reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Dziękuję dziewczyny za odp., wygląda na to, że to indywidualna kwestia i dopóki nie spróbuję to się nie dowiem:baffled:
Ale znalazłam na Allegro coś takiego, elektryczny, ale w ludzkiej cenie i pasują do niego butelki Avent:
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SISI SENSUAL | HIT NOWOŚĆ WWA (2467240154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Szukałam opinii w Internecie, ale znalazłam na różnych forach tę samą wypowiedź - słowo w słowo, więc podejrzewam, że może nie być autentyczna.

reklama
Emotion-ubranka śliczne i nie dziwię się,że z rozmiarami tak szalejesz,skoro masz okazję. Wszystko się doleży i będzie jak ulał zanim się obejrzysz. Ja tylko nie rozumiem po co Ci letnie kompleciki z kapelusikami albo spodenkami i bluzeczkami na ramiączka na 0-3 i 12-18 przecież to zima wypada
Emotion pamiętam jak długo nie mogłaś sie przełamać do zakupów a teraz szalejesz kobieto szalejesz. Tylko faktycznie pewnie nie wszystko uda Ci się wykorzystać. Dzieci różnie rosną
emotion poszalalas ale serio jak polcia zauwazyla masz sporo letnich ubranek .. w sumie bodziak na dlugi rekaw podspod i rajtki cieplejsze i powinno byc ok
ja tak z amelkowna szalalam zakupowo nie liczac kiedy zima kiedy lato isporo ubranke lezalo odlogiem
Kobitki ale NAPRAWDE WBREW POZOROM, nie mam tak duzo na pierwsze miesiace.
0-3 glownie mam body kaftaniki polspiochy i pajacyki,
doslownie kilka rzeczy na wyjscie;
moze 2-3 sukienki jakis dresik czy komplecik spodnie + bluza, tak samo na 3-6 miechow
Wiecej kupilam na 9-12, 12-18: te drugie letnie niby,
ale tak jak mowi azorek: body z dlugim + rajtuski: do tego sweterek i bedzie.

Patrze tez na pogode:
Zime mamy tutaj raz na jakis czas - i trwac nie trwa piorunujaco dlugo,
na codzien jak 'zimno jest' to [sobie] ubieram podkoszulek i bluze - nawet kurtki nie trzeba.
Tutaj [w Irlandii] to nawet konkretnych por roku nie ma, wszystko takie nijakie.

Narazie zreszta zakupow koniec - bo musze lezec, moze juz z dzidziolkom sie wybiore w listopadzie/grudniu :D
?Jedyna rzecz jakiej nie mam to kombinezon jakis na jesien ta, ale to kupi mi siostra jak juz sie dzidziolka urodzi :D

ja mam laktator aventu i sobie go chwale. Znajoma w szpitalu maiala medela elektryczna gdyby nie byla taka droga to pewenie bym ja kupila. Ale wlaściwie co kobieta to rozna opinia moja kolezanka zachwal lakta taka zwykla za 9 zl.

Ja do mojego aventu moge od razu butelek dolaczyc lub pojemniki do przechowywnia. Wiec mi bardziej to odpowiada.

odwiedzil mnie dzis listonosz i dostalam sliczny kombinezon na maluszka i dwie szt body, pieluszki huggis i tetrowe.\

tak wiec pozostaje mi tylko kupic jeszcze kosmetyki do kapieli ale to w przyszlym miesiacu.
Mam takie pytanie odnosnie oslonek na piersibo powiem szczesze nie wiem jaki rozm mam wybrac, 80C nosze i nie wiem czy S czy M.

603410_3702884735613_1210013947_n.jpg
kombinezon taki

laktator mam taki sam jak pokazaujesz wiec Polecam

http://allegro.pl/gluck-posciel-drukowana-marine-700-3cz-i2522336420.html a posciel bede taka kupowac, na zywo wyglada duzo lepiej

Ostatnia edycja:
A sama jak jogurt je, to też do filiżanki przekłada?:eek:

Właśnie nabyłam drogą kupna (bez wychodzenia z domu, czyli tak jak lubię najbardziej) coś dla siebie:
Uśmiałam się z jogurtu :-D
Buciki ładne i najważniejsze, że nabyłaś drogą kupna ;-)
Co myślicie o tym wózku i tej kolorystyce? Powiem szczerze im bliżej zakupów tym większy mam mętlik:tak:Zobacz załącznik 489729
Podoba mi się! Bardzo :-)
Arwen kombinezon i pościel spoko :-)

reklama
arwen, mam taki sam kombinezon (a nawet dwa), tylko jeden żółty, a drugi zielony. Oba kolory takie, że dają po oczach, ale co tam, dostałyśmy od rodziny i w głębokim wózku nie będzie za bardzo widać;-)
Zobacz załącznik 489757

Mamba, wózek prześliczny, ale moja praktyczna natura mówi zdecydowane NIE gładkim białym elementom tapicerki:sorry:

Do góry