reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

utalentowane staraczki :) hafty, szydelko, rysunki i inne :)

Zjola piszac takie rzeczy odbierasz jej nadzieje na dziewczynke haha bo Ty masz syna, a jej sie cora marzy i sobie tlumaczy ze mdlosci tak dlugie musza zwiastowac dziewczynke :) a ona pewnie zwolnienie idzie tylko zaniesc :)

Amalfi wsplczuje tych wymiotow :/
Marta sto lat i spelnienia najskrytszego pragnienia!

a mi sie juz 3-4 raz te skurcze Braxtona-Hicksa pojawily ale czytalam ze jesli sa rzadko to nic roznego to nie zonacza, ze miesien sie przygotowuje do skurczy, one sa bezbolesne trwa ok 10 sekund i sie rozluznia, jest pojedynczy. No i dzis rano mi sie pojawil

reklama
ZJOLA no włąsnie ja tez teraz mam sporadyczne, ale to chyba jeszcze gorzej, bo nie wiem kiedy sie ich spodziewac
DOTKA ja przynajmniej nie kupuje rozowych ciuszkow, tak jak Ty kupujesz niebieskie hahahahahahaahahahaha:-D:-D:-D
AGA za niecałe 2tyg sie dowiem

Ja zawsze miałam dwie prace, jedną oficjalna a drugą mniej ;-) i z tej drugiej nigdy nie zrezygnowałam i chodze tam raz w tyg ;-), a ze zwolnieniem ide dopiero w czwartek:-)

Amalfi bo ja czuje to ze to chlopak nie wiem czemu ale taka pewnosc siebie, juz wnet sie okaze czy moje przeczucia sa nieomylne :p

a co do spania, faktycznie chodzenie do pracy skutecznie poprawia sen :p tak jak wczoraj rzesko wstalam nawet o 5:30 tak dzis juz bylo ciezko :p i 2 drzemki po 10 min robilam jeszcze az przed 6 sie zwloklam z wyrka dopiero

Aga lekarz na samym poczatku zasugerowal ze to chlopak ale to bylo b. wczesnie, wizyte mam w polowie przyszlego tyg wiec wtedy sie dowiem kto tam mieszka ;) ja obstaje od poczatku przy tym ze to chlopak, moj tez mowi ze czuje ze to syn ;)

Sweety witaj, wklej jakies fotki pazurkow. Ktoras tu juz cos malowala na pazurkach, tylko nie pamietam ktora - Koralikowa?

dziewczyny mam pytanie jak wy przymocowujecie warkoczyki do czapek uszatek? tu na tym zdjeciu jest tak ladnie to zrobione dla przykladu a ja nie wiem jak to zrobic. Zrobić supeł, uciąć wystające frędzle i przyszyć igłą?

P8010070.jpg

reklama
DOTKA ja czułam ze mam Jurka, ale to tylko do jakiegoś momentu, teraz juz bym sie nie upierała, na dzień dzisiejszy nie wiem, i wszyscy mi mówią, ze to dziewczynka, ale ja nie mam pewnosci. Co bedzie to bedzie. A co do warkoczykow, to ja tylko przekładałam tak na poł włoczke i zaplatałam a tego na gorze supełka nie umiałam zrobic. Tak Fifce robiłam żyrafke. Patrz:
Zobacz załącznik 494952

AGA a to widziałam tą bransoletke wczoraj, rzuciła mis ie w oczy, bo duza była i ładna

SWEETY u nas nikt nie robi pazurkow chyba, ale ja ze dwa lata nosiłam zelowe, dziś bym moze te hybrydowe se zrobiła, moze zrobie, jak zdarze przed szpitalem, walnę se tez rzęsy, zeby dzidzia sie mamusi nie przestraszyła, jak wyjdzie na świat juz;-)

Zrobiłam sweter, ale nie podoba mi sie, za duzy ten wzór wybralam, nie lubie takich, robiło sie szybko, ale nie ładnie wyszło :-:)Zobacz załącznik 495062

Ostatnia edycja:
Do góry