reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asiulka to nie ja ja mam zdjęcie główne z mężem ze ślubu, As ma mnie w znajomych :tak:
Koralikowa dawaj kawałek ciasta :-)

Witam :tak: Kuba ogląda bajkę, zaraz zjemy kawałek zupki i pójdziemy na dwór :tak: zaczęło mnie boleć dziąsło gdzie miałam 8 wyrywaną :baffled: no masakra jakaś :baffled: mam nadzieję że mi przejdzie :tak: muszę zadzwonić do gina i się umówić na nadżerkę i pójdzie prawie 300zł :dry: no ale trzeba zrobić póki @ się skończył i M nie ma ;-)

Becia czestuj sie-zapodałam....

zjem normalnie cale sama,,bo dzieci to nie z tych co ciasta jedza:dry: a ja owszem...

aguska wpadaj wieczorem..

Koralikowa oj ja ciasta uwielbiam z reszta wszystko co słodkie:-D
Zaraz się zbieramy i do babci (teściowej)idziemy
Bodzia współczuje @ szkoda że basen nie wypalił
Asiulka dobrze że kocyk się znalazł i wiedziałaś gdzie został:tak:Ja myślałam że Puszka ktoś sobie weźmie...
As oj przy maluszku to trzeba być na nogach praktycznie 24 na dobe:-D odpoczywaj w wolnej chwili;-)
Krolcia jak skończysz to się pochwal zdolna kobito;-)
Mirelka wrzuć więcej zdjęć na fb;-)
Justa a ty gdzie znowu?kupiłaś kieckę Julii?a dla Amelki już masz?
Fanta jak tam u ciebie pogoda?Jak Kubusiowy?od poniedziałku będziesz mieć już sprzęciorek?i ciągle będziesz go nosiła?jak długo?
A dzisiejsze nowe słówko Bartka to obudź się:-D bo tata leży a on siedzi nad nim i obudź się obudź się:-D

aguska ja tez...wogole to na pon musze ze dwa upiec,a kasy mało mam...hmmm..
Milego kawkowania u tesciow...aaaa niech maly tylko tate budzi,a ciebie nie....:sorry2:

Ide wciagnac znowu kawalek:-p

Justa a ty gdzie znowu?kupiłaś kieckę Julii?a dla Amelki już masz?

Wpadnę wieczorem. Jadę teraz po Amelkę do mamy. Zostawiłam ją, bo pojechaliśmy z mężem na grzyby. :tak:
Sukienkę Julii kupiłam, bolerko i pantofelki też. Kacprowi spodnie , koszulę ma.:tak: Amelce już wcześniej kupiłam sukienkę. :tak: Z tym, że wczoraj dokupiłam jej wstążkę i przepasam ją w talii wiążąc kokardkę. :tak: Pięknie to sobie wymyśliłam.
Lecę....

Edit:

Jestem już. Wreszcie siadłam na pupie z kubełkiem herbaty.
Za koszenie trawy się dziś wzięliśmy, a potem na grzyby do lasu pojechaliśmy. Ale się tylko nachodziliśmy, bo grzybów u nas jeszcze nie ma. :dry:

Ale zupa mi się udała pomidorowa MNIAM.
wczoraj z czosnkiem przesmażyłam działkowe pomidorki koktajlowe i dodalam je dziś do zupki...mniammmmm
Oj u mnie w tym roku urodzaj koktajlówek ( tfu tfu) :tak:
Dziś zrobiłam z nich sosik do spagetti , pyyycha, taki swojski, prawdziwy smak pomidorów....:-)

Bodzia a niech zbaiera na spacer na lodyyyy

asienka bigos zniknał,nie zdazylam foty zrobic..
ale ciachoo proszeeeee
Zobacz załącznik 493426Zobacz załącznik 493427bajeczne mowie wammmmmmmm
Mmmmmmm, smakowicie wygląda. Poproszę. :-)

No i mały dostał antybiotyk:sorry2:ale jakiś lekki i ma mu przejść
Powiedziała że to częste przy takich pogodach i że latem najgorzej zachorować bo bakterie lubią ciepło.
ja uciekam bo mam dziś trochę spraw
miłego dnia wróce popołudniu
O kurna, jednak antybiotyk. :dry: Zdrówka dla Bartusia. A Tobie przeszło?

Ja teraz wyrabiam sobie w pracy kartę na basen.
Zapłacę za wyrobienie 15 zł,a potem zakład będzie mi ją doładowywał co miesiąc za ok 70 zł.
A gdzie jeżdzicie na basen? W Starachowicach masz?
My właśnie z takiego karnetu korzystamy. :tak: Jeden mąż ma na siebie, drugi na teścia. I mamy ful wypas pełen pakiet na miesiąc. :-D U nas bilet rodzinny 15 zł ( mama , tata i dziecko), kolejne dziecko to dopłata 3 zł. Amelki jeszcze nam nie liczą , choć bezpłatnie jest do lat 3. :-D I w sumie taki wypad na basen nas kosztuje jedyne 18 zł za free. :-D

Mały śpi a ja padnięta:baffled:. Jutro mam zamiar pomalować pokój chłopaków w związku z tym trzeba było umyć ściany i pozbyć się niewątpliwej sztuki jaką zmalował starszak na ścianach:dry: no i teletubisie, które sama namalowałam kilka lat temu. Oj było szarpania się z tym, wielkie to bo wielkości niemal dorosłego i kilka warstw kładłam. Naszorowałam się ufff!
Malujesz na jednolity kolorek? Ja też tak kiedyś obmalowałam pokój dzieciom farbami plakatowymi . Weź to później zmyj. :baffled:

As witaj! :-D Ale śliczny bobuś!
Asieńka to wrażeń było pewnie co niemiara. Super są takie wypady:tak::-). Zazdroszczę. :sorry2:

Renatka w ogródku dziś cały dzień siedzisz?
Wiki wyłaź z za krzaków. :-D
Aguś jutro obfocę dziewczyny i wkleję ci fotki. Jak znajdę czas, bo coś mój chłop nabąkuję , że jedziemy na weekend do teściów. :dry:

Co to ja jeszcze miałam? Se przypomnę , to wrócę.

Ostatnia edycja:
reklama
Krolcia to ja czekam na efekt końcowy;-)ciekawa jestem jak ci wyjdzie
Justa ja jeszcze ma chrype i Ł też dziś stracił głos:baffled:czekam na fotki na pewno cała trójca będzie świetnie wyglądać a ty nieziemsko;-)

Ja muszę jeszcze troche na necie posiedzieć poczytać to i owo ;-)

Do góry