reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

hejka już z domu, uff.... co za dzień...

pozytałam Was i napiszę co pamiętam:) nie mam siły spisywać co która rzekła:)

Co do bananów, to słyszałam,że wzmagają zaparcia, więc jak coś to uważajcie kochane;)

U mnie też miała być dzisiaj ogórkowa, ale w pracy miał mój dział dziś spotkanie i obiad z prezesem, więc S postanowił sam zadbać o siebie i nie gotujemy dzisiaj:)

Dziękuję wszystkim za kciuki i życzenia powodzenia :0 na pewno się przydadzą. Okazało się dziś że idę do gin jeszcze za tydzień w czwartek bo w piątek mój dział jedzie na workshop - ja nie chcę jechać bo wiadomo takie wyjazdy to jedna wielka impreza więc dla ciężarnej marna przyjemność:) A żeby nie jechać i nie iść do pracy szef kazał mi dostarczyć L4. Więc muszę się do gin wybrać, już się umówiłam. Na 17stą. Może dzidziola podejrzymy!

-------------------------------
Tak przy okazji nachalnie wspomnę Wam raz jeszcze o tym,że biorę udział w konkursie i każde "Lubię to" i każdy komentarz na fb może mi pomóc:) konkurs trwa do piątku, walczę o bajeczny fotel Egg który jest moim marzeniem od kilku lat ale cenę jak na fotel ma zaporową (ok 2000pln). Więc prośba o komentarze i Lubiki tutaj:

Wasze inspiracje- zdjęcia konkursowe! | Facebook

to zdjęcie i 5 kolejnych "w lewo" to moje zdjęcia:) DZIĘKIIII!!!
-------------------------------------------------------

Mój S. jeszcze z pracy nie wrócił, pojechał jeszcze projekty gdzieś zawieźć... Ja najchętniej już bym spać poszła. Mdłości nie mam żadnych, waga stoi w miejscu raczej ale spać mi się chce na potęgę:/

zaraz pouzupełniam wizyty - dzięki za maile:)

reklama
Zapominajka widze ze moja poranna wyprawa na grzyby narobiłam Wam smaka:D tak jak pisałam na grzybkach byłam.Super też było,cały koszyk nazbierany.Tylko wrocic nie mialam siły i całą powrotna droge trułam mojej połowicy:-( a potem spałam ze 2 h.
Ja też czekam na II trymestr z nadzieja,ze bede mogła funkcjonowac normalnie. Życie pokaze:/

perelka86 no ja juz z ta nadzieją ,ze nic nie powroci z objawow. Zupelnie mi dobrze tak jak jest. Czasem mnie zemdli ale to na własne życzenie-wczoraj odkryłam ze mieszanie frytek z kiszonymi ogorkami nie jest wcale takim dobrym pomyslem jak poczatkowo sie wydawalo;D nadrabiam z konsumpcja ile sie da:D

Ostatnia edycja:
nie mam:)
w zadnej ciąży nie miałam jak dotąd....
na zapachy trochę reaguję,że mi coś śmierdzi czy coś..... ale to tyle....
raz mnie od kawy odrzuciło - ale jak zaczęłam ja min słodzić (a nienawidze słodkiej kawy) to jest ok:)
tylko spałabym po 20h najchetniej...

Nanulka to ja w sumie mam podobnie... też ok 20 już się kładę bo oczy same się zamykają... :-D

Dziewczyny a wy też czasami odczucie taki dyskomfort w brzuchu podobny jak przed okresem??? Tak jak na 2-3 dni przed okresem??? mnie czasami tak pobolewa brzuch... Biorę na to lutkę dopochwową i muszę przyznać, ze zdarza mi się to teraz sporadycznie, no ale się zdarza... i jestem ciekawa czy Wy też coś takiego odczuwacie???

nanulika moze wszystko jeszcze przed toba.Ja na poczatku tez bezobjawowo a pod koniec 8 tygodnia ,z dnia na dzien toaleta stala sie moim drugim domem:crazy:

Sun7 ja tak mialam z 2 tygodnie temu. Teraz nie mam zadnych objawow ze strony brzucha. Nawet spanie mi na nim nie przeszkadza.

Sun7 ja tak mialam z 2 tygodnie temu. Teraz nie mam zadnych objawow ze strony brzucha. Nawet spanie mi na nim nie przeszkadza.

No u mnie też się to diametralnie zmieniło od momentu zażywania lutki, bo występuję to bardzo rzadko... a na początku to było nagminne... mam nadzieję, że to o niczym nie świadczy... 10.10 mam wizytę i już nie mogę się doczekać...

mnie czasem tak pobolewa, albo czuję takie rozpieranie,ale lekarz powiedział ze w pierwszym trymestrze to jest normalne(jeśli nie jest silny i częsty ból) i nic w tym strasznego.macica sie powiększa i wiązadła(chyba tak to nazwał) się rozciągają

Sun7 bedzie dobrze kochana! Ja to z jednej strony ciesze sie ze objawy poszły w kąt ale z drugiej boje sie ze moze cos sie dzieje nie tak. Chyba nam tak zostanie do konca ciązy:D ja wizytuje 9.10. Wiec jeszcze troche przed nami i podejrzymy nasze okruszki:D

majowa mama no racja racja. Wszystko ulega rozciaganiu od macicy po sciegna więzadla itd Mnie martwi natomiast to ze te objawy mi minęły i odrazu strach w oczach ze cos nie tak:/

reklama
Do góry