reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....:(
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest:)

My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/

A teraz mala szaleje z tata,a ja chwilka only for me:) hahaha
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek :)

słodkich nocek mamuski:):tak::-)

Lenka przepiękne imię:tak: Bardzo mi się podoba i gdybym miała teraz wybierać to Lenka chyba by zwyciężyła :tak:
A wiecie że tak wczoraj wieczorem weszłam na nasz wątek porodowy i sama się śmiałam do siebie...czas leci ...
Agaciu i wiesz co tam zobaczyłam!! Twój wpis niecały miesiąc po porodzie że Twój małżonek za dwa lata planuje kolejnego bobasa:sorry2: Więc niech się teraz nie wykręca wszystko jest zapisane i nie ma wyjścia :laugh2: pokaż mu pokaż mu :-p
U nas az 3 stopnie przed godziną 7 były, normalnie upał.

a co Wy już śpicie????????????????????? :eek:
ja bym coś jeszcze zjadła....:oo2::-D
dlatego pora zmyć się do wyrka chyba :eek:

ahahahhahaha:-D..

ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie":dry:

w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek:szok:

na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)

apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka:sorry2:

u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)

ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!

Ostatnia edycja:
ahahahhahaha:-D..

ja to wczoraj szybciutko, poklocilam sie z calym swiatem, nastepnie poszlam spac ciezko obrazona, urazona...i "nikt mnie nie rozumie":dry:

w dd tvn mowia o anoreksji, przerazajace, dziewczyny jedza waciki zeby zapelnic zoladek:szok:

na 10 ide do poloznej, no zobaczymy co to sie dowiemy;-)

apropos Lenki, ja tak strasznie chcialam miec kiedys Lenke, a pozniej urodzila sie corka mojego brata- Lenka:sorry2:

u nas jak bedzie dziewcze to bedzie Julia:-)

ach KANUSIA, trzymamy kciuki zeby tym razem to bylo to, ciesze sie BARDZO!
dawaj Kaja znać po wizycie...
ale tak serio to dla chłopaka nie mam pomysłu...:unsure:

dobra dobra Tygrys....tak teraz siadłas na Agacie....to teraz sama się przyznawaj kiedy kolej na Ciebie zadymiaro :-D:-D

reklama
Widzisz Reniu....ale naprawde nie chcialam ,zeby Wam tez zimko bylo....:(
u nas dzisiaj raptem 10 stopni, ale sloneczko jeszcze fajnie przygrzewa jak jest:)

My zaliczylismy dzisiaj z dziadkami razem karuzele, bo nie jechala Kimi, A Mari sama z dziadkami nie chciala...;/

A teraz mala szaleje z tata,a ja chwilka only for me:) hahaha
Co do imion to u nas jakby kiedys bylo dzieciatko to dziewczynka bylaby Mila a chlopiec Kacperek :)

słodkich nocek mamuski:):tak::-)

Mila też ładnie ;)

Do góry