reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maggie, dzięki wielki za miłe słowa! Podobno najlepsze są 2-3 dni a przy większym odsunięciu rodziło się już statystycznie więcej chłopców :-) Sam odstęp (czyli metoda Shettlesa) to strasznie nieskuteczna metoda. Jeśli jednak stosujesz dietę, łykasz suplementy i dbasz o niskie pH (przy odsunięciu od owulki należy obniżać pH aż do samej owulacji) to super, trzymam kciuki! :-) M musi mieć jednak bardzo silne plemniki by tyle dni wytrzymały.

Aga, w środę będzie 12 dpo i ja tam bym już wtedy zatestowała testem 10 mIU/ml :-), wykres masz przecudny, powiadasz, że kreska na teście owu ciemnieje? Wszystko to dobrze wróży, czekam na mega newsa!

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha: te testu owu to u mnie skaczą cały cykl, więc się do tego nie przywiązuję za bardzo - ja mam chyba te LH cały miesiąc. Zobaczymy, co ma być to będzie:tak::tak::tak:a te tempki u mnie to nie wiem - ja mam cały czas taką samą, a dziewczynom tak ładnie przyrastały coraz wyżej i wyżej...;)
a ty się dziś nei dołuj - ciesz się pogoda, ze nie musisz w domu siedzieć cały dzień - a ten tydzień ma być ciepły.
Choc nei powiem rano jest zimno...

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję, jesteście super :) No cóż to zostaje nam próbować, nie ukrywam że mężowi marzy się taka mała królewna, mi na początku było wszystko jedno ale teraz też się zarażam chyba:) czytałam właśnie książkę wójcika o planowaniu płci i Was też podczytuję, fajnie że zawsze mi ktoś odpowie, miłego dnia wszystkim :)

Witam porannie:)
Piranha: nie wiem jak mam mu wydłużyć dni w tym wykresie na enpr, więc jakos mi się rozwalił - w kazdym razie temperatura jest stała od iluś tam dni i mam wciąż 37:) test owu delikatnie ciemnieje ta druga kreska, ale się nie nakręcam, bo wczesniej też miałam raz mocniej raz słabiej, zalezy o której godzinie sikałam:-D jeszcze tydzień i i tak będzie wiadomo co i jak:cool2:
Magda: ty mi lasu zazdrościsz, a ja tobie oceanu heh. Ja mam Puszczę Kampinoską z 2 km od domu, więc w lesie jestem często, a nad morzem raz-dwa w roku:zawstydzona/y:
maggie: mi się wydaje, że 2-3 dni - wiecej to moze być problem i trwać o wiele dłużej. Z tego co tu zauwazyłam, to odległość jest tylko małą wytyczną, a grunt to suplementy i dieta:)
Daria: jak dziś w nocy - tez były bóle i rano się rozeszły po kościach?
mama: fajne twoje dzieciaki mają zabawy - w poród i karmienie heheh dobre - ja ostatnio widziałam jak się bawiły w perfekcyjna pania domu u mojej kumpeli, albo w must be the music na podwórku się bawią:-D
czarna: testuj testuj - trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&

wczoraj i przedwczoraj mialam w nocy juz takie dosc silnawe bole a rano jak wstaje to jak by mi nic nie bylo ;p dzis mnie lekko pobolewa podbrzusze ale tak nic wiecej ;p

Witam się poniedziałkowo !!!!
podczytuję was ale jakoś weny brak do pisania od kilku dni jestem ciągle zmęczona i spać mi się chce może to przez to latanie po między szkołą a pracą i domem jednocześnie i po między "mamo jeść" a "mamo pić" nie wiem ale bzie mam samopoczucie:sorry2: no nic nie przytruwam i nie smęce już wam.
Miłego Dnia Wam życzę !!!!!

witajcie!
czarna trzymam kciuki!
Piranio Kochana, a ten B-Complex 100 trzeba brać cały cykl, czy można np. od owulacji? bo on chyba dziewczynce sprzyja jak się bierze cały cykl?

u mnie katar w domu, dwa dni smarkała moja Zosia, ale dzisiaj już czuła się dobrze i zawiozłam ją do przedszkola, za to Kasię dzisiaj katar wziął. biedactwo, spać nie może.
mnie też głowa boli:-(
pozdrawiam

hejka

no i poniedziałek...byle do kolejnego weekendu :p

Piranha ehhh współczuję w takim razie wizyty u ciotki:shocked2::confused2::dry:
masakra, jak czasem ludzie są totalnie bezmyślni...ale cóż kij jej w oko ;)
Szkoda nerwów
Andziak ładne imię dla synka :D
Magda no to miło weekend zleciał :)
trzymam kciuki żeby te wstrętne zimna już nie atakowały...
Patrysia jej ja już zaczynam siedzieć jak na szpilkach i czekam na MArcelka :D
Axa odpocznij dziś, a jutro już zobaczysz swoją Aduśkę :D
Kinga hehe to się wycierpiałaś wczoraj :p
a ja...wiesz, trzymam kciuki żebyś niebawem czuła się jak na kacu...i to bez picia:cool2:
Mama nooo masz szczęście że się pojawiłaś, bo już pasa na tyłek szykowałam:-p
Aga trzymam kciuki żeby z tego cyklu w stylu archiwum X dzidziorek śliczny wyszedł ;)
Czarna kciuki zaciśnięte ;)

kurcze, poczytałam o tych waszych przepisach i...mi niedobrze:dry: ehhh te mdłości...

witajcie!
czarna trzymam kciuki!
Piranio Kochana, a ten B-Complex 100 trzeba brać cały cykl, czy można np. od owulacji? bo on chyba dziewczynce sprzyja jak się bierze cały cykl?

u mnie katar w domu, dwa dni smarkała moja Zosia, ale dzisiaj już czuła się dobrze i zawiozłam ją do przedszkola, za to Kasię dzisiaj katar wziął. biedactwo, spać nie może.
mnie też głowa boli:-(
pozdrawiam

zdrówka!polecam Pulmex baby :))

TRUSKAFFFKA hehe jeszcze trochę posiedzi ;)
DARIA ważne ze sa :))

reklama
Do góry