hej dziewczynki
właśnie piekę muffinki, bo jutro po południu idę do koleżanki, a jutro po pracy nie zdążę tego zrobić..
M był z małym dziś na szczepieniu na ospę i bilansie dwulatka.. z wyników wyszło, że mały ma /po mnie!/ niedoczynność tarczycy.. lekarka kazała się szybko zgłosić do endokrynologa, bo u takich małych dzieci to może skutkować zaburzeniami wzrostu i rozwoju.. załamałam się..
pirania krwawienia nadal brak, parę razy /2-3/ delikatne plamienie i tyle.. dużo śluzu.. dziś czułam chwilę taki kłujący ból w okolicy prawego jajnika, nie wiem, co to było
tasha brak słów.. zacałuj Sonię ode mnie /p.s. jaką ma bilirubinę? bo żółciutka)
mamcia wierzę, że z Twoim tatą wszystko będzie dobrze i wyzdrowieje
tasha powtórzę to, co dziewczyny napisały.. odciągasz tylko do uczucia ulgi, nie wiećej, żeby nadprodukcji nie wywołać
kasiu jak Twój wykres?
czarna wykres chyba owulacyjny, ale nie wstrzeliłaś się z testami
pirania rozpieszczasz nas zdjęciami Kajulki.. ucałuj ją mocno :*:*:*
kinguś spełnienia marzeń, kochana.. szczególnie tego najważniejszego... ciekawe, o co chodzi z tym wykresem Twoim... czy yła już pwu czy jeszcze nie..
kasiu już widzę wykres, trzymam mocno &&&&&&&&&&&& kiedy teścik?
pirania Skarbie, jak Cię doskonale rozumiem.. mój Marcello był niemowlęciem wiecznie płaczącym i nieśpiącym.. za to teraz mi to wszystko rekompensuje, jest boski
natusia za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&
axarai co u Ciebie SłońcE?
marzycielka udanego wypoczynku
truskawcia zazdroszczę Ci tych mdłości
pirania Ty chyba masz zakodowane genetycznie rodzenie pięknych dzieci

aż żal, ze poprzestaniesz na dwójce takich słodziaków hihi
misia piękne suwaczki