reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy 2,3 latków zapraszamy na pogaduchy-otwarte:)

witam sie i ja
u nas wietrznie, zimno i deszczowo
Starszy syn pojechal na wycieczke 5 dniowa- ale w aka pogode cienko to widze....:baffled:
na 100% przyjedzie z gilami do kolan i z mega kaszlem plus rozwaloe gardlo....:baffled::baffled::baffled:
ciekawe jak zareaguje klaudio gd dzie i przez nastepnych kilka dni nie zobaczy brata....:baffled: bedzie dym na 4 fajerki....:szok:
strach sie bac.....:szok::szok::szok:
moj maz jutro idzie na 2 doby do roboty, wiec troche odpoczne....:-D:-D
chyba ze syn zafunduje mi mega porcje rozrywki w swoim wydaniu....:szok::-D:szok::-D
wtedy czekaja mnie wakacje na oddziale psychiatrycznym....:-D

reklama
Beata no to chociaż w psychiatryku odpoczniesz :-D Oby Klaudiusz nie dostarczył Ci rozrywki za wszystkich Twoich nieobecnych mężczyzn :-D

Rany! Mój dziec właśnie z własnej woli wziął się za układanie puzzli :szok:

witam dziewczyny

całowanie w przedszkolu wyszło Julce bokiem, ma ogromnego migdała,katar i lekki kaszel dzisaj wizyta u lekarza bo syrop z cebuli raczej tu nie pomoze.
Julka sama dzisiaj powiedziała że nie wolno przytulać i całować dzieci w przedszkolu bo one dały jej złe bakterie i ona teraz cierpi.

czyli chyba mój potworek zrozumiał o co chodzi .

u nas pogoda okropna od wczoraj nie przestało padac a z domu trzeba wyjść.

hej dziewczyny, podczytuję Was codziennie :-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Widze, że kilka dzieciaczków chodzi do pkola. Jak wyglądały wasze pierwsze dni? i jak z adaptacją? Nikodema zapisałam do pkola za pozno i w sumie teraz zaczął 2 tydzien. Mega płacz przy rozstaniu ale potem cały dzień ok tyle że stoi z boku i obserwuje...mam nadzieje ze bedzie się włączał do zabawy....siedzi tam 6h...wraca wykończony a po godzinie w domu:szok::szok::szok: :szok::szok: diabeł do potęgi entej...masakra :p

mamuśka oj no szkoda że to takim kosztem oby szybko jej przeszło;-)
mama Iza mój codziennie układa puzzle:-Di woła puzi puzi czy jakoś tak:-D
Beata obyś nie zwariowała może nie będzie tak źle;-)
Marciaa daj mu jeszcze troche czasu:tak:mój też płakał w drugim tygodniu przy rozstawania ale ponoć chwile i się zaraz bawił z dziećmi a no właśnie mój akurat się bawi nie obserwuje raczej i zawsze mnie to zastanawia jak on się dogaduje skoro mało mówi:-Dale widocznie dzieci się rozumieja lepiej niż nam się to wydaje:tak:

Aguska mój to leń śmierdzący, nic mu się nie chce robić. Musi mieć natchnienie :-D A rysować czy malować to w ogóle nie lubi, w przedszkolu pani mówi, ze jak za kare, na odczepnego. Mam nadzieję, że jednak spodoba mu się.

mama Iza to mój akurat z rysowaniem ma inaczej bo lubi rysować auta:-D:-D:-Dpięknie je rysuje i teraz nawet z przyczepką:-Dale to też raczej musi mieć natchnienie które trwa góra 15 minut:-D

reklama
Aguska no właśnie max 15min i koniec. Oni chyba nie potrafią na dłużej skupić uwagi. Siedzi teraz i koloruje obrazki. Rysować sam nie umie i nie lubi. Ostatnio jak rysowali w przedszkolu dom to u Rafała na obrazku byly różnej wielkości koła -jedno większe jako ściany, mniejsze jako okna, itd. Nie wiem właściwie jak go do rysowania zachęcić.

Do góry