reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny ,
dawno tu nie zaglądałam i widzę pełno nowych staraczek.

Szarlotka - właśnie czytałam kilka postów do tyłu i doczytałam się o Twojej niespodziance. Bardzo Ci gratuluję.

Roxi - co tam u Ciebie zaglądasz tu jeszcze czasem.

hola - Witam ,ja właśnie miesiąc temu byłam w Gyncentrum na 1 wizycie. Wrażenia ok , ale jak w w praktyce to dopiero wyjdzie z czasem. Ja chcę zmienić klinikę właśnie na gyncentrum . Poprzednio byłam w Provicie , obecnie w Ferti-Med ale raczej przeniosę się tutaj. Byłam u dr Czerwińskiej. Chcę zapisać się do programu 2+1.

reklama
niuska - moja kuzynka tez plamiła i już nie wierzyła. dziś ma rocznego chłopczyka, który pokazuje jakie życie jest piękne. Rozumiem Twój strach, ale nie poddawaj się - walcz .Tule...

witaj Jo.M. ja jestem w programie. mam nadzieje że nie wykorzystam go w całości, bo postanowiłam, że tym razem mi się uda:-). a jeśli chodzi o program to jest to spora oszczędność pieniędzy. ja jestem u doktora m. A ty u kogo byłaś na wizycie?

hola - ja u dr Czerwińskiej. W listopadzie chcę zrobić ostatnią inseminację w Ferti-med a jeżeli się nie uda to w grudniu chcę pojawić się w gyncentrum. Ja też mam nadzieję , że nie wykorzystam całego programu ale z drugiej strony to nadzieja już troszkę słabawa u mnie. Zobaczymy co będzie . A Ty kiedy zaczynasz , czy już jesteś w trakcie stymulacji.

Ja czekam na @, która mi się chyba właśnie zaczyna:tak:. będę miała crio, więc jak się @ rozkręci to zaczynam od encortonu i estrofemu, a za jakieś 12 dni na usg i mam nadzieje wtedy gin zdecyduje kiedy crio:-). boję jak się mrozaczki rozmrozą ale wierzę że będzie dobrze i już nie mogę się doczekać.

hola - no to trzymam kciuki. Ja w zasadzie też już doczekać się kolejnej próby nie mogę. Zobaczymy jak to u mnie będzie ale chyba najwcześniej to styczeń wyjdzie. Pozdrawiam

hola - wiesz co po 1 wizycie wrażenia ok. ale zobaczymy co dalej. Jak zadzwoniłam do kliniki to do niej mnie przypisali więc poszłam , a przed wizytą trochę opinii poczytałam , myślę , że będzie bobrze.

reklama
Dziewczynki juz wiadomo beta<2 zalamka. najgorsze jest to,ze jak podchodzilam do iui to powtarzalam,ze zawsze ivf zostaje, bo skoro jestem zdrowa i przyczyn brak to na pewno sie uda.niestety sie nie udalo:-(

Do góry