reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
nooo własnie! Dziewczyny !!czekamy na wiesci!
PolaTola
Ja dzisiaj miałam wizytę u ginekologa i przy tej okazji zrobił "szybkie" usg (nie dopochwowe tylko takie przez brzuch). Mało było widać, ale dojrzałam serduszko i jak dzidziuś się poruszył
Cudowne uczucie! Czekam na usg do czwartku i jeszcze bardziej nie mogę się doczekać!!!
Gniecha - gratuluję
Ja za to mam mięśniaka i m. in. dlatego biorę duphaston. Lekarz powiedział, że jeżeli na usg w 13 tc będzie wszystko OK, to odstawiamy duphaston. A krwiak to może się wchłonie....
Gniecha - gratuluję
Ja za to mam mięśniaka i m. in. dlatego biorę duphaston. Lekarz powiedział, że jeżeli na usg w 13 tc będzie wszystko OK, to odstawiamy duphaston. A krwiak to może się wchłonie....
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
Moja wizyta niestety przelozona na jutro ze wzgledu na absencje lekarza:-(. Mam nadzieje ze jutro wizyta sie odbedzie
reklama
eklerkaa
Gniecha - lepiej uwazaj... Bo krwiak to wcale nie jest takie błache jak uwazasz... Tak ja lezalam.. Lekarz mi powiedzial ze w kazdej chwili moge zaczac krwawic a przesilaniem sie tylko pogarszasz sytuacje.. Naprawde uwazaj na siebie...moja kolezanka przegrala wojne z krwiakim i w 14 tyg poronila. Dlatego ja wiedzialam co moze mnie czekac i bylam ostrozna. Owszem chodzilam do pobliskiego sklepu, robilam obiady i bawilam sie z dzieckiem ale nic nie podnosilam ciezkiego i nie wysilalam sie. POWODZENIA