reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2012

kulinarnie się tu zrobiło:-)

ja też uwielbiam żółty ser z pomidorkiem, ziemniaki z kefirem też. Ale mleko do obiadu już nie przejdzie.

Azorek twoja cukierkowa panna dała ci trochę odpocząć? Kotek nazywa się fifi?

Gazeta wyborcza znowu nas atakuje

&apos;Ciąża niszczy etaty&apos;. Pracodawcy oskarżają lekarzy

ostatnio co tydzień jest artykuł o ciężarnych okradających państwo.

Taka polska polityka prorodzinna;-)

reklama
ja już po usg tarczycy, lekarz powiedział że wszystko w porządku i w zasadzie to dziwił się że dostałam w ogóle dostałam skierowanie na to usg, zobaczymy jak wyjdą mi teraz wyniki na hormony i może we czwartek dowiem się w końcu czegoś konkretnego bo mam wizytę u endokrynologa

Izabela - witamy ponownie:-)

Malinova - ja już nawet nie czytam takich artykułów i wypowiedzi, bo wychodzi że kobiety w ciąży to samo zło, które na dodatek okradają innych obywateli

a co do pakowania torby, to maja tak w połowie już spakowana, muszę się jeszcze wziąć za pranie dzieciowych rzeczy i swoich koszul i wtedy pewnie dokończę pakowanie

a dziś w końcu przyszła pościel dla mojego bąbelka i pieluchy, także chyba mam już wszystko
tylko teraz to poprać no i poprasować

Ostatnia edycja:
O w końcu i ja się pojawię nieśmiało bo już prawie w ogóle tu nie piszę :zawstydzona/y:

bellka ogromne kciuki bardzo mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&
mamba ty pastujesz podłogę :eek: moja mama tak raz wypastowała że można było nogi połamać uważaj żebyś się nie poślizgnęła bo ino roz i szpagat zrobisz a wtedy moze być niewesoło :confused:

azorek z tymi skurczami twoimi to prze**rane może to wina tych wszystkich nieszczęść które na ciebie tak lawinowo spadały :-( bierzesz 6 nosp i nic? matko aż mnie boli ale trzymam wciaż kciuki żebyś dotrwała jak najdłużej do końca &&&&&&&&

anć bułka z bananem to od Małysza? :-D

Dziewczyny jeśli bóle porodowe bolą jak przy miesiączce tylko milion razy bardziej to ja wiem co mnie czeka ,przy @ prawie mdlałam więc co będzie przy porodzie to nie wiem aż się dziwie sama sobie ze ie idę do eskulapa rodzić tam jest zapewnione ZZO a ja mam 50/50 szans że dostanę :eek:

nikomo narobiłaś mi samka na naleśniki ale już zrobiłam miesko mieloe zapiekane z serem z sosem koperkowym i ryżem ale jutro naleśniki będą na pewno:-)
malinova ja czytam takie artykuły to aż mi ciśnienie skaka

ogólnie uważam że kobiety idą na zwolnienie bo pracodawca prawie nigdy nie stwarza im odpowiednich warunków i tyle!!!!

po za tym w dzisiejszych czasach kiedy ciężarne są na wagę złota powinny być traktowane na równi z gatunkiem wymierającym...dlaczego polki za granicą np. w uk rozmnażają się na potęgę ??? otóż państwo stwarza do tego warunki ...czyste statystyki w uk 75 000 tys polskich dzieci rocznie a w Polsce tylko 400 000 tys (wg tego artykułu) a ilość przebywających w UK przecież nie można porównać do liczby która została w kraju
marand super że usg wyszło dobrze trzymam kciuki za wyniki
ptyśka
wiesz myślę że bóle to kwestia indywidualna tak ja przy miesiączce jedne gorzej ją przechodzą drugie lepiej .....
a bóle porodowe mogą być takie jak przy miesiączce tyle że właśnie silniejsze lub krzyżowe ...ja np. miałam takie jak przy miesiączce tylko duuużżoo mocniejsze aczkolwiek nie była tak źle jak zaczynał się skurcz to już myślałam to tym że jeszcze troszkę i się skończy i tak od przerwy do przerwy miedzy skurczami natomiast nie wiem jakie są bóle krzyżowe koleżanka która urodziła dwójkę i raz miła takie a raz takie twierdzi że krzyżowe gorsza a jak jest naprawdę nie wiem

Krak matko gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nie mogę ,Azorek ale trafiłas z tymi nowymi watkami. Proszę i mamy pierwsze dzieciatko forumowe!!!! Super że wszystko dobrze no i wielki chłopak!!

reklama
Do góry