reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

dzięki laski za przyjęcie do grupy:happy2::happy2:

Ania1973G może wyjdzie smiesznie, ale... mój nick wziął się z... przezwiska :-D tak mnie mąż nazywa jak się na mnie wkurzy :-D

kurde, wy już wszystko wiecie... a w Irlandii to taka lipa z tymi badaniami... z jednej strony myślę, że dorze, bo po co niepotrzebnie ingerować, ale z drugiej przez to, że nic nie wiem, to tak się martwię o maluszka, że normalnie nie wytrzymam... jeszcze mi ponad 2 tygodnie do usg zostało. I już nawet płać nie jest taka ważna, tylko czy wszystko tam jest ok...
nie mam typowo ciążowego brzuszka, nie widać go, bo mam fałdkę całkiem sporą na brzuszku i bardziej wyglądam jakbym się objadła, niż jak w ciąży. Poza tym brzuszek jest miękki, ale to chyba jeszcze normalne? czasem bolą mnie jajniki i mam problemy z biodrem, wierzę że to dzidzia tak się rozrasta i coś mi tam uciska, ale puki nie będzie usg i wszystkiego nie sprawdzę, to nie będę spokojna...

reklama
Witam z rana, u mnie dziś słonecznie, zjadłam śniadanko, męża wyprawiłam na fuchę i biorę się za czytanie o rejestracji firmy. Dobrze, że w gminie zajmowałam się kiedyś działalnością, to jeden etap z głowy;-) Dzidziol nieśmiało fika, chyba po kawie;-) Potem się biorę za serniczek. Obym go nie zjadła do niedzieli!!:baffled:Smaka mam na niego od 2 tygodni..:-p
Aniołeczek- cieszę się, że Ci humor wrócił, nie kłóćmy się więcej..A fryzjer jest dobry na wszytko:-)
Gnidka- ja bym nie wytrzymała tyle bez badań:szok:Zresztą jestem taka trochę panikara..Jednak system medyczny w krajach zachodu ma swoje plusy i minusy. Kumpele z Angli, Szwecji i Norwegii do nas przyjeżdżały do gina, tam to jednak inaczej wygląda. Z usg oczywiście nie ma co przesadzać, ale jednak człowiek lepiej się czuje jak chociaż te 3 razy ma dokładne badanie zrobione:)

Ostatnia edycja:
Poli poproszę kawałeczek serniczka:DD

ooo tak zgadzam się, że fryzjer dobry na wszystko hehe
dlatego po chyba 3 tygodniach dziś mój mąż mnie ufarbuje:DDD

Gnidka rozbawiłaś mnie tym przezwiskiem hahaha mój jak chce mi dopiec mówi "Pani żono", że niby taka oschła i wyniosła jestem hahaha
a ja się zawsze smieję, że dobrze jest się z nim kłócić bo dostaje awans na "Panią" hehehe

o jaaaaaaaaaaaaaaaa... też potrzebuję fryzjera... ale jakoś nie mam siły się wybrać... więc chyba też się sama w domu pofarbuję :-D i kurde... znowu chodzi za mną kebab... nie mogę... w ciąży uwielbiam to mięsko... ;-)

Witajcie

Gnidka to nieźle mąż cię nazwał :-D

Bella a ty awansujesz na Pania w kłótniach...

Ahhh te chłopy jak coś wymyślą...

Pogoda trochę lepsza nawet nie pada to sie przejde po sklepach bo w domu siedziec i czekać aż małż zn pracy wróci to nudne.

Czasem to wam zazdroszczę tej gromadki dzieci czas wam ucieka niewiadomo kiedy a mnie sie nudzi choc z 2 strony jak trzeba odpocząc to odpoczywam a wy wtedy rozdarte czy leżeć czy zając się dzieckiem więc wsio ma swoje + i -.

Zaadoptuje jakiegoś dzieciaczka na 3 godziny dziennie to mi sie odechce he he

Aniołeczku dobrze że humor wrócił... fryzjer zrobi z ciebie bóstwo to już wogóle będziesz zadowolona mama

Miłego dnia wam i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki

Ja się wczoraj farbowałam tzn siostra mnie zafarbowała, a do fryzjera wybieram się w październiku żeby na wesele już mieć spokój.
Ale dzisiaj zimno ;/ ale przynajmniej nie pada, wybrałam się do sklepu kupić jakąś bluzkę ale wszystko otwierają od 10 :-(

reklama
Oj jak się cieszę, gnideczko, że jesteś!!!!:-):-)
Dwie dziewczyny z Galway to muimy pogadać w cztery oczy:angry:.
a Wam chorowitki i zestresowane mamusie dużo zdrówka i relaksu.
Gratulacje dziewczynki!!!
ja dopiero 2 października usg, może i moje się ujawni.
Rodzinka jutro wyjeżdza trzeba spakować i poprasować troszkę oczywiście badzo powoli i bez noszenia:-D Córa katarku dostała ale dałam syropek, wysmarowałam vickiem i już lepiej. Małżowinek załamany, że będzie musiał z chorym dzieckiem jechać.
Aniołeczku luzik, i tak jest dobrze:-D
Miłego dnia:-)

Do góry