reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Pieszczoszka,ladnie,tylko usmiechnij sie i sie nie martw.Jak cos mozesz sie zawsze przefarbowac.
Ja scielam wlosy na krotko pare tyg temu i choc bardzo,ale to bardzo,ale bardzo tego zaluje,to nie pozostaje mi nic innego jak poczekac pare lat az odrasna :baffled:
W dzien nie odpoczelam,spodziewalam sie ze tak bedzie.A teraz mam jeczy dusze,Leo,bo chce spac a nad nami wierca :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
pieszczoszka myślałam że jest tragicznie a wcale nie! moim zdaniem jest ok musisz się tylko przyzwyczaić:tak:
flaurka brąz brąz i tylko brąz!;-)
olissia i tak ładnie i tak ładnie:tak:

ja od zawsze mam ciemne włosy kiedyś kusił mnie blond ale sobie odpuściłam, w ciemnych czuję się najlepiej więc nie kombinuję za dużo:tak:

malutki ma standardową drzemkę od 18 więc mam chwilę na bb i nadrabiam.

Pieszczoszka- jak się tak będziesz krzywić na zdjęciach to absolutnie w każdym kolorze będzie ci źle. Jak dla mnie to jest ok. Pewnie, że wyglądasz poważniej ale z drugiej strony nie masz już 16 lat i jesteś matką a to zobowiązuje ;-)

My dzisiaj cały dzień poza domem i dopiero was doczytałam. U nas wszystko ok, a nawet lepiej bo... mamy pierwszy ząbek- prawa dolna jedyneczka wyszła już z dziąsełka :-) Mam nadzieję, że wszystkie ząbki tak łagodnie będą wychodziły.

mam pytanie odnośnie octu jabłkowego. To musi byc jakiś konkretny ? (chodzi mi o picie przed posiłkiem )
moze byc ocent jabłkowy firmy jamar 6 % ???
znajoma doradzila mi dawac 2 łyzki na szklanke i pic przed posiłkiem. W taki sposob zeszło juz jej 4 kg w 12 dni.Tez chce sprobowac.Powiedziala ,że ma byc ocet 100% jabłkowy ale ten co mam nie pisze czy jest 100%...
pisze tylko ,że w składzie ocet jabłkowy i 6% i nic wiecej

Pieszczoszka ocet jablkowy w wiekszych ilosciach szkodzi watrobie,a z tym nie ma zartow.Diety cud tez nie ma,trzeba sie brac do roboty i cwiczyc(z corcia tez mozesz),oraz zdrowo jesc to beda efekty i zdrowie :tak:
Ja aktualnie od kwietnia przytylam 4kg-nie normalne,po ciazy ahahaha:-D.Skad,to ja dobrze wiem.Zle mi z tym,ale na razie odchudzania nie moge zaczac.Wpierw porobie badania,potem sie biore za co trzeba ;-)

Pieszczoszka jak dla mnie jest ok w tych ciemnych, wygladasz inaczej ale bardzo ładnie, zmiana jest ogromna. Wiadomo, ze jak całe zycie byłas blond to teraz jest duzy kontrast. Trzeba sie przyzwyczaic.
Ja z natury jestem blondynka pofarbowalam sie na braz i tak przez 5lat go nosilam a jak w lipcu wrocilam do jasnych wlosow to nie moglam sie przyzwyczaic bo byla to zmiana drastyczna. Z ciemnych sciagałam kolor i nakładalam jasny blond
co do octu to ja bym sobie odpuscila, ja z suzi jestesmy na tej samej dietce i sie wzajemnie moblilizujemy, jak jest kryzys to piszemy i podtrzymujemy sie na duchu i tak powolutku ale waga nam leci w dół. Moze dołaczysz? jakby co to jestesmy na dukanie

Olcia dziekuje wszystkim ciocia za zyczenia i przesyła moc buziaczków :*

Hej :)
Wow dziewczyny szalejecie z fryzurami:-).
Anik ładnie Ci w tym ciemnym, niestety w blondzie nie widziałam.
Pieszczoszka moim zdaniem wyglądasz super w nowym kolorku. Tak,że nie zamartwiaj się musisz się tylko przyzwyczaić.
Paulinka lepszy ten ciemny kolorek.
A i gratuluję decyzji. Tylko uważaj ,bo po drugim dopiero się trzeciego chce;-);-);-). My planujemy trzecie ale tak gdzieś za 2 lata. A później może czwarte:-).
Little nina jak tam po usg, mam nadzieję , że wszystko ok.

U nas ostatnio jakieś niespokojne dni. Młody mało śpi i coś niechętnie je. Mam nadzieję, że to tylko zęby.
A teraz leży na łóżku na golasa i się cieszy:-):-):-). Zaraz trzeba będzie go wykąpać i lulu. No i nie popiszę bo księciunio już wyje:baffled:.

Ah i wszystkiego najlepszego dla Lauruni.

Ostatnia edycja:
reklama
ocet jablkowy jest bardzo zdrowy ale w malych ilosciach i rozcienczony w wodzie (taka oranzadka) - pili go m.in. starozytni Rzymianie (ze smakiem, nie jako kare i nie na diecie) - warunek: nie mozna miec problemow zoladkowych, bo podraznia

Tynka - czworo???? Szacun :-) Moze bym pomyslala, gdybysmy byla 10 lat mlodsi. Poki co pierworodny daje sie we znaki ze hej :-p Na szczescie malz wrocil, wiec odpoczywam po 48-godzinnym dyzuze 24/24 sam na sam z marudnkiem :-)

Do góry