reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez sie bardzo ciesze, ze zalogowalam sie na tym forum, bo wiem, ze tutaj naprawde rozumiemy swoje problemy , dazymy do tego samego, dzielimy sie doswiadczeniami i wspoeramy, dziekuje:)

Kinga, dolaczam sie i juz mocno trzymam kciuki za jutrzejszy dzien. Bedzie dobrze i na 100% beda maluchy do transferu.:tak:

Tego filmu o in vitro jestem bardzo ciekawa i chetnie obejrze.

Cześć dziewczyny , dawno temu troche sie tu udzielalam na tym forum, ale moje nieudane in vitro spowodowało że popadłam w depresję i właściwie to odechciało sie żyć.
Teraz pomimo tego że listopad rodzę się na nowo jak Feliks z popiołów i znowu chcę walczyć.
Mieszkam w Londynie , mam pytanie do dziewczyn stąd bądz z UK- jak długo czekaliscie na pierwsze in vitro? Mamy z męzem wszystkie badania i wiemy gdzie jest problem.- brak plemników w porywach do 6 mln po leczeniu...
Troche mnie przeraza ta kolejka o ktorej wszyscy mówią (podobno 2-3 lata)
Ale skoro jest nadzieja, warto walczyć.

POzdrawiam was serdecznie. We wtorek pierwsza wizyta u GP....:-D

hej Andzia. Ja jestem spod Londka i wiem ze czas oczekiwania jest rozny ja np czekalam tylko 2 m-ce ale slyczalam tez o 6 miesiacach ale nie 2-3 lata. A tak naprade to czas oczekiwania zalezy od liniki ale to ty decydujesz ktora klinike wybierasz. Badan tu robi sie zdecydowanie mniej niz w PL.
Ciesze sie ze wracasz do walki:-) bedzie dobrze

Kinga - powodzonka jutro zycze, owocnych plonow.

lawendowy - szybkiego powrotu do zdrowka.

reklama
andziulek ja tez z Uk :) Tak jak Elala bardzo szybko u mnie poszlo - ok 2 mce. Az w szoku bylam, bo kompletnie nie bylam na to przygotowana (psychicznie). Ale to byla super wiadomosc, no I szybciutko poszlo - pierwsza wizyta po tym jak zatwierdzili nam fundusze byla chyba po 2 tygodniach!

Caluje dziewczyny - trzymajcie sie cieplo, bo mrozik nadchodzi :zawstydzona/y:

Do góry