reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga w Dniu Urodzin wszystkiego najlepszego !!!!

kwiaty53.gif

witam sie przed pracą ..

Pirania,Natusia,Kasia dziękuję za &&& w imieniu taty.....
bardzo liczę na dobre wieści ze szpitala..
dlatego tez miałam takie obawy ,żeby dawać dzieci do rodziców,ale mama mówi ,że tacie to dobrze robi--->mniej mysli przy wnukach..

Tasha przepraszam Cię kochana...zapomniałam wczoraj napisac ,że Sonie jest śliczna i gratuluję raz jeszcze....a wciąż myślami z tatą..

Pirania Kaja też słodkości..

Patrysia,Martika i ja &&&& trzymam za Wasze wizyty..

Kate witaj i dzięki ;)

Kinga wszystkiego naj

Kasia u Was pada a u mnie słonko jest ,ale jest tez tak zimny wiatr ,że zakładam dziś dżiny ...

miłego babki..

dziękuję dziewczynki
jesteście wspaniałe kobietki ! ! ! :)

Dziś nawet nie mam zbyt dużo pracy wiec zdążę upiec ciasto po powrocie. Dziś na spokojnie raczej. Jutro jedziemy do kina na Madagaskar w 3d:) Filip zachwycony. Epokę nową już widział i teraz to...wyobraźcie sobie jak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba:)
Rano mnie przytulił pocałował i złożył życzenia kochany Filipek... i wiecie co? mówi do mnie tak " mamka nie mam nic dla Ciebie ale mogę dać Ci mogą ulubioną gumę którą wczoraj kupiłem w kiosku" No bezcenne! :)))))

WITAM:)

A nie taka pogoda miała być...coś czuję że nie wypiore sobie wózia w tym tyg. :/ech...

Dzisiaj do gina:)

Kończe również 33 tc ale fajnie:)

KINGA

TASHA słodzinka:))wiem ze poród to może się nagle zacząć a może nagle przedłużyc...dlatego w tym tyg.mam zamiar pokupowac co nieco mi do szpitala w razie czego żeby te najpotrzebniejsze rzeczy były(dla Marcelka juz mam):)fotelik pościel materac kupię na początku września bo teraz mam inne wydatki...ale gdyby coś to M super się z tym sprawi i pokupi wsio:)(jedynie pościel nie i na razie by spał w rożku synuś)...
KAJA to dobrze ż eto urok a nie inna przyczyna nie spania:))
NATUSIA no czekam czekam ale ogólnie do dwóch tygodni takze w poniedziałek się zadzwoni co i jak(na necie tez patrze ale na razie lipa nic nima)...zdrówka synusiowi!!

Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i dziękuje za kciuki dla mnie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga Wszystkoiego najlepszego:-)
Wczoraj byliśmy na Madagaskarze z chłopcami iiiii Polecam wszystkim naprawdę super !!!
aaaa chciałam pokazać mój wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl

Aaaaaa i oczywiście wszystkim życzę Miłego Dnia, udanych staranek, wysokich tempek, dwóch II, zdrowych maluszkó, spokojnych ciąż, szybkich rozwiązań i oczywiście spełnienia marzeń co do płci i wszystkich ozostałych marzeń :-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry, witajcie dobre kobitki!!!

U mnie dzis tez " przebija" sie
slonce12_%28www.e-gify.pl%29.gif
choc mam nadzieje, ze zaraz sobie pojdzie w swiat i znowu bedzie
pogoda83.gif
. Co za pogoda.Ja znowu spac nie moglam, co za czasy????

Dziewczyny pokarze wam, co u mnie ...Obserwacja cyklu - enpr.pl. Jednak szalu nie ma, temp spada.....

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Jagienka, Milla21, Misia_81, Czarna, Dafne, Tusia i inne z gangu buziaczki i milego dnia

reklama
Kasia prosze Cie............ to żaden spadek! :) pieknie to narazie wygląda zwłaszcza jak się trzyma blisko 37stop:) 3mam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Misia widzę że u CIebie już wyższe tempki teraz (IIfl) czekamy na pusika.

a u mnie cienko jeszcze http://enpr.pl/2343

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry