Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko ze ja na zadna szkole plywania z maluszkami sie nie zapisalam,tylko chodze sama z mezem i Dominicem,albo z kolezankami co tez maja maluchy
Poki dziecko lezy,to jeszcze w miare mozna sobie poradzic,bo sie nie przemieszcza. Ja nie kapie sie po basenie,bo nie ma jak hehe. Myje sie potem w domku.Najpierw wycieralam maluszka i ubieralam,potem siebie.U nas na basenie sa takie maty do przebierania dzieci,takie piankowe wiec kladlam ja na podloge i maluch potem sobie na niej lezal przebrany i z zaciekawieniem patrzal na mnie co robie.
ooooo taki plan i jakos dziala ;-) Dodam jeszcze tylko,ze kupilam specjalne kolko dla niemowlakow do plywania.Na poczatku maly sie bal,a teraz bardzo lubi w nim siedziec i machac nozkami 

A my kolejny miesiac staramy sie o drugie malenstwo...ciekawe czy sie uda,czy sie nie uda......