T
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie przed pracą ..
Pirania,Natusia,Kasia dziękuję za &&& w imieniu taty.....
bardzo liczę na dobre wieści ze szpitala..
dlatego tez miałam takie obawy ,żeby dawać dzieci do rodziców,ale mama mówi ,że tacie to dobrze robi--->mniej mysli przy wnukach..
Tasha przepraszam Cię kochana...zapomniałam wczoraj napisac ,że Sonie jest śliczna i gratuluję raz jeszcze....a wciąż myślami z tatą..
Pirania Kaja też słodkości..
Patrysia,Martika i ja &&&& trzymam za Wasze wizyty..
Kate witaj i dzięki
Kinga wszystkiego naj
Kasia u Was pada a u mnie słonko jest ,ale jest tez tak zimny wiatr ,że zakładam dziś dżiny ...
miłego babki..
Pirania,Natusia,Kasia dziękuję za &&& w imieniu taty.....
bardzo liczę na dobre wieści ze szpitala..
dlatego tez miałam takie obawy ,żeby dawać dzieci do rodziców,ale mama mówi ,że tacie to dobrze robi--->mniej mysli przy wnukach..
Tasha przepraszam Cię kochana...zapomniałam wczoraj napisac ,że Sonie jest śliczna i gratuluję raz jeszcze....a wciąż myślami z tatą..
Pirania Kaja też słodkości..
Patrysia,Martika i ja &&&& trzymam za Wasze wizyty..
Kate witaj i dzięki
Kinga wszystkiego naj

Kasia u Was pada a u mnie słonko jest ,ale jest tez tak zimny wiatr ,że zakładam dziś dżiny ...
miłego babki..
K
Kinga85
Gość
dziękuję dziewczynki
jesteście wspaniałe kobietki ! ! !
Dziś nawet nie mam zbyt dużo pracy wiec zdążę upiec ciasto po powrocie. Dziś na spokojnie raczej. Jutro jedziemy do kina na Madagaskar w 3d
Filip zachwycony. Epokę nową już widział i teraz to...wyobraźcie sobie jak niewiele dziecku do szczęścia potrzeba
Rano mnie przytulił pocałował i złożył życzenia kochany Filipek... i wiecie co? mówi do mnie tak " mamka nie mam nic dla Ciebie ale mogę dać Ci mogą ulubioną gumę którą wczoraj kupiłem w kiosku" No bezcenne!
))))
jesteście wspaniałe kobietki ! ! !
Dziś nawet nie mam zbyt dużo pracy wiec zdążę upiec ciasto po powrocie. Dziś na spokojnie raczej. Jutro jedziemy do kina na Madagaskar w 3d
Rano mnie przytulił pocałował i złożył życzenia kochany Filipek... i wiecie co? mówi do mnie tak " mamka nie mam nic dla Ciebie ale mogę dać Ci mogą ulubioną gumę którą wczoraj kupiłem w kiosku" No bezcenne!
P
patrysia*
Gość
WITAM
A nie taka pogoda miała być...coś czuję że nie wypiore sobie wózia w tym tyg. :/ech...
Dzisiaj do gina
Kończe również 33 tc ale fajnie
KINGA

TASHA słodzinka
)wiem ze poród to może się nagle zacząć a może nagle przedłużyc...dlatego w tym tyg.mam zamiar pokupowac co nieco mi do szpitala w razie czego żeby te najpotrzebniejsze rzeczy były(dla Marcelka juz mam)
fotelik pościel materac kupię na początku września bo teraz mam inne wydatki...ale gdyby coś to M super się z tym sprawi i pokupi wsio
(jedynie pościel nie i na razie by spał w rożku synuś)...
KAJA to dobrze ż eto urok a nie inna przyczyna nie spania
)
NATUSIA no czekam czekam ale ogólnie do dwóch tygodni takze w poniedziałek się zadzwoni co i jak(na necie tez patrze ale na razie lipa nic nima)...zdrówka synusiowi!!
Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i dziękuje za kciuki dla mnie
A nie taka pogoda miała być...coś czuję że nie wypiore sobie wózia w tym tyg. :/ech...
Dzisiaj do gina
Kończe również 33 tc ale fajnie
KINGA

TASHA słodzinka
KAJA to dobrze ż eto urok a nie inna przyczyna nie spania
NATUSIA no czekam czekam ale ogólnie do dwóch tygodni takze w poniedziałek się zadzwoni co i jak(na necie tez patrze ale na razie lipa nic nima)...zdrówka synusiowi!!
Kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i dziękuje za kciuki dla mnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
patrysia jak ten czas leci... już niedługo i Ty się rozdwoisz
Kinga Wszystkoiego najlepszego:-)
Wczoraj byliśmy na Madagaskarze z chłopcami iiiii Polecam wszystkim naprawdę super !!!
aaaa chciałam pokazać mój wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl
Aaaaaa i oczywiście wszystkim życzę Miłego Dnia, udanych staranek, wysokich tempek, dwóch II, zdrowych maluszkó, spokojnych ciąż, szybkich rozwiązań i oczywiście spełnienia marzeń co do płci i wszystkich ozostałych marzeń :-)
Wczoraj byliśmy na Madagaskarze z chłopcami iiiii Polecam wszystkim naprawdę super !!!
aaaa chciałam pokazać mój wykres Obserwacja cyklu - enpr.pl
Aaaaaa i oczywiście wszystkim życzę Miłego Dnia, udanych staranek, wysokich tempek, dwóch II, zdrowych maluszkó, spokojnych ciąż, szybkich rozwiązań i oczywiście spełnienia marzeń co do płci i wszystkich ozostałych marzeń :-)
Ostatnia edycja:
Dzien dobry, witajcie dobre kobitki!!!
U mnie dzis tez " przebija" sie
choc mam nadzieje, ze zaraz sobie pojdzie w swiat i znowu bedzie
. Co za pogoda.Ja znowu spac nie moglam, co za czasy????
Dziewczyny pokarze wam, co u mnie ...Obserwacja cyklu - enpr.pl. Jednak szalu nie ma, temp spada.....
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Jagienka, Milla21, Misia_81, Czarna, Dafne, Tusia i inne z gangu buziaczki i milego dnia
U mnie dzis tez " przebija" sie

Dziewczyny pokarze wam, co u mnie ...Obserwacja cyklu - enpr.pl. Jednak szalu nie ma, temp spada.....
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Marzycielka, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Jagienka, Milla21, Misia_81, Czarna, Dafne, Tusia i inne z gangu buziaczki i milego dnia
reklama
K
Kinga85
Gość
Kasia prosze Cie............ to żaden spadek!
pieknie to narazie wygląda zwłaszcza jak się trzyma blisko 37stop
3mam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Misia widzę że u CIebie już wyższe tempki teraz (IIfl) czekamy na pusika.
a u mnie cienko jeszcze http://enpr.pl/2343
Misia widzę że u CIebie już wyższe tempki teraz (IIfl) czekamy na pusika.
a u mnie cienko jeszcze http://enpr.pl/2343
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: