reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

aniołeczku ale jestes zorganizowana! super! a wozeczek jest przesliczny :)
dziewczynki, dzis w dzien dobry tvn zapowiadali rozmowy w toku o in vitro, mozemy obejrzec czego sobie oszczedzilysmy ;) ja bede ogladac, pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny!!!! Nie wiem czy mnie tu jeszcze któraś pamięta bo baaaardzo dawno mnie nie było:). Chciałam się Wam tylko pochwalić, że moje pannice skończyły już roczek, powoli zaczynają chodzić i wogóle są cudowne:-D

czarnykot-widzę że ty nadal tu bardzo aktywna! Pamiętasz, w tym samym dniu robiłyśmy testy, tylko że mój pokazał jedną krechę he he, dobrze że następnego dnia beta pokazała co innego:-D. Oj jak ten czas leci... te nasze dzieciaki już takie duże!
Pozdrawiam Wszytkie foremki serdecznie!!!

eweli pamietam,pamietam :happy2: moj maluch konczy roczek za miesiac....mega szybko minelo,a my juz myslimy o drugim dzidziusiu ;-) Moj synus tez juz stawia pierwsze kroczki,uroczy widok :-D Ja nadal sie udzielam,to forum jest dla mnie bardzo wazne :tak:

szarlotko daj znac jak u ciebie i malych babelkow w brzuchu :)

Eweli: normalnie nas zaniedbalas:))) dobrze ze wsio w porzadku z dziewczynkami

Ja z synkiem bylam na basenie i bardzo mu sie podobalo. Bedziem chodzic:)

kretowinka no tak:) zorganizowana jestem. Lubie mieć wszystko poukładane przemyślane i dopięte na ostatni guzik:) Oczywiście w miarę możliwości, bo wiadomo- życie weryfikuje swoje.
Miło mi, że wózek ci się podoba. Wśród większości rodziny ma samych wrogów:)

Aniołeczek śliczne masz rzeczy. Wózek rewelacja i nikogo nie słuchaj. Też bym chciała zacząć kupowanie ale mam jeszcze na to czas.

ło matko, jaki słaby ten program o in vitro w rozmowach w toku. i nikt nie zbił argumentow tej 23-letniej laski od naprotechnologii, ktora uwaza ze ma prawo poddawac moralnej ocenie nasze wybory. żenada. przecież to dziecko jeszcze nie zna życia. szkoda gadać.
a ja właśnie widziałam się ze swoimi bliźniakami na usg i są już wielkie- po 8 cm! no i mamy Wiktorię i Antka :) i nawet pani doktor powiedziała nam które mieszka po której stronie brzuszka :) Wika po lewej a Antek po prawej :) i kazała już nasłuchiwać ruchów, jak wytłumaczyła mi jakie to ma być wrażenie, to już wiem, że je odczuwam od kilku dni :))))))
ale nie ma zdjęć, nie wiem kiedy robi się zdjęcia?
aniołeczek, wózek klasa, nie sluchaj innych, tobie musi sie podobac! ja juz zrezygnowalam z marzenia wozka blizniaczego 'jeden za drugim' bo nie zmiesci sie na dlugosc w windzie :( bedzie musial byc standardowy, dzieci obok siebie :( taka klasyka :( a ja lubie nowoczesnosc ;)

Ostatnia edycja:
Kretowinka o tym programie nic nie mów. Ta babka od naprotechnologii tylko mi nerwów napsuła. A mój mąż to mało nie wyszedł z siebie i nie stanął obok ze złości. W ogóle to fajnie, że zaprosili babki po ivf do rozmowy ale nie do końca dobrze te rozmowy przeprowadzili.

Kretowinko Twoje maluchy są już wielkie. Aż miło. No i masz parkę - moje marzenie.

to rozwiazanie jest po prostu idealne :) bedzie corusia-tatusia i mamisynek :) nie chcialam miec dwoch dziewczynek, bo caly czas myslalam ze mnie finansowo zrujnuja ;) a to gumeczki, a to geterki, a to kosmetyki, torebki, buciki, i ciuszki, ciuszki, ciuszki! przygotujcie sie na wygrywajacego miksta nr 1 na swiecie (tenis ziemny) za jakies 17 lat! :-D

reklama
kretowinka fajnie, że parka:) a wózkiem się nie martw... wg mnie chyba taki obok jest wygodniejszy i bardziej praktyczny, ale rzecz gustu:). Imiona ładne- wiktoria może nie jest koniecznie w moim typie, ale antek juz tak i było nawet brane pod uwagę dla naszego malca, ale mężowi się nie podoba:(

Do góry