reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasiu, ano łubuziaczek dziś troszkę popsocił :-) ale jak fajnie próbował przed chwilą śpiewać piosenki, taki przesłodki fałsz ale jak miły dla maminego ucha :-D Trzymam jutro od samego rana kciuki za tempkę!

Kinga, cudne kwiaty, naprawdę przepiękny bukiet.

Patrysiu, super, że wszystko w porządku u Marcelka!

Truskafffka, też łykałam Mamma Mamarin i to była chyba jedyna rzecz (zawierają witaminę B6 i imbir), która odrobinę łagodziła mdłości :-) ...niestety tabletki w pewnym momencie poznikały z aptek a nawet hurtowni i nigdzie nie mogłam ich już zakupić.

natusia, ja bym działała :tak: ...strach oczywiście na pewno jest ale chyba jeszcze silniejszy będzie żal jak nie spróbujesz i przeoczysz taką okazję :-)

Noemi, faktycznie odstawienie antyków ułatwia zajście w ciążę więc warto spróbować, ja mam synka z 2 cyklu po odstawieniu Logestu, który to łykałam przez kilka lat.

Tasha, ile Sonia teraz waży? Ucałuj ją ode mnie! ...a mi chyba znów robi się bliznowiec po CC bo jak przejadę po bliźnie palcem to na środku czuję zgrubienie, po bokach go nie ma.

reklama
Piranha dziekuje, ale i tak sie stresuje :eek:. Dzis bardzo mi pomoglas z wykresem, no faktycznie roznie to jest z ta temp.... zobaczymy w piatek, to bedzie 12dpo.
Krzys super chlopak, jeszcze troszke i zacznie kolysanki spiewac dla siostrzyczki.
Buzka

a ja wyciagnelam dzis stare okulary no i jakos musze przemeczyc sie do nowych, ojej... a te sa takie slabe( niby roznica tylko + 0.25) Oczy bola jak ch....ka od kilku dni. Dzis zakupilam jeszcze krople no ale jak narazie efektow brak. Nie dosyc ze stara, siwa to jeszcze wzrok siada.

Ostatnia edycja:
Kasiu, nic się nie stresuj kochana, najważniejsze, że Twój organizm pracuje jak należy a M łyka śniadania i kolacyjki :-), 2 kreski na teście zatem coraz bliżej :tak: ...a może już nawet pojutrze (nie chcę zapeszać ale mam dobre przeczucie). Ja Ci wysłałam przykład klasycznego wykresu ale na Fertility Friend są takie dziwolągi czasem, że w życiu byś nie pomyślała, że to zdrowe i donoszone ciąże :-), warto założyć tam konto bo wówczas można pooglądać tysiące wykresów ciążowych i owulacyjnych (jest też dział dotyczący poronień) i wyszukiwać wykresy pod różnym kątem - np. poczętej płci dziecka, odległości od owulacji i.in.

Piranha uciekam pod prysznic a pozniej spac. Oczy mnie bola i nie daje rady, juz dawno nie pamietam takiego bolu, bleeee...
Slonce zycze kolorowych snow, ucaluj dzieciaczki...

Kasiu, współczuję bo od bólu oczu pewnie i głowa Ciebie boli :-( (w każdym razie ja tak zawsze mam). A propos okularów to pstryknęłam dziś na szybko fotkę Krzysiowi jak mi podkradł i założył okulary przeciwsłoneczne :-D

Zobacz załącznik 489563

Widać przy okazji moją ogromną lampę solną emitującą dziewczynkowe jony ujemne :-D (od razu mi się Gal przypomniała, szkoda, że jej już nie ma na forum :-(). Dobrej nocki dla wszystkich!

Piranha Krzys jest slodziutki a tych okularach wyglada jak typowy " lobuziak". Wstawiaj wiecej jego fotek !!!!
Jeszcze jedno pytanko i ciekam.... nigdy nie wiem jak zaznaczyc granice wyzszych temp... jak mozesz to rzuc oczkiem http://enpr.pl/3536. czy to bedzie na 15dc????

Hej Dziewczyny !!!
Widę że nikogo jeszcze nie ma a ja chciałam pokazać jak u mnie sytuacja wygląda Obserwacja cyklu - enpr.pl Pozdrawiam i życzę miłego dnia i &&&&& za spełnienie wszystkich marzeń każdej z was :-) a i baaaaaaaaaaaardzo dziękuję za wszystkie &&&&&&&

reklama
Do góry