Piranha najwazniejsze ze "to cos" od niego szybciutko ucieklo. Ty masz chlopca i narzekasz na jego psoty, ja mam dziewczynke i tez psoci. Ja uwielbiam jak dzieci psoca.... ale kazdy psot ma swoja granice, a w sensie nieszkodliwym dla otoczenia to sama przyjemnosc, poki jeszcze male bo pozniej.... ja bym chciala jeszcze cos popsocic a juz nie moge, za stara jestem
Dzieciaczki spia????
reklama
Piranha
Fanka BB :)
Kasiu, fakt, że psotki bywają na swój sposób słodkie gdy nie przekraczają pewnych granic :-) Właśnie M poszedł usypiać Krzysia (coś mi się wydaje, że sam też się uśpił
) a Kaja sobie kima w leżaczku ...ale coś się już wierci więc pewnie zaraz "wolność" mamusi się skończy ;-) A może to Twoje rozkojarzenie z okularami to wina wysokiego (czyt. ciążowego :-)) progesteronu? ...ten hormon właśnie powoduje tego rodzaju "atrakcje" ;-), normalnie nie mogę się już piątkowego poranku doczekać, tak bardzo bym chciała by Ci (a także Mamie, Kindze i innym naszym staraczkom-weterankom) się udało.

Piranha... obys byla dobra wrozka :-), tylko cos mi sie nie chce wierzyc. sprawdzilam poprzedni cykl ( nie pelny) i tam temp tez byla moze z dwa dni wysoka a pozniej poleciala sobie w dol. Boje sie tego piatku i tej nie pewnosci. No ale co ma byc to bedzie. Dupek to moj przyjaciel od kilku dni tak wiec moze.....
Napisalas jak to M poszedl usypiac Krzysia, oj ja tez pamietam takie czasy. Tatus polegl, otulony przytulankami a coreczka sie bawila, ale byla tak cichutko, ze ja siedzac na dole bylam w 100% pewna, ze spia razem.
Napisalas jak to M poszedl usypiac Krzysia, oj ja tez pamietam takie czasy. Tatus polegl, otulony przytulankami a coreczka sie bawila, ale byla tak cichutko, ze ja siedzac na dole bylam w 100% pewna, ze spia razem.
Ostatnia edycja:
Piranha
natusia, jak już będziesz w ciąży to będziesz się z niej cieszyć bez względu na płeć dziecka, zobaczysz! A im szybciej się postarasz o dzieciątko tym mniejsza różnica wieku będzie i być może tym lepszy kontakt złapią ze sobą dzieci ...a na koniec dodam, że ja mam przeczucie iż będziesz mieć córeczkę, możemy się nawet założyć
Co do owulki to testuj dalej, tempka leci w dół więc może szykuje się drugie podejście więc będzie drugi pik LH 
Kasiu, mam dobre przeczucie!
...a nawet jak się nie udało (tfu tfu) to Twój organizm doszedł do ładu hormonalnego, M łyka śniadanka i kolacyjki więc to tylko kwestia krótkiego czasu.

Kasiu, mam dobre przeczucie!

Kasiu, mam dobre przeczucie!...a nawet jak się nie udało (tfu tfu) to Twój organizm doszedł do ładu hormonalnego, M łyka śniadanka i kolacyjki więc to tylko kwestia krótkiego czasu.
....ja caly czas sobie powtarzam i wiem, ze jestem coraz blizej mojej fasolki. Jesli nie ten to kolejny, ale zawsze malymi kroczkami do przodu, az w koncu osiagne swoj cel.
Piranha
natusia, ano rytm ma ale tylko w przypadku kolejności (czyli jest mleko, bajeczka a potem spanie), gorzej w przypadku godziny ;-) ...zapewne psuje to m.in. fakt, że raz w dzień przyśnie a raz nie, do tego czasem jest to o 15 a czasem za Chiny nie chce wtedy się zdrzemnąć a okrutnie ziewa i przysypia o 17-18, muszę coś z tym faktycznie zrobić (np. obciąć drzemki dzienne a wieczorem wcześniej kłaść spać o stałej porze). Smutki precz a owulka może się szykuje skoro tempka spada, rób testy i koniecznie sprawdź tempkę rano. Z naszymi kciukami MUSI się udać, zobaczysz! Najważniejsze by synek miał rodzeństwo, też bym się na Twoim miejscu nastawiła po prostu na chłopczyka a potem na USG będą się lały strumieniami łzy z zaskoczenia :-)
Ostatnia edycja:
Dziewczynki fajnie sie z wami klika ale ja uciekam pod prysznic, na dworze tylko 12 stopni, no i nastala jesien!!!! Wode z basenu zaczelam spuszczac, ale zrobilam na ogrodzie wielka powodz.... deszcz i moja woda... zabawki plywaly. Musialam zakonczyc, moze cos wsiaknie i jutro powtorka z rozrywki.
Zycze wam kolorowych snow, buziaczki i do jutra.
Zycze wam kolorowych snow, buziaczki i do jutra.
Piranha
Dzięki Kasiu, ja też uciekam, spokojnej nocki i bajecznych snów dla wszystkich!
Zobacz załącznik 489307
Zobacz załącznik 489307
Ostatnia edycja:
reklama
K
Kinga85
Gość
i ja już jestem.....
mąż mnie rano obudził zapachem kawy i podał mi ją do łóżka
do tego pyszna muffinka i świeczuszka do zdmuchnięcia
jak miło....... "marzenia są po to by o nich marzyć i je spełniać"
Udanego dnia kochane moje...
ja zbieram się do pracy,potem bede swietować ciut.
mąż mnie rano obudził zapachem kawy i podał mi ją do łóżka

Udanego dnia kochane moje...
ja zbieram się do pracy,potem bede swietować ciut.
Podziel się: