reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Rysia elona ma racje idz na masaz ale min godz mi sie zdarzylo pierwszy raz nie myslec o niczym ani co musze zrobic ani kto mnie wkurza:-D albo wakacje w jakims deszcziwym miesvie w uk?
Dziewczynki ja masaże mam dość często (bo kręgosłup od dawien dawna mi nawala)i mam również łóżko do masażu (i co jak co,ale to mnie już nawet nie relaksuje:eek:).

Makucku Alicja jest super i ma cudne blond włoski:-D
Ragna,E-lona ja tam Was lubię dziewuszki...a co do wdrożenia to ja czuje się tak jak Wy (ale żeby nie było-nie mam pretensji:sorry:że nie mam kontaktu prawie z żadną z Was poza bb. Po prostu tak już jest że jedne mają bliższe kontakty,inne trochę mniej:eek:).

A ja własnie po obiadku (placki kabaczkowe) czekam aż kawa się zaparzy (tzn.woda zagotuje)i biorę się za małe (duże)poprawki w swojej pracy mgr.bo wypadało by się w końcu we wrześniu obronić:crazy:

RYSIA bo ty to dupencja jestes, zbier sie i w niedziele przyjedz na zlocik:))))))))))))))

no nic spadam teraz bo nie zypada na kompie z gosciach siedziec

Ala naprawdę śliczna!!! Nawet mimo dodupnej rozdzielczości w tel;)
A wy jak zwykłe zwariowane:p ;))) ale i tak najlepsze teksty były autorstwa takich trzech:/z tel w dupy kopać nie będę ale z domu to kto wie, więc watch out:p

Witam.Nawet nie mam siły czytać Was przedtem trochę poczytałam wątki tematyczne i mały zaczął płakać i ciągle na rękach dopiero co zasnął:confused2::baffled: Padam z nerwów i z głodu:sorry:
Ehh jeszcze była u Nas dziewczyna kuzyna męża i gadała że niby ten znajomy co mamy iśc do niego na mieszkanie daję je bratu to sobie wyobrażcie jak ja się wściekłam to tu 3dni temu mówił co innego a teraz mam wała chce wykręcić:wściekła/y: ale nic no ochłonęłam i zadzwoniłam do niego i mówi ze brat miał iść kiedyś ale on nie chce a raczej ta jego żona bo nie chce bo chce być u mamy i jak tamci oddadzą mu klucze to do nas zadzwoni:baffled: ale i tak jakoś czuję nie pewność:confused2: My to zawsze mamy pod górkę:crazy::no:

Było nas trzech w każdym z nas inna krew, tralalalalalala :-)

Rysia a Tobie to jedno w głowie. Hahaha
Nie chodziło erotyczny, ani leczniczy tylko relaksujący, taki, żebyś zapomniała jak sie nazywasz. :-p:-D

Baśka a co to się z Kamilkiem dzieje?
Z mieszkaniem mam nadzieję, że jednak się uda chociaż wiem jak się czujesz w obecnej sytuacji.

No i z wizyty u pediatry nici, bo zmieniły się godziny przyjmowania i akurat dzisiaj do 13.00. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry