtorek lub poniedzialek :)Nadia tez sie urodzila owinięta pewpowina;/ tu szybko o cesarke nie ma;p w polsce zreszta tez nie zrobili;/ zobaczymy co bedzie jutro... dziki za odpowiedz:)

reklama
Hallo Kochane!
Ewcik melduję się:-) Trzyma kciuki&&&&&&&&&&&&&&& milion kciuków!!!!!!!!!!!!
Czytam Was cały czas, żeby nie było, tylko takiiiiiiego lenia mam, że nic mi się nie chce:cool:
Ale, Kinguś dziś ciasto stawia, no to nie odmówię przecież! Kinguś Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tasha Biedroneczka Sonia Piękna, i oczywiście Przepiekna Kajeczka Piranhi!!!!!!!!!!!!!!
Witam nową koleżankę Misię i trzymam kciuki kciuki za Córeczkę!!!!!!!!!!!
Andziak:sorry:
a u nas, oglądaliśmy kliniki na tak zwanych drzwiach otwartych, i wczoraj zdecydowaliśmy się na jedną. W klinikach cud miód i orzeszki, wszystko dla pacjentki:-D Ada uparta, dalej pośladkami, jutro idę do gin na wizytę, to powiem, że ja nie chcę porodu SN jak się nie odwróci! Ciekawe, czy mam coś do powiedzenia w ogóle!Zobacz załącznik 489370 a to My 34tc:-)
Trzymam kciuki za Wszystkie staraczki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

Do góry