reklama
Piranha
Fanka BB :)
Hejka!
Kasiu, wykres nadal prześliczny
a to nie jest żaden spadek, to normalne że i w ciąży tempka czasem jest wyżej a czasem niżej, nie może być cały czas identyczna albo cały czas rosnąć, zerknij na przykładowy wykres ciążowy, zielona linia jest po pozytywnym teście:
Kinga, sto lat kochana i spełnienia marzeń ...a zwłaszcza tego jednego! A tekst syneczka faktycznie nieziemski hehehe
Misia, to może tempka będzie już lecieć w górę? Będę kibicować by właśnie tak było.
Trzymam dziś mocno kciuki za wizytę Mamy, Patrysi oraz Martiki i czekam na same dobre wieści.
Kasiu, wykres nadal prześliczny

Kinga, sto lat kochana i spełnienia marzeń ...a zwłaszcza tego jednego! A tekst syneczka faktycznie nieziemski hehehe

Misia, to może tempka będzie już lecieć w górę? Będę kibicować by właśnie tak było.
Trzymam dziś mocno kciuki za wizytę Mamy, Patrysi oraz Martiki i czekam na same dobre wieści.
Kinga dziekuje, bozzzie jeszcze nigdy sie tak nie stresowalam wlasnym cyklem. Zawsze kibicowalam i stersowalam sie za Wasze cykle i trzymalam mocno kciuki, a teraz.... no jeszcze troszke i psychiatryczny mnie bedzie czekal. Dobrze, ze mam duzo " siwych" pasemek, bo teraz to juz napewno sporo doszlo moich.... no ale nikt nie zauwazy u starszej Pani po 30-stce 
Misia i Kinga ja wciaz wierze, ze Wam sie uda i trzymam mocno kciuki. Buziaczki
Piranha slonce ty moje, dziekuje!!!!! Wy tutaj razem, dajecie tyle wiary i nadziei ze nie jestem w stanie opisac jak bardzo dziekuje. No to narazie do psychiatryka jeszcze sie nie pakuje
Mama, Martika, Patrysia dziewczyny &&&&& za dzisiejsze wizyty
Misia i Kinga ja wciaz wierze, ze Wam sie uda i trzymam mocno kciuki. Buziaczki
Piranha slonce ty moje, dziekuje!!!!! Wy tutaj razem, dajecie tyle wiary i nadziei ze nie jestem w stanie opisac jak bardzo dziekuje. No to narazie do psychiatryka jeszcze sie nie pakuje
Mama, Martika, Patrysia dziewczyny &&&&& za dzisiejsze wizyty
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Ja też 3mam kciuki za Wasze wizyty dziewczyny!! &&&&
Będzie dobrze!
Będzie dobrze!
Czarodziejka

Witajcie Kochane..
u nas słonko ale na szczescie chłodniej...chyba pare dni bez tych upałów dobrze kazdemu zrobi
Kinga

1000 lat . Niech Ci sie spelnia wzszelkie marzenia, no i to jedno najwaznijesze o dzieciątku
Kasiu- Twoj wykres bardzo obiecujący!!!!!
Piranho jak nocka.? jak dzieciaczki?
Piranha
Czarodziejko, dzięki kochana, że pytasz ...ano nocka nie najgorsza ale znów rano Kaję bóle brzuszka męczyły, wczoraj wieczorem też. Poczytałam wczoraj i natrafiłam na posty mam, które też mają takie nieśpiące dzieci :-) (przysypiające na kilka munut i budzące się po tym), część z nich napisała tak jak Jagienka, że minęło w 3-4 miesiącu. Kaję faktycznie często wybudzają bóle brzuszka więc żyję w nadziei, że się poprawi :-)
reklama
P
patrysia*
Gość
Podziel się: