reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Iwonka, jest istotne. To trochę tak, jakby mężczyzna powiedział "poszłem", albo ktoś nazwał schizofrenię "schizofremią", lub stwierdził, że jest "sflustrowany" zamiast sfrustrowany. To są ważne rzeczy. Pamiętasz, jak było z prezydentem? "Bulu" i "nadzieji"?

Powinnam przeprosić za to, że zwracam uwagę na coś, co jest zwyczajnym błędem? Tak, czepiam się. Prawie tak samo jak czepiałby się np. lekarz, gdyby ktoś mu wmawiał, że wirusy leczy się antybiotykami.

Framama, więc od dziś będę zmuszona milczeć, jeśli tutaj nie można nikomu nawet w dobrej wierze zwrócić uwagi.

Ostatnia edycja:
reklama
Citrus a może tak odpuścisz już sobie pouczanie, już się wykazałaś znajomością słownika, czy jak kto woli znajomością znaczenia słów. Tak się zastanawiam, czy może Ty oczekujesz podziękowania?

W żadnym razie. Nie sądziłam jednak, że można się obrazić na taką pierdołę.

No cóż, przepraszam, że w ogóle się odezwałam.

Czy u Was też na okrągło pada deszcz albo grad? :dry:

Ostatnia edycja:
U mnie ciągle pada, od trzech tygodni;-)..

Coz za dyskusje tu się toczą..:-D

Kurcze, pięc lat lingwistyki kognitywnej....i nie widze zadnego błedu w wypowiedzi Aski, uwazam ze to " bynajmniej" jest calkowicie ok.

Ostatnia edycja:
u mnie słoneczko świeci, tylko strasznie zimno :( Czy Wam też ciągle jest zimno?? Ja siedzę w grubym swetrze pod kocykiem.... A stopy mam jak sopelki lodu

Pola, o stopach brak słów :-D Dziś już zaliczyłam grad na głowie i deszcz, a za sekund osiem wychodzę na wykład. Cudownie :laugh2:

Na rozgrzanie polecam herbatę z cynamonem, imbirem, goździkami i sokiem z cytryny :tak:

witam....
znowu w pracy, ja chcę na L4:tak: ale niestety mam taką konstrukcję pensji, ze za dużo tracę finansowo na L4:(
a było tak fajnie...

później nadrobię, bo widzę, ze się dzieje:baffled:

Iwonka, jest istotne. To trochę tak, jakby mężczyzna powiedział "poszłem", albo ktoś nazwał schizofrenię "schizofremią", lub stwierdził, że jest "sflustrowany" zamiast sfrustrowany. To są ważne rzeczy. Pamiętasz, jak było z prezydentem? "Bulu" i "nadzieji"?

Powinnam przeprosić za to, że zwracam uwagę na coś, co jest zwyczajnym błędem? Tak, czepiam się. Prawie tak samo jak czepiałby się np. lekarz, gdyby ktoś mu wmawiał, że wirusy leczy się antybiotykami.

Framama, więc od dziś będę zmuszona milczeć, jeśli tutaj nie można nikomu nawet w dobrej wierze zwrócić uwagi.

citrus absolutnie. Mów, pisz tylko tak ,żeby nikomu nie sprawić przykrości. Zaglądamy na forum dla przyjemności nie z obowiązku. Nikt nie oczekuje przeprosin. Poprostu nie patrz tak "uważnym" okien na nasze posty;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Podczytywanie Waszych postów to coś, co bardzo pomaga mi, bo tak strasznie chce mi się spać i tak mi słabiutko, że po prostu nie WYRABIAM w pracy.
Problemem jest dla mnie poprawne wystukanie numeru telefonu :-(
Nie wiem naprawdę, co mam robić, bo to dopiero 8my tydzień.

Zazdroszczę tym dziewczynom, które mogą odpoczywać i jak to czytam, to mi się po prostu płakać chce:-(
Nie mam siły myśleć logicznie w pracy, rozwiązywać klientom problemów- masakra.

Nie rzucajcie się na mnie, że narzekam- ja po prostu muszę gdzieś się wygadać...

W poprzedniej ciąży jakoś miałam więcej sił na aktywności, studia, dodatkowe zajęcia, a teraz wegetacja...

Znam to... Przejdzie kiedyś.
Mam podobnie do ciebie problemy z koncentracją i ogólnie cały czas jakbym była w pół śnie.

Dziewczyny czy Wy jecie dużo nabiału? Pijecie mleko? Ja nie lubię mleka, kefirów. Jogurt może dla mnie nie istnieć, choć czasami jem na śniadanie z płatkami lub musli. Czytałam że w 8 tc trzeba pić 3 szklanki mleka dziennie...... la mnie to nie wykonalne :(
Ja jem jogurty i sery. Mleka w czystej postaci nie trawię.

Do góry