reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

strasznie was zaniedbałam:sorry:

muszę sie poprawić:sorry:

jeszcze wam napiszę...w środę byłam u mojej gin, miałam mieć tylko badanie, ale chciała się przyjrzeć mojej szyjce i mi usg zrobiła :) przy okazji malucha pokazała i oczywiście ryczeć mi się chciało, bo Rybcia już jak człowiek wygląda :D nóżki, rączki, główka brzuszek :D super już widać :D a jeszcze niedawno to taka plamka z bijącym serduchem była:-D
teraz czekam na usg genetyczne...19 września :) to z D pojedziemy, pooglądamy Rybcię, zdjęcia wreszcie będziemy mieć :) już się doczekać nie mogę, choć pewnie im bliżej terminy tym większy stresior będzie, ale musi być dobrze no nie? ;)

Łosiczko nie smuć się Słońce :(
spóźnione ale najlepsze i najszczersze życzenia ślę :) zwłaszcza o takim małym cudzie, niech zamieszka w brzuchu i zdrowo rośnie :)
wiesz, że ja jak nieco odpuściłam...to zaskoczyło :) i Tobie tego z całego serducha życzę :)
doczytałam o cioci :( przykro mi, mam nadzieję że będzie dobrze..

to ja dla wszystkich prosto z serca!!! Pełne Nadziei!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kate cieszę sie bardzo że jest cię więcej na bb :D
za tatę trzymam mocno kciuki
Zagubiona nie no...czyste szaleństwo, myszka miki powala, braawoooo!!!!!!!:tak::-)
Marysia zdrówka dla Darusia :) mój brat ma tak na imię, równy z niego gość :D
Dziama i Twoja mycha też wymiata, oj ty Zdolna Bestyjko :) normalnie zazdroszczę talentu :D
Piąteczko jednonogi bandyto, jak się czujesz?
:)
Kasia :) jestem :)
jak się czujecie?
z kołderką zaszalałaś i dobrze :D czasem trzeba :D
Asiczka powodzenia dla dzieciaków i dla was w starankach ;)
Ania jak się czujesz? jak brzuszek? dobrze że wolne masz, odpoczywaj i niech Lily zdrowo dalej rośnie :)
ale fajna fotka :D no i córcia owłosiona opuści brzuszek ;) mieszkanko Lily ma fajne ;)
Katrina zdrówka dla córci
kurcze, mój młody wrócił z przedszkola z katarem...i poszedł spać wcześniej, niedobrze to wygląda, zapodałam mu wspomagacze i mam nadzieję że przez weekend uda się Go wykurować ...
Agnes ostatnia prosta ;)
Rozia ...aj ty ...niestety nie ogarniałam przez ten tydzień wszystkiego ;) na marcówkach dawno sie nie odzywałam, to dałam tam znak życia...ale postaram się już nie zawalać tak naszego tematu ;)
udanych zakupów dla Bianki :D
Gosiulek tulę...
Roszpunka zdjęć Słodziaka się domagam :D
Lor u mnie w pracy też brzuchol zauważony :p przez szefa w pierwszej kolejności :p
dobrze dobrze, rośnijcie :D
Sylwia oj, niedobrze, uważaj na siebie

Jagódko Witamy na Świecie!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny Cud jest z Nami :D
Karolina Gratuluję Szczęśliwym Rodzicom :D
Wracaj do formy i do Nas z Jagódką :D

Słodka Żabeczka z Niuniu :D

reklama
hej. wpadam i ja wieczorkiem, ale uciekam zaraz do łóżka bo po całym dniu zabieganym padam na pyszczek.

generalnie o wizycie wam napisałam. dostałam jeszcze antybiotyk bo wyszły mi bakterie na wymazie z pochwy. i tydzień muszę go łykać. dzisiaj zaniosłam jeszcze raz wymaz tym razem na GBS. zrobić jeszcze muszę ostatnią morfologię i badanie moczu na następną wizytę. i chyba tyle z badań. maluszek wypycha się w brzuchu i duży jest. wg pomiarów z usg to już 37 tydzień. brzuch już mi się obniżył. strasznie kłuje mnie w pachwinie. lekarz mówił że rozwarcia brak ale szyjka chyba się skraca bo czasami strasznie mnie kłuje tak jakby ktoś szpile wbijał.

nie chciałabym przenosić malucha bo boję sie że będzie duży i ciężko będzie urodzić. a teraz ładnie przybiera na wadzę bo przez ostatni niecały miesiąc 1 kg mu przybył. te 2-3 tygodnie jeszcze i chciałabym aby zdecydował się wyjść. no ale chcieć to ja mogę

tyle o mnie.

ania
cieszę się że po wizycie jesteś uspokojona. to teraz odpoczywaj

lori
ale masz juz ładny brzuszek. szybciutko ci wyskoczył ale w kolejnych ciążach ponoć szybciej się pojawia. słodziutki jest. mój to juz ogromniasty

truskaffka dobrze że się pojawiłaś. takie podglądanie maluszka zawsze jest wzruszające. mój dzisiaj jakiś foszasty. minka taka śmieszna na 3d była widoczna

sylwia
&&&&&&&&&&& aby z nerką wszystko było ok

roszpunka fajnie że się pojawiłaś. zdaj relacje jak tam się z Maksiem dogadujecie. daje sie wyspać? i w ogóle jak tam wam razem?

dobra ja zmykam bo oczy się zamykają już. jutro wpadnę zobaczyć co u was. może produkcja na forum się zwiększy. dobranoc

GRATULACJE Karolciu Jagoda śliczna i bardzo do Ciebie podobna :)
Aniu- oj to zwolnienie Ci się przyda zdecydowanie. Lily śliczniutka :) już nie mogę się doczekać jej zdj po tej stronie w tych wszystkich krówkach i innych ciuszkach:) i Twój brzusio też piękny
Lori- brzusio cudny :)szczuplutka jesteś to i szybko widać:) ja będę mogła się do 4mies kryć heheheh
Roszpunko- miło ze choć na moment udało się zajrzeć, a jak Maksio ???
Truskawka- no wkońcu gdyby nie rybcia to być lonty dostała:ptroche Cię wyszpiegowałam na marcówkach i doczytałam co u Ciebie bo byłam ciekawa
Sylwia- nie wesoło uważać żeby nie stracić nerki czyli co robić???
Agnes- cieszę się że wszystko dobrze a bakterie w tym czasem ma 80% kobiet więc wszystko gra:) a jak pokój pokaz pokaz bo ciekawa jestem. Mąż po porodzie będzie miał jakiś urlopik?
Maryś- jak Dareczek? no i małej czy przeszło?
Katy- już mi słów brakuje jak czytam o tych lekarzach......a biedny tata tyle cierpi przez to echhhhhhhhhhhhh Kochanie jestem wierna bb jak znikam to tylko przez zalatanie :) ja mam inaczej jak wszystkie :) jak mam wolne od pracy to nie mam kiedy tu wchodzić na bb głównie w pracy siedzę
Piąteczko - jak tam ciśnienie po wizycie rodzicielki podniesione?

a @ przylazła w południe ale już ją rano przeczuwałam po tempce

Ostatnia edycja:
Witam po krótkiej nieobecności:)

Polisia i Karolinka gratuluję bardzo serdecznie :-):-):-) Mikołajek i Jagódka-cudowne dzieciaczki i śliczne:tak::tak::tak:. Zdrówka życzę maleństwom i Wam kobietki:)

Ja trochę czytałam co u Was,ale mało czasu na skupienie myśli i pisanie. Mąż w domu (urlop ojcowski) i staramy się z małym być jak najwięcej na powietrzu, bo niedługo jesień i zima i pewnie w domku więcej czasu będzie się siedziało.
A jak jesteśmy w domu to mąż okupuje kompa:)
Wczoraj sąsiadka mnie spotkała i mówi:" tak zimno a pani z takim maleństwem wyszła?"
Nosz ku..... to ja do następnego lata mam w domu siedzieć? Przecież Antek był odpowiednio ubrany. Powiedziałam jej ,że już nie takie maleństwo bo ma 3 miesiące i waży 6500 a po zatym nie chcę,żeby ciągle chorował więc od małego hartuję :)
A poza tym u nas ok mały potrzebuje coraz więcej uwagi wiadomo, Bawi się już grzechotkami i maskotkami. Ciągle ładnie chodzi spać o 20 i śpi do 5 lub 6, zje i śpi do 7.
No i na noc je już kaszkę i wczoraj dostał jabłuszko:)

Zagubiona możesz mi napisać jak zaczęłaś wprowadzać stałe jedzonko Nadince? Myszka superancka:-)

Truskafka gratuluję wizyty -cudowny taki widok prawda?

Ilonka pisałaś coś o przedszkolu.... teraz w każdym mieście są klubiki więc możesz tam Jasia zapisać np na 3 godzinki albo na dłużej:) Jak tam przygotowania do chrzcin? Pawełek ma już koszulę?

Kasiu odpoczywaj jak najwięcej dbaj o dziewczynki:)

Agnes również gratuluję wizyty ,mi szybko opadł brzuch i wszystko wskazywało,że szybko urodzę i co? Ale może Tobie się poszczęści :)życzę z całego serca szybkiego porodu:)

sylwia
&&&&&&&&&&&& za nerkę.

Losiczka współczuję sytuacji,ale trzeba się modlić i wierzyć,że Twoja córeczka jeszcze dąży wołać do cioci "babunia"

A ap ropo raka napiszę Wam coś na grupie

Dziewczyny latam też po księgarniach jak głupia bo córa potzrebuje wszystkie książki nowe bo (jak co roku zresztą) jest nowy program nauczania a wszędzie brak książek. A za 2książki do polskiego i 1 do matmy zapłaciłam wczoraj ponad 90 zł:szok::szok::szok: A gdzie reszta? Nie mówiąc o nożyczkach fartuchu,spinkach itp:szok::szok::szok: Nożyczki niby też ponad 100 bo takie allegro za 30 nie mogą być:szok: A u nas w sklepie z akcesoriami fryzjerskimi najtańsze 150:(

Dzień dobry

Violu tak to jest z tymi cenami :angry::no:masakra normalnie i miej tu więcej dzieci jak nawet z jednym są problemy finansowe :(

Axa uch jeszcze 3 dni i też zobaczysz swoją gwiazdeczkę :tak::tak::tak::tak:

My wstałyśmy kawusie pijemy i mamy piękną pogodę :)

życzę wam miłego dnia

hej wpadam życzyć wam miłego weekendu. ja muszę troszkę zabrać się za ogarnięcie chaty a potem odpoczynek bo puchna trochę stópki

dziama pokoik jeszcze nie gotowy. na razie tylko ściany pomalowane. reszta dopiero jak się mały pojawi. czekam na jakiś przypływ gotówki. jak już będzie co pokazać to na pewno wkleję fotki. na razie maluch ma swoje miejsce w naszej sypialni

viola
no wiem że mogę nawet po terminie urodzić ale powiem szczerze że wolałabym wcześniej. strasznie bolą mnie już plecy. w nocy jak się obudzę to nie wiem jak mam leżeć tak mnie rwie. i to kłucie jakby ktoś szpile wbijał w dole brzucha. chyba szyjka się skraca i to też nie komfortowe. no i spuchniete stopy też już są co raz bardziej. generalnie ten ostatni miesiąc daje mi w kość. po pozostałe były super nic mi nie przeszkadzało, nic nie bolało i w ogóle było bardzo fajnie.

Dzień doberek :*
Zdj na gr :) marne ale są.
Powiem Wam że ledwo żyję a dziś i jutro w pracy jak nie było @to nie było a jak przylazła to daje popalić. Niedobrze mi, przeczyściło mnie konkretnie i brzuchol boli i pracuj tu człowieku ech...

Miłego weekendu babeczki

reklama
Do góry