reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutoweczki sie chwala (zdjecia testow, brzuszkow, dzieci, mezow, plackow, psow etc:-)

A ja wiem, że owulację miałam w dzień I Komunii mojego chrześniaka - 13 maja. Jeszcze specjalnie majtki ściągające zakładam pod sukienkę, bo tak mi brzucha wywaliło :-D A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.

Dziewczyny, ładne brzuszki macie :tak: Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka :baffled: Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał :baffled: No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.

Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam :tak:

reklama
A ja wiem, że owulację miałam w dzień I Komunii mojego chrześniaka - 13 maja. Jeszcze specjalnie majtki ściągające zakładam pod sukienkę, bo tak mi brzucha wywaliło :-D A majtrowaliśmy z mężem na 3-4 dni przed owu.

Dziewczyny, ładne brzuszki macie :tak: Ja nie wiem, wieczorem, to może i wyglądam na początkującą ciężarną ale rano... jakoś nie widze tego brzuszka :baffled: Niby w kolejnych ciążach szybciej rośnie, a mi sie wydaje, ze to w pierwszej ciąży szybciej sie powiększał :baffled: No ale nie narzekam... chciałabym już tylko dostawać porządne kopniaki (codziennie), żeby wiedzieć, że wszystko jest OK.

Deizzi - fryzurka twarzowam potwierdzam :tak:

No właśnie... W pierwszej ciąży to pamiętam że położyłam się spać zupełnie płaska a obudziłam się rano i był brzuchol. (autentycznie w ciągu jednej nocy kule miałam) i tu spodziewałam się tego samego a tu nie rośnie bo rośnie (a raczej twardnieje)....

Add Content

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 40
o a gdzie moj tekst???
hmm
napisala
ze dziekuje za pochwale mojego brzuszka! to moja 4ta ciaza. W ciazach z Anioklami nie mialam takiego duzego i zawsze chudlam na poczatku ciszy az do 18tyg waga spadala zamiay rosnac;)
a teraz mimo ze przed zajsciem w ciaze bylam duzo szczuejsza to tetaz szybko nadrobilam wage;)

poli-sliczny brzusio!!

Dziewczyny ale macie już fajne brzuszki, mój też trochę urósł ale narazie zdjęć nie wrzucam poczekam aż będzie większy ;-)

deizzy super fryzurka

Heh. Oj Ania nie przesadzaj.:-D

Dziś ze mną z bb korzystał mój rudy kociaczek, Flafi się nazywa. Oto dowód:
246voyu.jpg
2e202l5.jpg

Jest słodki, ciągle za mną chodzi i chce się bawić.:-D W końcu ma dopiero 3 miesiące:happy: Dziś miałam problem ze zjedzeniem śniadania, bo patrzył się na mnie tymi ślicznymi oczkami, aż żal go było wyrzucać z pokoju:-) Nie trzeba go głaskać, żeby zaczął mruczeć, wystarczy, że się do niego mówi słodkim tonem:-D

reklama
Teraz ja dołączę swój bębenek. Rośnie w ogromnym tempie. Jak tak będzie cały czas rósł to w 9 miesiącu będzie widać tylko mój brzuch, potem długo, długo nic i na szarym końcu ja :)

IMG20120825_002.jpg

Do góry