reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Witajcie kochane kwietniówki! :-) Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Zrobiłam dziś rano test, który pokazał mi drugą, wciąż jeszcze bladą kreseczkę (ale jest! :-D). Jestem w totalnym szoku, ponieważ całkiem niedawno wyszłam za mąż, a tu ponownie taka niespodzianka. Początkowo wpadłam w panikę, a teraz denerwuję się i modlę, by wszystko było w porządku. To moja pierwsza ciąża, więc i obawy uzasadnione prawda? Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie, mając nadzieję na przyjęcie mnie do Waszego grona :-)

reklama
witaj, to jest też moja pierwsza ciąża więc możemy postresować się razem :)
wg suwaczków, nasze dzieciaki w ten sam dzień poczęty :)

Witaj :-) Faktycznie, teraz zauważyłam. Cieszę się, że tak wiele nas łączy :-) I gratulacje z okazji zbliżającego się ślubu!!! Sama całkiem niedawno to przeżywałam :-)

m.soul gratuluję :-)

Kruczka
ja zaszłam w pierwsza ciążę mając 20 lat i choć i mieszkałam już sama (i pracowałam) to bardzo bałam się powiedzieć rodzicom :tak:Na szczęście nie było tak źle. Z pracą było gorzej, bo pracowałam na stojąco i miałam silne bóle brzucha i nie dało się długo ukryć mojego stanu, bo bóle były tak silne, że zginało mnie wpół! Do tego strasznie wymiotowałam - życzę ci, by twój plan sie udał:tak:

hehe mój szatański plan ma w sumie jakieś szanse na powodzenie, bo siedzę za biurkiem całe 8 godzin więc nawet nie będzie widać brzucha, bo biurko je zasłania, poza tym jak już mówiłam grubasek ze mnie więc można będzie pomyśleć, że przytyłam :)

Witam
jejku dziewczyny jak ja się dzisiaj nie wyspałam najgorsze jest to sikanie w nocy chyba 4 razy dzisiaj wstawałam, no fakt że przed snem dużo piłam
dla fasolki dam radę

Dziewczyny pijecie kawę ?

Ostatnia edycja:
ja piję kawę ale słabiutką, niecała łyżeczka rozpuszczalnej Neski, raz dziennie.

Z sikaniem u mnie jest normalnie, nie czuję, zebym musiała jakoś częściej biegać do łazienki, a piję dość dużo. Widocznie bobik mi się jeszcze nie zaczął rozpychać :)

cześć dziewczyny :)
właśnie wczoraj wpisałam się na forum. Test robiłam przedwczoraj, a wczoraj betę :) wyszło wszystko na plus. Wg kalkulatora termin mam na 20 kwietnia :) jestem taka szczęśliwa, że muszę komuś powiedzieć. Wie mój mąż i siostra, ale poprzednim razem za dużo mieliłam ozorem, a niestety w 18 tc skończyła się ciąża :( mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze. Co do pytania Agnieszki (ja też jestem Agnieszka :D) ja piję dwie kawy dziennie z ogromną ilością mleka (zawsze tak piłam). Pozdrawiam was kwietniówki. Tak się cieszę, że mogę być z wami :DD

wszystko na pewno będzie dobrze tym razem :)
ja mogę ze swoich dolegliwości dopisać jeszcze to, że ciągle mi się płakać chce :( wzruszam się nawet reklamy oglądając. Zawsze byłam wrażliwa i nie raz płakałam bez powodu, ale to już przesada :p

reklama
tiramissu84 gratuluję i trzymam kciuki, by tym razem ciąża była książkowa :tak:

agnieszka116 ja nie piję kawy, bo odkąd zaszłam w ciążę odeszła mi ochota. A piłam do 4 kaw dziennie. Teraz nawet na Cappuccino nie mam ochoty:tak: Z sikaniem jest gorzej, bo odwiedzam WC średnio co 20 min:zawstydzona/y: Jest to bardzo męczące na spacerze, bo nie zawsze toaleta "pod ręką" jest:tak:
Kruczka ja zanim zrobiłam test, to o byle co płakałam. Teraz już mi to przeszło :-)

Do góry