A ja wiem, że owulację miałam w dzień I Komunii mojego chrześniaka - 13 maja. Jeszcze specjalnie majtki ściągające zakładam pod sukienkę, bo tak mi brzucha wywaliło
A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.
Dziewczyny, ładne brzuszki macie
Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka
Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał
No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.
Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam
A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.Dziewczyny, ładne brzuszki macie
Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka
Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał
No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam

Dziś miałam problem ze zjedzeniem śniadania, bo patrzył się na mnie tymi ślicznymi oczkami, aż żal go było wyrzucać z pokoju:-) Nie trzeba go głaskać, żeby zaczął mruczeć, wystarczy, że się do niego mówi słodkim tonem